- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz Nuada herceg #17847 üzenetére
® SimonYana ®
-
Tejberizs76
tag
Sziasztok! Hol tudnék 100k körül venni újonnan egy One-t? Erre már szívesen le cserélem a Sensationt. :-)
-
toeki
senior tag
válasz Tejberizs76 #17852 üzenetére
a 100k körül és az újonnan nem igazán férnek össze egy mondatban
-
SimonYana
addikt
Csak vigyázz nehogy valami Ázsiába kiadottat vegyél!
Szerintem sajnos csak a Média vagy a szolgáltató ad frankó telefont az viszont méreg drága , de 2 év garis legalább! Olcsón is , újat és és ne is valami .... szerintem csak a mesében van a nagymamánál!® SimonYana ®
-
zoka.
tag
Üdv mindenkinek!!
Pár kérdésem lenne a telóval kapcsolatban:
- a sérülésmentes szétszedésre van már valami megoldás? /hozzáteszem, elég jó a kézügyességem ilyen téren/
- gondolom OTG működik. A kijelző érintése nélkül rá lehet venni, hogy usb-s egérrel működjön a masina? csak azért kéne érintőpanel nélkül megoldani, mert az elment tönkre egy zuhanás után.Ha valaki szedte már szét kérem, ossza meg tapasztalatait!
Tulajdonképpen csak az üveg és digitizer cseréig kéne szétszedni és összerakni sérülésmentesen, ez legalább megoldható?Illetve milyen forrásokból lehet beszerezni az alkatrészeket?
Válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Sehonnan? 100k körül a szolgáltatós használtak mennek...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
SimonYana
addikt
válasz Dexter-2000 #17856 üzenetére
Egész EU tele fan a mókolt telefonokkal! Még Írből is járt nálam olyan ami mókolt volt!
A telefonos cégek egy része itthon is tolja a számla nélkül seftes garlevélel!
Sajnos csak szolgáltató és a MM , meg a szaküzlet ad neked frankót! Azt viszont szerintem 160 alatt nem úszod meg! Vagy veszel 100-ért és rettegsz , hogy minden rendben legyen vele!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
válasz Black Mesa #17859 üzenetére
Az hogy azzal mehetsz a szakszervízbe , ha gond lenne vele! Azt mondják vidd ahonnan vetted! Ja és 1 év gari max. Van aki bevállalja , de nekem egyszer volt ! Köszönöm , de többet nem lesz!
® SimonYana ®
-
Tejberizs76
tag
Hát ez nem jó hír. Sensationel szívtam én is anno az E-Care nevű kókler bandával, de szerencsére gariban volt. Ennyire vacak jelenleg a HTC gari érvényesítés Mo-n? Lehet akkor inkább G2 vagy Nexus 5.
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
-
Black Mesa
csendes tag
válasz Tejberizs76 #17863 üzenetére
Tapiztál G2 ? Ha nem, gyorsan tedd meg.
-
SimonYana
addikt
válasz djapor96 #17864 üzenetére
Tejberizs76
Nem a HTC-vel van a baj , hanem a seftes Ázsiai szállítmányokkal , ami nincs nyilvántartva Európában , mivel azt nem erre a piacra szánták! Ezért csak Angol és Kínai nyelv van rajta a visszaállításnál!
MoreLocale2 programmal lehet rátenni az Eu összes nyelvét , de nekem a Frissítés után a HTC ONE X+ már csak rootolva ment ez a program! Nem tudom minősége milyen az Ázsiában gyártottnak , de mikor leejtettem a kocsiba a gumiszőnyegre azonnal micro karcos letta kijelző!
Szóval itt befejeztem az Ázsiai cuccokkal!djapor96!
Így igaz!Black Mesa!
G2 az mi? Valami műanyag pohár?[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
djapor96
senior tag
válasz Dexter-2000 #17862 üzenetére
a hivatalos márkaszerviz legalább nem keres kibúvókat.... lehet 3x vissza kell küldeni, hogy 1x jó legyen.... a bolt igari meg..... ha sokba kerül a javítás, akkor minden a te hibád.....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
SimonYana
addikt
válasz djapor96 #17867 üzenetére
Nem hiába kerül sokba az ami teljesen frankó!
Nekem a szakszervíz egy 2500Ft-os javítást elvégzett volna az Xperia Ray-n 42 ezerért! Mennyit is ér most az a telefon!? 20-at? Mert egyszerűen , ha nem garis készülékről van szó lehúznak , ugyanis csak garis javítást éri meg náluk csináltatni! Persze gariba elvégzi a forrasztás és nem cserél komplett panelt!
Ennyit a Sony-ról Újpesten! Lehúzos egy köcsög banda! Ja és 2000-ért mondja meg , azt is , hogy mennyiért fogja megcsinálni!
Ki van írva! Hiba megállapítás 2 rongy! 2 hét alatt el is árulja!Ezért jó ha 2 év hivatalos garid van!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Tejberizs76
tag
válasz Black Mesa #17865 üzenetére
Persze. Havernak G2 van. Kamera ott is elég gyenge, de tetszik a teló. Nyomkodtam pár órán át. A One-t semmi nem überelte eddig nálam semmi minőségben, szoftver szinten.
Volt L9em, így elég jól meg ismertem az LG-t.
-
djapor96
senior tag
válasz SimonYana #17868 üzenetére
Nekem a Live with Walkmannal azt csinálta a garis Sony szervíz, hogy miután 3x vittem vissza, hogy a hívások megszakadnak, bevizsgáltatta egy "független bevizsgálóval".... megállapították, hogy nincs baja.... miután ezt kiadták, közölte a fogyasztóvédelem, hogy "nyugodajk bele", hogy jó a telefonom.... még ha meg is szakadnak a a hívások.......
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
SimonYana
addikt
válasz djapor96 #17871 üzenetére
Nekem egy 5 ezer forintos telefon (Sony) majdnem felrobbant töltés közben! Elvittem gariztatni és megállapította , hogy beázott , mert pára nyomok vannak! Esküszöm , hogy nem ázott be és párát sem kapott! Mondom azt nem csodálom , mikor majdnem felrobbant ! Természetesen kuka! Én meg alá írtam 2 évet érte a szolgáltatónál! Na ekkor mondtam ha egy szaros alsó kategóriás telefont sem tud hozzám vágni , hogyan is merjek 100 ezreket adni egy SONY-ért!? Sehogy! Soha többet nem vettem Sonyt! Most is ajánlották a Z1-et! Köszönöm NEM!
® SimonYana ®
-
Black Mesa
csendes tag
válasz Tejberizs76 #17870 üzenetére
A samunál is gyengébb az anyaghasználat.
-
Badboys
őstag
válasz Tejberizs76 #17870 üzenetére
Nekem is volt 2 azaz kettő 4X HD. Maga a telóval semmi gond csak a frissítések terén szopott az egész. Amit a G2 ről olvasok az maga a katasztrófa. rendesen sz.......rul csinálták meg.
[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
Én LG-t nem vennék az biztos!
Van egy olyan érzésem , hogy soha többet nem látunk már ilyen minőségű telefont , mint az ONE!
Szépen mindenki majd a műanyag poharakból készíti továbbra is és becsomagolja az újrahasznosított papírokba! Természetesen eljátszák a hattyú halálát és hogy mennyire környezet tudatosak! Hát hogyne! A pénz nem is számít![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Krisz0630
senior tag
Ma visszakaptam a készülékemet összesen 5 hét után (két szerviz között egy napig volt nálam a telefon).
Pont ma mentem be a T-be, hogy reklamáljak miért nincs még kész a telefon. Erre közli velem a szervizes, hogy már itt van. Kérdezem tőle: És mikor jött meg, mert sms-t nem küldtek? A válasza: Nem tudom...
A szervizlap szerint LCD kijelzőt és fülhallgatót cseréltek, pedig csak a készüléket és a töltőt adtam le...
Viszont azóta telefonáltam vele és nem recseg a hangszóró, illetve szépen illesztették most már vissza a kijelzőm.
Akkumulátort nem cseréltek a szervizlap szerint, kíváncsi leszek hogy bírja majd a telefon, mert az egyik fő ok az volt amiért leadtam a készüléket.
A HTC szerviz szolgáltatásával még mindig nem vagyok teljesen megelégedve.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
SimonYana
addikt
válasz Black Mesa #17885 üzenetére
Remélem sokáig , mert holnap veszem át az enyémet is!
® SimonYana ®
-
Krisz0630
senior tag
válasz Black Mesa #17885 üzenetére
És mi lett a One X-el végül, hogy 2 hónapig nem készült el?
-
Krisz0630
senior tag
válasz Tejberizs76 #17887 üzenetére
Mi van a Nexus 4-el?
-
Nuada herceg
őstag
Nekem a G2 is tetszik, de csak a szép 5,2 colos kijelző és a vékony káva miatt!
Kb. semmi más nem tetszik rajta.
De érdekes, mert itt a tesztben azt írták, hogy az összeszerelés "kiváló"!
De fórumokban mindenki azt írja, hogy kritikán aluli, ropog a hátlap.A Nexus 5 is nagyon tetszik. Ha nem lenne telefonom, most azon gondolkodnék.
És miután eleget gondolkodtam rajta, újra megvenném a One-t!Betyár ez a telefon, most ma délután is csak arra lettem figyelmes, hogy nem csinálok rajta
semmit, csak görgetem jobbra balra kezdőlapokat.
Néha a menüt meg fel le. De már vagy 8-10 perce...
Mindig elámulok ezen a szoftver gördülékenységen.Ha az M8-ban sznapi 800as lesz, meg 5 colos kijelző, tuti az lesz a kövi telefonom.
Nem is kell nekem, hogy mást változtassanak rajta. Ja de, a kamerát feltolhatnák 8 mp-re
ultra pixellel. De minden maradjon, a fémház, design. Picit nőhet a méret, vékonyodhat a káva.
Meg gorilla glass 3 rajta. Upsz, beleért a kezem a bilibe, megyek is aludni.[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
Dexter-2000
őstag
válasz Nuada herceg #17890 üzenetére
ha megoldják hogy az m8 akkora legyen mint a sima one csak a kijelzőt húzzák széjjelebb akkor lehet csúsztatok de többet már nem igazán tudok várni x(
Szép napot!
-
Krisz0630
senior tag
válasz Black Mesa #17892 üzenetére
Akkor te jól jártál.
Nekem azt mondta a T-be a szervizes, hogy ha visszahozom a telefont , akkor is csak szervizbe küldik még úgyis, hogy ha hónapokig odalesz a telefon...
Azért ezt én nem hiszem el, biztos egy bizonyos idő után kötelesek cserélni.XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Kiskopika
senior tag
válasz Black Mesa #17894 üzenetére
En is vegig jargam a szervizturat! Cseheknel volt ket honapig, 3szor kuldtem vissza mire jo lett! De kozbe kiokositottam magam, mindenkinek ajanlom fjgyelmebe a fogyvedelem oldalan a tajekoztatast! Ha a szerviz nem cserel a bolt ahol vetted koteles, ha kibujik ez alol, birosag, de a vegen te leszel a nyertes hisz feketen feheren le van irva mi a teendo hibas keszulek eseten. De reszletek az oldalon, bocsi most nem tudok linkelni
-
Nuada herceg
őstag
Igen, a fogyasztóvédelem valóban értünk van.
Sokszor nem is kell semmit tenniük, csupán a nevüket megemlítenünk.Nem rég ki akartak velem fizettetni 1 régi "elmaradást" a T-Mobilnál.
Csekket kiküldtek, amiről tudtam, hogy rendezve van. Valami régebbi xperia
telefon törlesztőrészlete. De semmi ilyesmivel nem volt elmaradásom.Felhívtam az ügyfélszolgálatukat.
Úriember módjára beszéltem velük, de viszont nem hagytam magam.
Átirányítottak már vagy 3 ügyintézőhöz.
Mondtam nekik, hogy ahogy ez a beszélgetés is fel van véve, úgy az is, amikor
1,5 éve beszélgettünk erről 1 másik ügyintézővel, és konkrétan rákérdeztem, hogy akkor
ki van fizetve a telefon, nincs elmaradásom? És mondta az ügyintéző, hogy nincs!Mondom erre emlékszem, keressék elő ezt a hanganyagot, és megyünk tovább, akár a
fogyasztóvédelemhez is.
1 Szűk órát beszéltem ekkor velük, összesen a 3 ügyintézővel. És a végére kiderült, hogy
nekem van igazam, és a gépben, valami adminisztráció hiba van! .....Szóval meghurcoltak 1 órán keresztül, meg hülyének néztek. Ha most valaki nincs ennyire elszánt,
nem intézi a dolgokat, ráverik. Vagy csak simán kifizeti a számlát, mert elhiszi...Kicsit elkanyarodtam, de hasznos dolog az a fogyasztóvédelem, és kell is élni vele, mert
sokszor csak át akarják verni az embert.Értem a csíziót.
-
migabi24
nagyúr
válasz Nuada herceg #17890 üzenetére
Nem kell az a snapi800 tök fölösleges mert a 600 és a 800 is fél perc terhelés után 1100 Mhz-re visszaveszi az órajelet a melegedés miatt
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
Amúgy a 4.4-gyel mi fog változni a sebességben.
Így is vajpuhán működik.
De tényleg. Miben lesz gyorsabb ... érdekelne
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs