- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #304 üzenetére
Kb. fél éve van meg, nincs gond vele. Napközben töltöm, így napi egy töltés általában, de van hogy otthon este még rátöltök. Írtam korábban, a kamera átlagos, ujjlenyomatolvasó hibátlan. Egy jó ideig még nem tervezek váltani.
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #302 üzenetére
Jelen!
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #297 üzenetére
Ujjlenyomatolvasó problémát nem tapasztalok, nálam stabil. Remélem így is marad.
-
raven24
tag
válasz
A 2. Vesztes #294 üzenetére
Alaplap miatt, igen akkor összekevertem az e9+-al az 5.5os, de az nem pálya.
-
raven24
tag
válasz
A 2. Vesztes #292 üzenetére
M9 is kiszemelt volt, de a kijelző mérete nekem nem megfelelő 5.5, 5.7, 6 col ekkora készülékeim voltak. Szeretnék ennél maradni, ezért is a + verziót szeretnem.Meguntam már a G4-et,de kehet visszasírom majd később a kamerát és a gyorsaságát.
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #287 üzenetére
Nemrég én is beszereztem, de még nem szántam rá magam az installációra
A hagyományos fólia van rajta, ez elég könnyen karcolódik.
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #284 üzenetére
Nincs mit!
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #282 üzenetére
AccuBattery app-ban megnéztem a logot, átlagosan 1 óra alatt 900 mAh körül tölt, 3-3,5h egy teljes töltés.
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #280 üzenetére
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #278 üzenetére
dehogy is, ezek készen kaphatóak
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #276 üzenetére
Én napközben töltöm. Szereztem wireless töltőt, tekercset beraktam Nillkin tok alá, így töltőpadon pihen meló közben. Ennyi kényelmi fejlesztést végeztem
-
Mikkes
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #274 üzenetére
Egyébként semmi gondom a készülékkel, bár én csak 3 hónapja használom. Talán az aksi lehetne komolyabb már ebben a kategóriában, és a kamera képe sem kiemelkedő. Gondolkoztam a 10-esen, de abból kispórolták az FM rádiót, meg az infra portot is. Lehet ezekre nincs általános igény manapság.
Ha kapunk frissítést, talán majd raknak bele bugot, meg a szokásos "lassítóprogramot", amitől beindul az oldal -
migabi24
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #266 üzenetére
Szegény vufi, eléggé egyedül maradtál, de itt legalább nincs vita veszekedés😆
-
schortens
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #259 üzenetére
Hali,
egyedul a kameraja, amit korabban is irtam mar, ami gyengebb, de teljesen megfelel igy is.
Osszessegeben pedig semmi baj nincs vele. Meg mindig tetszeik a telefon maga es a szoftvere is.
M9-re jonni fog a 7.0, szerintem ezert erre a telefonra is varhato.
-
szsolti182
újonc
válasz
A 2. Vesztes #254 üzenetére
Hello! Hát leginkább internet, meg telefonálás, de sokat használom a gps-t, néha-néha fénykép videó, szóval inkább hétköznapibb dolgokra
Olyan kérdésem lenne, hogy mindkettő megkapja a legújabb frissítéseket?
-
schortens
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #249 üzenetére
Nekem most szedi a 6.0-as verziot. 1,46GB....
-
umfrider
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #242 üzenetére
Én nem találtam olyan helyet, ahol gyári garis és ennél olcsóbb. Nem rég keresgéltem a kollégának.
(bár, már elkeserítő, hogy a htc gyári garancia semmit sem ér. S3gget törölni se jó, mert durva a papírja...)
-
schortens
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #239 üzenetére
Kov. hetre kikobozom/eldontom
-
schortens
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #237 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/one-m9/one-m9-general/marshmallow-update-m9-plus-t3327892/page22
221.-ik hozzaszolas:
China's HTC have responses in the Forum section,
Currently confirmed M9+ update to the Android 6.0 Marshmallow,
the update will rollout on this October, please be patient... -
gyvince91
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #227 üzenetére
Talán a fokhagyma mártás finom illatáról jöttél rá hogy halat ettem
Köszönöm a részletes választ, de végül szentségtörést követtem el a htc-vel szemben 😶 mivel egy S7-esem lett.
Köszi még egyszer hogy szántál időt egy eltévedt bűnösnek 😁😉 -
gyvince91
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #224 üzenetére
Nos én jöttem, hogy ide böfögjek de a fórum olvasgatása után már nem valószinű hogy az M9+ ra be akarok ruházni.
Pedig épp most adtam el az M8-asom, és az m9+ pont azokon a pontokon nyújt többet amiket hiányoltam az m8-ból (jobb kamera, ujlenyomat, még jobb sztereo hangszoró) az mondjuk tényleg vicces hogy az M8-asom már a android 6.0-val vettem és erre még azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán ki jön-e.
De azért érdekelne a véleményed, hogy mindenapi használatra mennyire jó ez a telló, pl aksi ki bírja normál használat mellett a nap végéig? mennyire melegszik? mennyire laggol ? esetleg ha még eszedbe jut valami amit érdemes meg említeni azt meg köszönnémSőt válaszod előre is köszönöm
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #221 üzenetére
Köszi a gyors választ! Holnap reggel talizunk a fürdőben a tükör előtt, addig tarts ki és ne egyél sokat!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #220 üzenetére
Köszi az érdeklődést, kedves hogy rám írsz!
Olyanon nem gondolkodom, hogy lecseréljem, max azon, hogy a Lumija helyett ezt használjam munkatelefonnak, és civilnek beújítanék egy szépségét.A Moto Z Force a kiszemelt, csak egyenlőre nem elérhető nálunk. A honlapjukon is csak USA területén szállítanak, ráadásul nincs is a kedvenc színösszeállításomban.
Ezért egyenlőre marad.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #219 üzenetére
Áve Cézár! Úgy látom egyedül maradtál.
Te nem gondolkodsz váltáson? Nehogy aztán a nagy magányodban begolyózz!
Vuff!?
-
Tyer
őstag
válasz
A 2. Vesztes #215 üzenetére
Van. Egy felől nézd meg egy GSam-mal pl.
Ami amugy látatlanban gyanus lehet:
FB app, Viber, vagy valami szutyok.
Eddig is igy volt? Ha nem, akkor lehet az utobbi telepitett appok közül valamelyik.
Nekem a 100 pl azt csinálja, hogy Waze navigálás után néha beragad. (Oránként 4-5%) Olyankor egy ujrainditás megoldja (0-1%/h)...
Esetleg ez még lehet megoldás... -
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #210 üzenetére
Udv (Vuff), en megszabadultam az M9+-tol... Kulfoldon
Magyarorszagon meg bagoert cserebe is alig akart elmenni (pedig azert annal sokkal jobb a keszulek...)
Sajnalom, hogy egyedul maradtal. Vuff! -
eisento
addikt
válasz
A 2. Vesztes #207 üzenetére
nem vagyok pizzafutar, sofor egy cegnel aztan eleg sokat rohangalok
mint irtam ugye a nexus 5-ot hasznaltam eddig csak a fonok nekemadta a telot hogy hasznaljam a ceges teloszamhoz es nexusal nem volt gondom sose a melegedessel.
esetleg dobjatok mar linket milyen szellozoracsra szerelt tartot vettetek, nem akarok szutykot venni lehet ebay-es link is!
ne hasznaljak tokot, oke majd meggondolom
most vmi szilikonszutyi van rajta de rendeltem nillkin hatlapot hatha a muanyag fog vmit a nap erejen es nem melegszik annyira a keszulekhaz
varom a linkeket! koszi!
-
eisento
addikt
válasz
A 2. Vesztes #203 üzenetére
csak nehogy tulporogjon
talan ha vegre kiadjak a 6-os update-et felporog.... -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #202 üzenetére
Szerintem nem, eléggé mozgalmas, pörgős! Remélem ilyen is marad!
Vuff!
-
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #189 üzenetére
Ami engem bosszant, hogy a HTC valamiért elfeledkezett az m9+ rol. Ugyanis erre nem jön a 6.0 Marshmallow, az A9-re és az M9-re már megjött (ha nem tévedek).
-
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #187 üzenetére
Látom, hasonlóan gondolkodunk. Feketeszeder + HTC
Én most ismerkedem a HTC One M9+-szal, valahogy idegenkedem (még) tőle, emiatt gondolkodom rajta, hogy elcserélem/eladom.
Nem, nem jobb a Samsung - az M9+ hibátlanul teszi a dolgát - egyszerűen csak más a menü rendszere, és talán túlságosan hozzászoktam a Samsung-hoz az évek során. Mivel az ajánlatok, amiket kaptam érte - a vicces kategóriát is sértik, így azt hiszem tovább barátkozom vele...
Vuff! -
umfrider
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #185 üzenetére
Kihallgatás?
-
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #183 üzenetére
M9+. Vuff
-
Tyer
őstag
válasz
A 2. Vesztes #177 üzenetére
Én azt godnolom, hogy annyiban torzithat, hogy csak azokat vágták be, amikor a HTC-t választották.
De ez azt jelenti, hogy van aki ezt érzi a jobbnakTehát nem SZAR!!!
Csapoati: Akkor nézd végig, és konstatáld, hogya dobozban egy érintőgombos telo van, ami nincs az M9-en...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #170 üzenetére
Tehát a felnőtt, az igazzy felnőtt az nem játszik, jól értem?
-
Ricardo
titán
válasz
A 2. Vesztes #167 üzenetére
Ezt írod:
"de felnőtt használatra hibátlan"Aztán jön ez:
"zötyimentesen tólja a legfrissebb játékokat"
"ide is gyűltek a hilyénák, hogy a komcsi processzorunkon és a szépséges kávájinkon köszörüljék a nyelvüket, "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Asustor NAS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest