- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
megjott ma a nexus 5x. ugyhogy, bucsuzom. koszi all.
-
eisento
addikt
Na mi a franc lesz mar a rohadt 6-os android frissitessel?
Mar ott tartok hogy inkabb visszaadom a telot a fonoknek es cegesbe cserelem egy nexus 5x-re...
Gondolom 7-es android eleve felejtos lesz bezzeg a sima m9 megkapja (azt is)
-
eisento
addikt
válasz
A 2. Vesztes #207 üzenetére
nem vagyok pizzafutar, sofor egy cegnel aztan eleg sokat rohangalok
mint irtam ugye a nexus 5-ot hasznaltam eddig csak a fonok nekemadta a telot hogy hasznaljam a ceges teloszamhoz es nexusal nem volt gondom sose a melegedessel.
esetleg dobjatok mar linket milyen szellozoracsra szerelt tartot vettetek, nem akarok szutykot venni lehet ebay-es link is!
ne hasznaljak tokot, oke majd meggondolom
most vmi szilikonszutyi van rajta de rendeltem nillkin hatlapot hatha a muanyag fog vmit a nap erejen es nem melegszik annyira a keszulekhaz
varom a linkeket! koszi!
-
eisento
addikt
skacok tud valaki ajanlani olyan autos toltot amivel normalisan lehet tolteni ezt a szutykot? annyira felmelegszik a telo (egy samsung bolcsobe szoktam tenni) hogy allandoan lekapcsolja a toltest gondolom a hovedelem miatt. es van hogy 8-10 orakat is hasznalom a waze navit vagyis hasznalnam ha nem merulne le olyan gyorsan.... vagy vegyek ilyen szellozoracsra csiptetheto tartot es akkor a klima hutene? a nexus 5-el sose volt ilyen gondom gondolom a fem haz miatt melegszik, bar ha jol tudom az m9-es meg jobban melegszik, akkor azt hogy haznaljak?
gondolom hiaba vennek eredeti htc autos toltot...
-
eisento
addikt
válasz
A 2. Vesztes #203 üzenetére
csak nehogy tulporogjon
talan ha vegre kiadjak a 6-os update-et felporog.... -
eisento
addikt
jon m9+-ra is csak vmi gondjuk akadt, az egyik forumtarsunk jelezte nem is olyan reg par hsz-el lentebb...
en is varom mert ugye a sajat telom nexus 5 regota elvezem a 6-os droidot es mar eleg jol megszoktam, fonokomnek mondtam hogy inkabb adja nekem a frissen vasarolt htc 10-eset, ugyis panaszkodott hogy halkabb a hangereje mint az m9+nak
-
eisento
addikt
ki milyen tokot hasznal a telefonhoz?
-
eisento
addikt
skacok. ma megkaptam fonoktol ezt a telot (marmint htc one m9+ , o ujitott htc 10-re)
szoval eddig volt benne magyar nyelv, most hogy megkaptam ugye volt gyari visszaallitas na azota nincs magyar nyelv csak par nyelvet lehet valasztani nincs benne sim kartya mert nano simes es az en telom meg osregi nokia igy a kartyat holnap tudom cserelni, elvileg alapbol benne kene lenni a magyar nyelvnek, viszont gsmhome-bol lett anno vasarolva, de ha eddig volt magyar nyelv akkor most hova lett? Vagy ha benne lesz a sim kartya mar valaszthato lesz a magyar nyelv? Vagy mi a megoldas?
koszonom
-
eisento
addikt
koszi a tesztet, jovo heten fonok megveszi maganak a htc10-est (htc buzi) en meg megoroklom az m9+ -t. persze elso utam vmelyik szervizbe fog vezetni mert keresztbe van repedve a kijelzo.
tenyleg van vmi htc hivatalos szerviz magyarorszagon ahol kicserelik a kijelzojet?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest