- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Srácok, tudtokolyan progit, amivel be tudom állítani, hogy pl. felfelé huzásnál ilyesmit csináljon: [link]
Ez nagyon jó lenne, azt tudom, hogy Louncherben meg lehet csinálni, de Sens-re nincs valami ehhez hasonló program ezt az ACC Settings-et nem találom sehol.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Loboda
senior tag
válasz NandorHUN #18402 üzenetére
Android Control Center, hogy müködik e ONE-n azt nem tudom, próbáld ki!
Egy másik![ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
-
deph
tag
Telefonálás közben ha lemegy a telefon alvó módba, hogy tudom újra felébreszteni, hogy ne szakadjon meg a hivás?
A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem lecserélni a ONE X-emet egy ilyen gyönyörűségre. Ellátnátok néhány hasznos tanáccsal, hogy használt ONE-nál mire kell hogy figyeljek?
Gondolok itt pl. a régiókra, hibákra stb.
Előre is kösziOneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
exlepra
tag
Sziasztok,
az mitől lehet, hogy bizonyos számokat nem talál meg tárcsáskor a kereső?
Elkezdem beírni a számot, és nem mutatja találatok között, beírom teljesen, elkezdem a hívást és akkor meg írja a hozzá tartozó nevet. -
_Flood_
aktív tag
Gyári böngészőt használok, azt vettem észre, hogy a beágyazott youtube videokat nem játsza le. Amikor rákattintok, kicsit teker, aztán a végére ugrik. Nálatok?
-
dns86
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy teljesen stock T-Mobileos One. Szeretnék belőle Google Edition One-t csinálni, de nem főzött rommal, hanem hogy kapjam a frissítéseket, stb...
Ennek a lépéseit szeretném ha valaki szaki megosztaná velem (pl mi a GE cid száma, stb...).
Akár püben is szívesen fogadnám. Onnan kezdve hogy gondolom az az első hogy nyitom a bl-t a htcdeven keresztül.
Ha átvariálom GE-re, akkor a 4G pl fog menni? Van valami hátránya a GE One-nak a Sense féle Oneal szemben?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
turika86
aktív tag
Aki használ chromeot böngetni, attól kérdezném h amikor tábor váltotok jobb felül a kis gombbal, nektek is összevissza villognak a megnyitott ablakok?!
"Time is the fire in which we burn"
-
Giovanny
őstag
Üdv,a szolgáltatók mikor kapják 4.4 ? T-mobilos vagyok.
Zero Defect.No Compromise !
-
NandorHUN
addikt
válasz N4ri87 #18423 üzenetére
Kell hozzá a Tasker nevű program (fizetős) a Google program alján be tudod irni, hogy mit mondasz illetve be tudod állitani hogy az adott szóra mit csináljon, tehát pl "Zene" ---> Megnyitja a zeneprogramodat és elkezdi lejátszani .... Gyakorlatilag ilyen módon bármilyen paramétert megadhatsz, a GPS , wifi kapcsolgatástól a fényerőn át bármit....
Egyébként a tasker már önmagában megéri az árának a sokszorosát, de ilyenek miatt nagyon tuti, nekem csak annyi bajom van ezzel a goggle-zos baromsággal, hogy többet fogyaszt az aksiből, illetve hogy amig kimondom hogy zene, játszd le, wifit kapcsold ki stb... addig ennyi kézileg már rég megcsináltam.
Valami ilyesmi kombónak PC-re látnám értelmét...mert ott ugye lehet hogy gyorsabb mint a billentyű parancsok.[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
válasz Gulyopapa #18443 üzenetére
Egyáltalán nem bonyolult 20 perces utánaolvasás után problémamentesen be lehet állítani mindent problémamentesen. Magyar nyelven amugy is vannak hozzá pár oldalas tájékoztatók.
Sima ügy, beállítasz egy feltételt és hozzárendelsz egy feladatot amit végrehajt a feltételnek megfelelően.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Redplee
senior tag
Néha kiírja a telefon, hogy nincs SIM, csak segélyhívás...
Újra kell indítanom, és utána egyből van Heti 2-3x megcsinálja. Ez miért van? Kezd idegesítő lenni, ma is egész délután nem hívtak, már kezdtem gyanakodni, aztán akkor látom...
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
deph
tag
válasz Gulyopapa #18446 üzenetére
A tasker nekem is bonyolult volt...
Helyette mos ta Profile Schedulert használom. Többféle profilt beállítok, és az vagy időpontra, vagy wifi kapcsolódáskor, vagy kocsiban bluetooth kapcsolódáskor vált át. Nekem bevált és egyszerűbb...A férfiak sztoriznak, a nők meg pletykálnak.
-
Nuada herceg
őstag
Sorkatonaság 2014 Jan. 1-től.
Hát kellett ez?(bocs az offért)
Értem a csíziót.
-
mtibusz
tag
Sziasztok
mi volt annak a programnak a neve, ami be tudja állítani a telefonon a mobil internetet ??
T-mobile, Telenor, Vodafone beállításokat is ismeri ?
haverom olyan sikeresen le resetelte a telefonját, hogy mobil net sincs rajta most.
köszi előre is.
https://youtu.be/44NQkFJaEuE
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest