- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
S-OFF végre
Végre úgy használhatom a telefonom, ahogy csak akarom, és nem gátol ez a nyomorék HTC politika
AHD fent is van, megy mint álom, végre az app drawer nyitogatása és zárogatása is vaj sima.
Legjobb, hogy váégre hangerővel is fel lehet oldani a képernyőt és nem kell nyújtózkodni a gombért, egy kézzel stabilan fogva lehet használni. Ma ennek örömére pizzázok, g*ci boldog lettem. Mintha új telefonom lenne
S-OFF-nál a revone 0.2-t érdemes használni, ami a linkelt XDA oldalának 2-es hozzászólásában van, mert a sima nekem nem volt jó. Hiába írta, hogy minden frankó, maradt az S-ON.
-
ForRedGlory
félisten
Javítva lett a a HTC elírása a t-Mobile adatlapon. Kissé lassan ment
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #5168 üzenetére
Amúgy ez az Angel volt a legpörgősebb szerintem, nagyon adta a basszust, bár gondolom az azért átjön. Jobb lett volna HTC-vel videózni ezt...
-
ForRedGlory
félisten
Na amit ígértem... Ezt azért fenntartással kell kezelni, mert nem gyári rom volt rajta, hanem egy kiforratlan szutyok és a kamera sokszor bizonytalanul működött. Eszem is a kefét, hogy nem tudtam értelmes összehasonlító videót gyártani, de... ez is több mint a semmi.
Depesche Mode Wordl Tour 2013 Budapest by Samsunbg Galaxy S 4 (Angel)
De ha már hasonlítgatunk, hasonlítgassunk:
- HTC szebb videót csinál
- HTC-nek nagyobb a látószöge, ami koncentre hatványozottan szükséges
- HTC jobb hanggal vette fel a videókat mint az S4
- HTC közel sem remeg annyira, pedig S4-nél kifejezetten figyeltem a remegésre, mert abban nincs stabiDe oit az érem másik oldala,m gyári rommal az S4 jobb videót készített.... valószínűleg itt is segített volna, ha értelmes rom van rajta, de annyit szerintem nem, hogy a HTC-nél jobb legyen a Depeche Mode koncert felvétel. Aztán meg fene tudja...én már nem fogom tudni kideríteni, mert kétlem, hogy meg lesz még ez a két telefonom, mire visszajön a Depeche Mode Budapestre
-
-
ForRedGlory
félisten
Eladosorba kerult az S4. Eldolt a harc... Atalltam a sotet oldalra. Mar kint is van a hirdetes.Note 3-ig tuti maradok itt.
-
ForRedGlory
félisten
...és akkor lőn világosság, a finálé 10 percben
Itt a kék színt annyira nem szerette a kamera, bár pont a pofánkba jött csutkára.Depeche Mode World Tour 2013 Budapest by HTC One (i just cant get enough & final)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sipy888 #4887 üzenetére
Irigyelhetsz is
Azóta megállás nélkül a Delta Machine albumukat hallgatom. Ma reggel 5 óra megállás nélkül. Már vagy háromszor újra kezdődöttBennem az a jó, legalábbis az előadók szemével nézve, hogy jó eséllyel ha valamit sokat hallgatok akkor is megszeretem, még ha előtte nem is tetszett. Persze ez a DM-re nem vonatkozik.
-
ForRedGlory
félisten
Depeche Mode World Tour 2013 Budapest by HTC One (Enjoy The Silence)
(Türelem, éppen feldolgozás alatt, pár perc)Mára az utolsó. Holnap jön a 10 perces végjáték
-
ForRedGlory
félisten
Depeche Mode World Tour 2013 Budapest by HTC One (A Question Of Time)
(itt a fényjáték ütött, de rendesen)(#4860) g0n21: Olyanom nincs, kezdett lemerülni a telefon, mert alapból csak ~60% környékén indult.Még jön az említett Enjoy the Silence, utána egy 10 perces végjáték.
Elnézve a Silencet, az is van olyan jó, mint a Heaven. Szóval lehet majd élvezkedni.
(#4862) HUTCHDB: Jajjj...megnéztem az S4-et, tragikus lett HTC-hez képest. Majd feltolom azt is. Jó lenne tudni, hogy mennyire játszik bele, hogy egy kiherélt fostos rom van rajta. Szerintem sokat, mert volt, amikor a kamera el sem indult, full fekete volt minden, aztán néha, mintha 200-as dioptria mögött lett volna.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4849 üzenetére
Szerintem a legjobban sikerült videó, mind képben, mind hangban
(na meg a zene is kibsz*tt jóóó)
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4845 üzenetére
Kimaradt a lényeg. Olyan 1:35-nél jöttem rá, hogy auto fókuszon volt és nem a színpadra fókuszált, aztán rátapicskoltam középre. Mondjuk magától is rájöhetett volna...
(#4846) borkarico: Türelem rózsát terem
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dreamie #4806 üzenetére
Lett ennél azért jobb is, csak azt majd este rakom fel, hajnali 1-kor bőven elég volt az az egy is. Rendesen fárasztó kitartani a telefont hosszú percekig és még figyelni is a koncertet és a telefont egyszerre
Pláne mert szerintem legalább 40 percnyi anyag van, és S4-el is lőttem 1-2 videót.
Az biztos, hogy HTC One simán jó koncertezni. Nem hagy cserben. S4-et este nézem meg nagyban, hogy mit produkált. Viszont félek hogy elkúrtam, mivel nem gyári rom volt rajta, mivel elfelejtettem visszapattintani előtte.
-
ForRedGlory
félisten
Depeche Mode World Tour 2013 Budapest by HTC One
(pár perc még mire megjelenik, már fel van töltve, youtube épp feldolgozza)Holnap a többi jön szép sorban. Összességében nagyon kellemes a minőség, a hangzás pedig kifejezetten élvezhető... Ha nem lökdöstek volna és nem remeg annyira a telefon, még jobb is lehetett volna. Bár ez simán megállja a helyét akár kirakva TV-re is. 1-2 alkalommal fókuszt vesztett, de gyorsan magához tért- Most nem volt fix fókuszon.
-
-
ForRedGlory
félisten
Hazaértem Depeche Mode koncentröl. Besza-behu, brutális minőségben vette fel a HTC One a videókat, a hang félelmetesen tiszta. Pedig rendesen szorította ki a levegőt a tüdőből a basszus.. Holnap majd elhalmozom a topicot, van vagy 12 szám.
-
ForRedGlory
félisten
Este Depeche Mode koncert. Meglatjuk mit tud a telefon
-
ForRedGlory
félisten
Úgy hülyeség, ahogy van. 1000%, hogy az S4-et direkt elkalibrálták. Vagy simán nem képesek fotózni.
Ha jól sejtem ez volt az az oldal, ahol az összes író és szerkesztő One b*zi (leszámítva, hogy tényleg jobb, de ez a kamera teszt BOTRÁNYOS).(#4601) akoska07: azért ne essünk át a ló túloldalára...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4536 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Bakker 180 uj hozzaszolas. Mondom mindenki ujjong, erre mindenkinek tre a telefona?
Azert ez nagyon gaz a HTC-re nezve. Nem veletlen volt ez hianycikk honapokig. Most meg a kapkodas es jon a sok hiba.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kokufuu1986 #4040 üzenetére
Csak gyárival megy.
-
ForRedGlory
félisten
Javíttatom bent ezt a sok hülyeséget, ami ki került az oldalra. Hihetetlen... miért nem kérdeznek engem, ennyi baromásg nem menne ki publikusba
Az fasza, senki nem vette észre, hogy 8 MP-es kamerát írnak az oldalon?
Sebaj... elintéztem, sürgősségivel.
-
ForRedGlory
félisten
Kellemes árral nyitott a T
hihetetlen, hogy az S4-et így túlárazták, bár annak örülök, hogy a HTC One mocskos jó áron kapható, ráadásul 64 GB-os, amit illik nem elfelejteni, már ha igaz, de ezek szerint mégsem az
Így nem is kérdés melyik éri meg jobban. Jobb telefon, ráadásul olcsóbban.
-
ForRedGlory
félisten
Semmi gond nincs vele (mondjuk nincs is mellette masik telefon mercenek). Sehol sem irtam hogy a HTC konstans rosszul lovi be a kepet, csak azt mondtam hogy sokkal hajlamosabb ra. Automata modban S4 meg sosem hibazott de HTC surun. Emiatt is irtam pl a cikkemben is hogy nem celszeru automata fokuszon hagyni. En is lottem mar szuper kepeket HTC-vel, csomo ott is van a cikkemben. Nem rossz a HTC ilyen teren sem, de azert ha valamiben le van maradva rendesen akkor el kell ismerni.
-
ForRedGlory
félisten
Ne haragudj, de te mégis miről beszélsz? Remélem vágod, hogy a 4/3-as a Samu, a másik a HTC
Az égboltos kékséget rohadjak meg ha értem mire gondolod, a Samsung azt (szinte) tökéletesen adja vissza, mint ahogy a színhűséget is. Ajánlom, hogy menj el a Budai várba verőfényes napsütésben, ha szerinted a HTC-nek van köze a színhűséghezA Halászbástyád is kukkantsd meg hogy milyen is eredetiben. A HTC sötét, színhűtlen képet csinált ennél a példánál. Nem értem hogy nem lehet ezt észrevenni. Nagyon elvakultnak kell lennie hozzá, az biztos. Van neki jobb pillanata is, de ez a jellemzőbb. Nézd meg ezt, aztán meg ezt.
-
ForRedGlory
félisten
Most csak egy, mert melózom, de majd keresek, ha kell még. Érdemes a színeket is megnézni. Szikrázó napsütés volt. És igen, aki volt már a Budai várban, könnyen megállapíthatja, hogy közel sem olyanok a falak, mint amit HTC tálal
Ezért sem hiszek egy tesztnek sem amelyik az ellenkezőjét állítja (a kevés fényes fotók más tészta, ott HTC tényleg jobb, de sehol máshol nem ezen kívül)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #3083 üzenetére
törlendő az előzőből ez: HTC One sokkal
akkor már értelme is lesz, amit írtam
-
ForRedGlory
félisten
Ezt felül kell vizsgálnom, de nem tudom... azóta meg közben is videóztam és állítgattam. Marhára nem emlékszem rá
Ha fix fókusz volt, akkor tényleg nem mérvadó a hasonlítás, de ezt utólag szerintem már nem lehet megállapítani. Viszont szerintem nincs a fókusznak arra befolyása, hogy S4-hez viszonyítva mintha lassított felvétel lenne. A hang viszont összehasonlítható. Mindegy az egyik olyan tulajdonság, amiben az S4 a jobb. Nem sok ilyen van
Majd valami más témán lecsekkolom még egyszer, bár tűzijáték lenne az igazi, de az nincs minden nap
-
ForRedGlory
félisten
Final Countdown
HTC One vs. Samsung Galaxy S 4 tűzijáték(halkan jegyzem meg, S4-el barátnőm csinálta.,.. és még forgatta is, majdnem agyvérzést kaptam, amikor megláttam hogy függőlegesen tartja azt a kurva telefont)
A vég következtetést le lehet vonni. Szerintem S4 utcahosszal élvezhetőbb/tisztább videót készít, pedig azt én fogtam.. Érdekes, hogy szerintem a hangja is jobb, tisztább, pedig a HTC durván vesz fel... Az viszont tuti, hogy egyik sem torzít. Úgy kell elképzelni, hogy kurva hangos volt, tőlem 20 méterre lőtték fel a tűzijátékot.
Szóval itt nálam egyértelműen az S4 nyert.
-
ForRedGlory
félisten
Na megturaztattam a HTC One kamerajat (meg S4-et is). Sotetben tuzijatek
Ha hazaert feltoltom. -
ForRedGlory
félisten
Hosszan nyomva bongeszoben a vissza gombot, elojon a history
-
ForRedGlory
félisten
Egyébként igen többek között. Az S4 feketéje olyan, hogy vak sötét szobában nem látod a telefont, olyan mély fekete. Na meg nekem azért a tartalom nem gond, ha vibráló, és S4-ben ugye lehet állítani a szaturáltságot, így azért mindenki be tudja lőni a számára legmegfelelőbbet.
-
ForRedGlory
félisten
.
-
ForRedGlory
félisten
Orulok ha tetszett a cikk
-
ForRedGlory
félisten
Megjött, amire vártam/vártunk már napok óta
(direkt nem szerkesztettem az előzőt)Köszönjük írásodat, ma kiemeltként jelenik meg, várjuk a következőt!
HTC One: ******
Szerző: ForRedGlory | Megjelenik: 2013-04-30 17:00 | Rovat: Telefónia | Típus: Bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest