-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Végre visszajött a telóm a Telekom Biztosítótól, mindent fullra kicseréltek rajta, újra van Beats Audio logóm, az értesítő LED olyan fényes, hogy kiveri a szemet, hófehér a keret, a hangszóró pedig olyan hangos, mint még sohasem volt!
Jah és az alsó gombok fényere is brutál lett! Azt kell mondjam, ez a telefon még kibír így egy évet, mire lemegy a 10-es ára!
Kemény, hogy amúgy garancián kívül ez 75626 forint a számla szerint (nekem 20ezret kellett befizetni, többit állta a biztosító). Kijelző cserére küldtem be. Feléért már lehet kapni M7-et szerintem használtan...
-
no more
veterán
Visszajött a telefonom végre 2 hét után a szervizből, a Telekom Biztosító által csináltattam meg, kijelző törésért küldtem be. A telefon gyakorlatilag vadi új lett, kicserélték még a hátlapot is, a gombok is hihetetlen erősen világítanak, ellenben lettek problémák. Undorítóan recseg a felső hangszóró + tele lett illesztési hibával a készülék, emiatt a jobb-alsó sarokban szépen szivárog ki a kijelző fénye. Még a hátlap sincs rendesen visszarakva, el van csúszva a kameralencse. Elég gáz, hogy ilyen kotványul dolgoznak a szervizben. Hívhatom fel megint a biztosítót és lehet folytatni a bohóckodást. Jövő hét után lejár a garancia még az lesz a poén, ha nem nyúlnak hozzá ez miatt.
-
no more
veterán
Nem igazán tervezek új telefont venni, nekem tökéletes az M7, most van kijelző cserén, T-Mobile biztosító által, aztán küldöm garanciára, mert májusban lejár a 2 év. Én csak egy normális töltőt szeretnék, ami nem fogja tönkretenni az M7-et. Vagyis, igazából én fogalmaztam rosszul, mert kábel kell.
Valamennyire biztos kopott a telefon csatija is (ezt remélhetőleg cserélik gariban), mert tesóm Z-jének a töltője sem szuper stabil, de sokkal jobb, mint az itthonim, szépen bepattan a helyére. A sajátom totál nem jó. A mostani kölcsön telefonomban is lötyög ez a kábel.
-
no more
veterán
Azt mindenki elfelejtette, hogy HTC telefonokra az ARHD a legjobb ROM?
-
no more
veterán
Startol a HTC One X9is!
-
no more
veterán
Mi volt ez a "Task" frissítés?
Semmi sem változott.
-
no more
veterán
válasz
no more #37245 üzenetére
Megvan a ludas... az ES File Explorer. Amint letöröltem helyre jött a rendszer, és a képernyőzár is visszaállt normálba... Pedig szerettem azt az appot. Tudtam, hogy nem tesz neki jót, ha telefossák reklámmal, meg mindenféle hülye móddal. Mindegy, a gyári HTC-s app is tudja az alapokat, szóval akkor ebből is marad a gyári.
Szinte vicc, hogy normális appot csak a HTC tud írni.
-
no more
veterán
Használ itt valaki AirDroid-ot? És, ha igen, tapasztalt lassulást a telefonban, esetleg akadozást (pl app drawer megnyitásánál)? Már másra nem tudok gondolni, csak erre az appra...
4.4.3 óta nekem rengetegszer megakad az app drawer megnyitásánál az animáció (pedig nem egy iphone-os, vagy wp-s 2 másodperces animáció), 4.4.2-nél tökéletes volt még a telefon, aztán ez lett és a Lolli sem javított ezen. Hamarosan lejár a gari, lehet egy custom ROM majd fixeli, de nagyon érdekel, hogy mitől lehet ez. Még a nagyon gagyi Desire telefonokon sem akad meg az alkalmazás lista (vagy mi a neve magyarul), pedig nyüstöltem. Nekem néha csak úgy full random, vagy pl. feloldom a kijelzőt mondjuk fél óra-óra múlva, akkor szinte 100%, hogy akadni fog egyet.
Jah és vagy 5x csináltam már FR-t, szűzen nem csinál ilyet a telefon, szóval nálam kell legyen a gond, de nem tudom, hogy mi, melyik app lehet, vagy mit tudom én...
-
-
no more
veterán
Mi a fene van egy ideje a HTC böngészőjével? Nem marad sosem a memóriában, mindig újratölt... Az előbb csak a Google volt megnyitva, megnyomtam a Home-ot, vissza a böngészőbe, már töltött újra.
(#36796) edem96: "Ez a videó privát. Sajnáljuk."
-
no more
veterán
Sikeresen leejtettem a telefont (na jó, kiesett a zsebemből...) ismét, de ezúttal baj is történt, mivel betonra koccant a szépségem, természetesen kijelzővel lefelé... Lett egy szép repedés a digitizer-en, olyan 5 centis lehet a felétől, egyenesen le az aljáig be középre.
A Kijelző működik, az érintéseket veszi normálisan, teljesen jó minden, csak csúnya. Gondolom erre nem vonatkozik a Telekomos biztosítás, szóval ki kell cseréltetnem a HTC-vel garancián túl (amúgy a készülékem még garis májusig). Kérdésem az lenne, hogy ezt mennyiért teszik meg? Félve teszem fel a kérdést, mert sejtem, hogy nem aprópénzes móka lesz...
-
no more
veterán
Most mindenkinek elkezdett merülni, nekem meg valamiért egyre jobban bírja.
-
no more
veterán
5.0 óta egyszerűen nem lehet frissíteni normálisan a FB appot, telepíteni sem (ha törlöm)... Ez miért lehet? Hibát ír ki, és kb 10-15-ször kell frissíteni, hogy végre jó legyen (vagy elromlik az app, nem fog működni, amíg újra nem rakom). Csak ezzel a tetves appal fordul elő... :/ Valami megoldás? Már 500-szor letöröltem, feltettem, töröltem a Play adatait, ugyanúgy rossz.
Jah és +1 mellékhatás: Amíg próbálja frissíteni az appot a Play, addig valószínűleg felzabálja az egész memóriát, mert home gombra még a Sense is újratölt... Olyat sem láttam még, csak 5.0 óta, pedig lassan 1.5 éves a telefonom.
-
no more
veterán
válasz
Klaus Duran #36591 üzenetére
Én is baromi ügyetlen vagyok valamiért egy ideje... Ma sikerült betonra ejtenem, kiesett a zsebemből (könyörgöm hogy?), természetesen pattogott a földön és kijelzővel lefelé végzett... A múltkor nekem is csempére esett, ejtettem már el metrón, buszon... Szerencsére nem történt komolyabb baja, a hátlapon lett pár kisebb karc, meg a sarkaknál. Egész jól bírja, ahhoz képest, hogy fém!
Még garis az enyém májusig, tavaszra remélem végre belilul, ha más nem, addig nyúzom, amíg lángolni nem fog, és majd beadom szervizbe, hogy cseréljék ki a kamerát. Remélhetőleg kicserélik a hátlapot is azzal együtt.
-
no more
veterán
M9-re visszarakták a DND módot... Bezzeg tőlünk kivették. -_-
-
no more
veterán
Juhú, végre lehet utólag is szerkeszteni témákat a htcthemes oldalán!
-
-
no more
veterán
válasz
ndavey #36192 üzenetére
Én kipróbáltam, hogy nem töltöm vissza az appjaim, és úgy is megakadt, bár nagyon ritkán. Sajnos, ez ilyen. :/ Érdekes, hogy sehol máshol nem akad a telefon, csak a menü gombnál. És ez nagyon irritáló. Lehet, hogy valamelyik appom kavar(hat) be, de csak olyanok vannak letöltve, amiket sűrűn használok...
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #36182 üzenetére
Jah, ez nekem is feltűnt. Vicces.
-
no more
veterán
válasz
Bdanyy #36127 üzenetére
Azzz de kemény!
Nálam ilyet nem csinál, a YouTube is azonnal elindul, bele tudok tekerni, rögtön letölti a videót... Nálam csak a menü gombnál szokott beszaggatni az animáció 4.4.3 óta, más problémám nincs. Pláne nem ilyenek.
Mondjuk a szaggatás elég irritáló, mert a büdös életben nem akadt a telefon, de hát... ez van, Snapi600.
-
no more
veterán
Ha már Play... nekem is csinál a Facebook frissítős bugon kívül érdekes dolgot. Ha több appot frissítek egyszerre, néha néha nagyon sokáig tart a frissítések telepítése, akár több percig és felzabálja a RAM-ot a Play, újratölt az egész Sense is Home gombra (és nyilván minden más is).
Most egy ideje abbamaradt (talán egy hete), most elkezdte a FB frissítős bugot. Mondjuk tizedjére csak felfrissíti magát.
Bár lehet a memóriazabálás is a FB frissítés miatt van, nem tudom.
-
no more
veterán
Na, annyi a Sense TV-nek is...
-
no more
veterán
válasz
F_Gergely #35993 üzenetére
Legalább végre elkészült!
Jah, amúgy érdekes a szervizek hozzáállása az emberhez. Főleg egy ilyen árkategóriájú készüléknél elvárható lenne szerintem, hogy a segged is kinyalják MINIMUM... A Sony szerviz kemény még, róluk is hallottam szép dolgokat, pedig aztán a Z-k is 200-nál kezdődnek. Bár, ezek szerint, ha nem hagyod rájuk és vered az asztalt, mégis csak el lehet érni a célod.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #35847 üzenetére
+1 én is imádtam a hangzását a gyárinak.
Nem akartam venni újat, mert mondom úgy sem szól semmi így, úgyhogy kaptam egy újat gariban, majd az is tönkrement, úgyhogy vettem egy Xiaomi Piston 2-t és... más nem kell, elképesztően jól szól.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #35844 üzenetére
Hihetetlen, hogy már 1 éve megvan és még mindig tudok benne gyönyörködni én is.
Egyszerűen tökéletes a formaterve, anyaghasználat, színek, vonalvezetés, minden.
-
no more
veterán
Lollipoppal butították a gyári billentyűzetet? Ha elkezdek írni egy szót, megérintem a javaslatot, de át szeretném javítani (mert pl. rossz szót javasolt), akkor miért nem javasol javítás közben újra??? Sokszor ki kell törölnöm 5-6 (vagy több) betűs szót és egyenként ékezetekkel bepötyögni, majd a szó végén vált át zöldre, hogy "hé, ezt ismertem ám!"... -.- Mintha direkt szopatna.
SwiftKey-t használok amúgy, csak nekem reszponzívabbnak, simábbnak tűnik a Sense bill. (valószínűleg az is), ráadásul gyorsabban jön elő, de gyakorlatilag használhatatlan számomra ez miatt.
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #35695 üzenetére
Ez egy Lollis "újítás"... Én sem szeretem.
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #35691 üzenetére
Nekem tegnap magától lefrissítette. Úgy döntött, hogy nem várja meg a véleményem.
-
no more
veterán
válasz
Reddevil84 #35667 üzenetére
Megnyomod valamelyik a hangerő gombot és ott van, hogy "prioritás" és 3 kis pötty. Ott tudod beállítani (és ütemezni), vagy a beállítások menüben a "hang és értesítés", azon belül pedig "jelzések" menüpont alatt találod.
-
no more
veterán
válasz
kárátékutyá #35654 üzenetére
Nekem is feltűnt! Elég durván reszponzív lett és gyors a rendszer (nem, mintha eddig lassú lett volna)! O.O Legalább lehet ütemezni ezt a prioritás izét... Bár, nekem jobban bejött a DND, mert az kikapcsoltat jelzett, ha olyan hívott, akit nem adtam meg kivételnek.
-
no more
veterán
válasz
kárátékutyá #35609 üzenetére
Kár, bizony... az 5.1 elég durva teljesítmény tuning lenne. :/
-
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
+1, nekem a Nova a kedvenc custom launcherem, bármi amit próbáltam nevetséges volt hozzá képest. Vagy lagolt, vagy szeretett megakadni, de amióta HTC-m van, néha felrakom a Novát, hogy megnézzem az újdonságokat és ennyi. A Sense a legjobb.
-
no more
veterán
Valami úton-módon lehet szerkeszteni a már elkészített témát? Nem mentem rá, hogy "közlés".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- DJI topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest