-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz Dexter-2000 #18031 üzenetére
Nekem fut, este... szóval hajnalban toltam is vele egy kört! :] Elég nehézkes ráhúzni a kis ikonokat a megfelelő helyre, de fut rajta, és jól fut. Ha valaki érdekel itt lehet letölteni a BF4 commanderhez az apk-t illetve a hozzá tartozó obb-t. Letölt, megfelelő helyre bemásol, majd játszik! :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Kodi.
csendes tag
Hahó!
A frissítés előtt tudtam használni a ZOÉt most nem tudom. A rövidke képösszeállításról lenne szó!
Valaki esetleg tudna segíteni hol tudnám ismét használatba venni!
Köszi! -
Kobun1980
aktív tag
válasz SeatLeon08 #18103 üzenetére
Lefagyott és újraindult, pont mint nekem csinálja!!!
-
Gulyopapa
addikt
válasz SeatLeon08 #18103 üzenetére
Hmmm. Repülő módba tetted ? Mert abból való kilépéskor kéri a PIN-t ...
-
Kiskopika
senior tag
Amennyire lehet lehúzták a kameránkat...
-
lofagi
addikt
Arról tudna nekem valaki valamit mondani,hogy mi az a Google Play szolgáltatás, az elmúlt 2 napban egyfolytában a toppon van az aksi merítést illetően, ráadásul még úgy is, hogy kikapcsoltam a netet ill. lekapcsoltam az automatikus frissítést. Nem nyúlok a telefonhoz és mégis az van legfelül a listán a fogyasztást illetően.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
deph
tag
válasz Avicularia #18107 üzenetére
Próbáld meg a legújabb drivert azzal menni fog.
HTC Driver 4.8A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
Laca1212
őstag
válasz Kobun1980 #18098 üzenetére
Viber-t használod-e? Ha igen, delete és hátha megszűnnek az újraindulások.
(#18051) mumk1:
"Navigáláskor az is jól jöhet, hogy a ONE hangszórói kimagaslóan jók a mai mobil mezőnyben."
Valóban jók a hangszórók, de Nálam full hangerőn is elég halk a gyári navigáció.[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz Kobun1980 #18114 üzenetére
Gsam, tasker, viber. Esetleg egy virus keresést is csinálhatsz. Nekem még szerviz előtt azt csinálta sokszor, hogy chromozás után letettem a telefont és 1-2 perccel a utána sleep mod helyett ujraindult. Érdekes modon csak böngészés után csinálta ezt, pl. használat közben soha nem indult ujra
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami ötletetek arra, hogy Thaiföldön, thai SIM-el (TRUE-H) miért csak edge-n hajlandó a telefonom működni? Az APN beállításokat az itteni mobilszolgáltató embere végezte el, és neki sem sikerült 3G-t csiholni a telefonomra
A CID-em: O2__001 ha ez számít valamit, illetve az emberke valami 900MHz-et emlegetett de azt nem értettem, hogy mire mondja. Haverom i4S-e simán megy ugyanezzel a thai SIM-el 3G-n, ráadásul neki nem kellett semmilyen APN beállításokkal sz0pniElőre is köszönöm szépen a segítséget!
ui.: mivel csak wifin van rendes net, az meg ritka itt a Golden Triangle - ben, ezért lehet, hogy nem tudok egyből reagálni a válaszokra...
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
djapor96
senior tag
A vastag gombsort hogyan tudom eltűntetni?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz djapor96 #18124 üzenetére
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/131122/Screenshot_2013-11-22-18-01-03_www.kepfeltoltes.hu_.png][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/131122/Screenshot_2013-11-22-18-01-03_www.kepfeltoltes.hu_.png[/url]
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Kiskopika
senior tag
Zoe vajon mert nem hasznalja a vakut? Nem lehet ravenni valahogy?
-
-
NandorHUN
addikt
válasz Kobun1980 #18119 üzenetére
Én már nem tudom pontosan mi volt az oka a problémának de egy romcsere nálam megoldotta, igaz később visszatettem ugyanazt, de akkor már problémamentes volt minden.
Más: egyik este telom lemerült totál (35% ugy hogy wifi ki volt kapcsolva, másik esetem, mikor 72% 0-ra, megnéztem legutobb, hogy mi tette ezt és azt írja a GSAM: Google-szolgáltatások (ez volt a lista elején 40%nál).
Ez mit takar? Mi ez a Google- szolgáltatások? (Nem google+, vagy youtube, chrome)... akkor mi lehet?www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Kiskopika
senior tag
-
capulet75
addikt
Pár napja csinált olyat az One hogy reggel hétkor levettem a töltőről és kilenckor jelezte h alacsony a töltöttségi szint. Az ATK-t megnyitottam és rengeteg alkalmazás volt megnyitva. Hiába nulláztam le, szépen sorban megnyit mindent. Letiltottam a játékok, stb tetemes részét, erre elkezdte a jegyzettömbtől kezdve a google-ig megnyitni amit csak tud. Nem egyszerre, de mondjuk 10perc alatt megnyit amit csak tud. WTF???
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
enginev3.0
félisten
válasz capulet75 #18132 üzenetére
Nekem most pár napja nagyon merül, mondjuk lehet a szutyok messenger miatt, pedig mobilnet csak akkor megy ha használom
Kéne egy restart de már 700óra uptimeom van (29nap), olyan jól néz kiA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Kobun1980
aktív tag
Azt, hogy az akksinal mi mennyit fogyaszt hol nezitek?
Az akku ikon Hasznalat alatt? -
Nuada herceg
őstag
válasz enginev3.0 #18134 üzenetére
Lehet, hogy a messenger is szívja..
De én is észrevettem, hogy pár napja az android szolgáltatások
áll az első helyen. Nekem is jobban merül. Nem tudom mit frissíthetett,
de valami bekavart, mint ahogy a többieknek is.Értem a csíziót.
-
NandorHUN
addikt
Tudnátok jó olyan programot ajánlani, ami méri a hívásokat, esetleg még azt is tudja, mennyit telefonáltam hálozaton belül és kívül?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
istnag
addikt
válasz csacsi67 #18116 üzenetére
A HTC RUU fájlokat használ. Ha megtalálod a megfelelőt, két-három kattintás után újrahúzza a telefonod és természetesen pc-ről kell futtatni.
HTC One RUU
(bár gondolom ezt úgyis tudojátok )[ Szerkesztve ]
-
deph
tag
Tudtok ajánlani olyan ingyenes víruskereső, -irtó progit, ami nem nyomja az arcomba állandóan, hogy vegyél meg és használható is?
A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
baani59
aktív tag
válasz becenevem #18014 üzenetére
A 4.4-ben a Google bevezeti a "Host Card Emulation"-t, nem lesz kötelező az un. secure element az ilyen jellegű szolgáltatásoknál.
...tuti, hogy a KitKat-al csőstül fognak jönni az appok az NFC-és telefonok belépésre való használatához.
Sajnos nálunk nem az van, hanem valami 125 kHz-en működő egyedi szutyok.
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
Jolet
őstag
sziasztok!
boldog HTC ONE tulajként lenne egy off-os kérdésem...az asszonynak szeretnék a munkájában is hasznos, tehát minél nagyobb kijelző méretű telefont venni a T karácsonyi kínálatából
ami esélyes lenne a G2, Note 3, Asus Padfone 2
van tapasztalatotok ezekkel?
fontos a szoftver frissítés, a jó szervizháttér, és a megbízhatóságjöhet priviben is, hogy ne terheljük a topicot off témával
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
enginev3.0
félisten
Erre van külön topic
De G2-re azt mondják undorító anyaghasználattal rendelkezik, samsungot tőlem ne várd, hogy ajánljam
Padfone 2 pedig rendkívül tetszetős, főleg hogy tablet is egyben, bár azt mondják hogy ahogy behelyezed a tabletbe, karcolódik a telefon kijelzője ... szóval erre vigyázni kellEzek közül mindenképp a Padfone
Szoftver és egyéb dolgokat nem tudomA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest