Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dozoo95
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Basszus, hogy lehetnek ilyen rondák a One-nak a képei? Amúgy a HTC HD2-es ugyan ilyen vagy jobb képeket csinál
Pedig az már idős telefon! A One képei olyanok amúgy, mintha szoftveresen beállítgatna minden szarságot, pl emeli az ISO-t az egekbe, meg a színkombinációt a fényesség miatt mélyebbre viszi. HTC fan vagyok és az is leszek szerintem, de a tesztek képei után ezek a képek elég nagy csalódást okoztak bennem. Most a HD2-es után a One a tervem, de hmm. Nagyon bánt. Lehet még 1 évet megmarad a jó öreg HD2, hátha addigra kiadnak valami összeszedettebb telefont. 
-
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Erről beszéltem, a kékes beütésről. A samsung + kéket tesz hozzá, csak nem tudom miért. A budai várban a falak nem kékesek, szerintem természetesebb a HTC. A zászló színén is látszik.
Közelébe sincs a HTC a samunak ? Hááát.....
-
Dreadloord
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az első párosból az első kép szebb, a másodikból a második, már csak azt kéne tudni, melyik kép melyikkel készült

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Update 11.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig az már idős telefon! A One képei olyanok amúgy, mintha szoftveresen beállítgatna minden szarságot, pl emeli az ISO-t az egekbe, meg a színkombinációt a fényesség miatt mélyebbre viszi. HTC fan vagyok és az is leszek szerintem, de a tesztek képei után ezek a képek elég nagy csalódást okoztak bennem. Most a HD2-es után a One a tervem, de hmm. Nagyon bánt. Lehet még 1 évet megmarad a jó öreg HD2, hátha addigra kiadnak valami összeszedettebb telefont.