- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenm
újonc
válasz
szegto #20208 üzenetére
Én is rendeltem az ebay ről 4et az eggyiket ráraktam kb20 percig rajta volt és csak féltettem a telefont hogy nagyon ráragad aztán levettem jól rá is ragadt alig bírtam levenni,igaz azt írja hogy24 óra alatt szárad meg teljesen ahogy levettem le is kapott kis darabokat a beatsaudio feliratbol!
-
csacsi67
addikt
válasz
szegto #19192 üzenetére
Nagyon figyelj oda milyet veszel mert ha alapból nincs benne a magyar nyelv ,nem is olyan egyszerü magyarositani.Valamelyiket csak rootal lehet root meg csak bootloader nyitás után van.Én ha vennék a helyedbe csak vagy szolgáltatósat ,vagy rendes magyar garisat vennék.Mert lehet ,hogy van rajta magyar nyelv ,de ugy lett utólag rá rakva.Vissza lett zárva a bootloader.Lényeg az biztos gari amit lekérsz Imei alapján a HTC-töl.
Ide irsz egy emailt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest