- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
No ki mit használ jelenleg azok közül akik innen távoztak? Nekem Samsung G20Ultra van. Kissé leharcolt már, lassan érik a cseréje. Talán jövőre egy S23U.
Vuff?
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
A 2. Vesztes
senior tag
Több mint 4 év....aztamindenit!
Van valakinek még ilyen páncélosa??
Vuuufffff???Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
A 2. Vesztes
senior tag
Jól van, köszönöm a válaszod!
Használd egészséggel! Én már egy 3-4 hónapja meresztem a szemem a váltás miatt, de egyenlőre bizonytalan vagyok. A napokban nagyon megtetszett az LG V30, de az meg nem jön hozzánk.
Így tovább keresgélek, és használom megelégedve a 9+-t!
Csaó!
Vuff!
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #304 üzenetére
Kb. fél éve van meg, nincs gond vele. Napközben töltöm, így napi egy töltés általában, de van hogy otthon este még rátöltök. Írtam korábban, a kamera átlagos, ujjlenyomatolvasó hibátlan. Egy jó ideig még nem tervezek váltani.
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #302 üzenetére
Jelen!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Valaki??
Rajtam kívül!?
Vuff?
-
A 2. Vesztes
senior tag
Idén júliusban lesz 2 éve, hogy megvan a 9+! Ez komoly idő nálam, eddig egy telefonom sem húzta mellettem így soká! Vagy kellett az újdonság, vagy ellopták......
De ez valamiért maradt. Pedig nem özönlik rá a frissítés, sosem volt a legerősebb a hardver, a kamerája továbbra is középszerű - bár az Fv-5 alkalmazás javított valamit -, mégsem találtam olyan fémet, ami arra inspirált volna, hogy váltsak. És így van ez a mai napig.
Kivi vagyok, hogy megéli-e a kerek évfordulót, vagy befut valami...
Olyan lenne jó, hogy 5.5, S835, 4000mAh (vagy nagyobb), jó kamera, megbízható ujjlenyomatleolvasó, heavy fém. Max 280ezer froncsi.
Ha tudtok ilyet, szóljatok!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
No, újra itthon!
Kicsit körbenéztem a kínai telók területén, az azokkal foglalkozó topicokban. Érdekes volt, hogy kiderült, hogy Tajvan is Kína része, úgyhogy a HTC is kínai. Nos ezt volt aki vitatta.....
Beszereztem második telefonnak egy Meizu M5-öt. Vicces 47ezer froncsiba került és nagyon megérte az árát! Belaktam az almúlt pár napban, és szépen működik! Persze a furi kezelőfelület okozott némi fejtörésf, de egy kis segítség és agytorna után sikerült minden beállítás! Persze nem egy kategória a Páncélossal, de ennyi pénzért álomvétel. Szuper újlenyomatolvasó, elfogadható fényképező - kb mint az enyimé -, és pattogós rendszer 3GB memóval! Nagyon sok gesztussal operál, kicsit a BB-re emlékeztet a kezelése.
Egy komoly feladatot szánok neki: várakoznia kell feltöltött állapotban a dobozában egy fiókban, hogy ha a vsaládban valakinek gyorsan kell eghelyettesítő, akkor csak be a kártyát, oszt mehet......
Az Öreg Baráttal semmi probléma, jelenleg az ujjlenyomatolvasó is jól működik!
Na orövoár mindenkinek!
VUFF!
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #297 üzenetére
Ujjlenyomatolvasó problémát nem tapasztalok, nálam stabil. Remélem így is marad.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Woooooooó..Jó egy kicsit hazatérni, ide a nyugalom és a változatlanság szigetére. Egy igazi, testre szabott kutyaól nekem ez a topic. Csak ritkán zavarnak meg idegenek, akkor is csak véletlenül. Akinek ilyen telója van, az sem ír ide semmit. Csak én tartom a frontot, csak én vagyok igazi kutyafi a gáton! De még birom, még nem adom fel!
Sajnos túl jó ez a teló, túlságosan megbízható, nem okoz meglepetést. Vagyis inkább már annyira megismertem a gyengeségeit, hogy már nem bosszant fel.
Pl.: Én nem úgy nyúlok az ujjlenyomat olvasó felé, hogy annak érintése után gördülékenyen folytatom a műveleteket!! Neeeem, neem! Hanem mikor a mozdulatra készülök, az jár a fejemben, hogy vajon elég száraz-e az ujjbegyem, hogy vajon milyen a levegő páratartalma, és hogy ezek negatív fennállásának következtében 3-szor, vagy 4-szer kell-e újra tapicskolni. TISZTA KALAND!!
De képben vagyok azzal is, hogy roppant nehéz vele normális fényképet készíteni! De a homicsiszokat megbízhatóan lövi! Milyen megnyugtató!!
Ám ezeken kívül mindent jól csinál! Vajon milyen indokkal tudom majd neki beadni, hogy irány a szekrényfiók?
Még nem tudom, de remélem megértő lesz!!! Egy igaz baráttól mindíg nehéz a búcsúzás.Vuff.
-
raven24
tag
válasz A 2. Vesztes #294 üzenetére
Alaplap miatt, igen akkor összekevertem az e9+-al az 5.5os, de az nem pálya.
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Köszi!
Ennek a telefonnak a képernyője 5.2. Az egyik barátomnak van G4-e. Hidd el, az jóval nagyobb! Mármint kijelző!
Gyorsaságban talán nincs akkora különbség, no de kamerában!! Nem ér föl a G4-hez az tuti!Ez a telefon anyagminőségben csapja agyon az összes többit.
Miért kellett cseréltedned, alaplapkampec miatt?
Vuff?
-
raven24
tag
válasz A 2. Vesztes #292 üzenetére
M9 is kiszemelt volt, de a kijelző mérete nekem nem megfelelő 5.5, 5.7, 6 col ekkora készülékeim voltak. Szeretnék ennél maradni, ezért is a + verziót szeretnem.Meguntam már a G4-et,de kehet visszasírom majd később a kamerát és a gyorsaságát.
-
raven24
tag
Sziasztok!Nagyon tetszik nekem ez a készülék lenne érte egy gyönyörű Telenoros G4em. Gariban cserélték 1 hónapja 2 bőrhátlappal, garival.Mikrokarc mentes.Ha valakit érdekelne privátban várom az üzeneteket.
-
A 2. Vesztes
senior tag
A G6 csalódása után tovább keresem a következő telefonom. Várom az S8-at. De eközben megakadt a képzeletem a tavalyi csúcson, az S7-en. Nagyon sokat tud, kiválló a kamerája, jó az üzemideje, vízálló, és mára már az ára is barátságos. A mérete is szuper, mert a kövi telóm minimum 5.5 lesz. Na gondoltam, ebbe jobban beleásom magam. Elkezdtem böngészni a videókat a YT-on, visszaolvastam a tavalyi cikkeket, kerestem hozzá gyönyőrű bőr backtokot az ebayon. Minden jól alakult. A mai napig. Ma ugyanis elmentem egy bevásárlóközpontba és a kezembe vettem egy példányt.
Gyerekek....hát olyan volt, mintha valami játéktelefont fogtam volna. Könnyű volt mint ami kartonból készült. Semmi súly, sehol a rideg, erős fém jellegzetess könyörtelensége. Attól féltem ahogy tartottam, hogy összegyűröm!
Szóval kiábrándító volt. Pedig nagyon szép és minden szempontból megfelelő!!
És most csak játszunk el ezzel gondolatban! Mi történne, ha egy medve rámtámadna egy túra során a Jelló Stón Parkban? Mit kezdek akkor egy S7-el??? - Felajánlanék neki egy ingyen hívást külföldre? És ha nincsenek külföldön ismerősei? Vagy mi mást tehetnék??? - Hát nem tudnék semmit, és felfalna a medve!!! Dehát kerüljük el ezt már, még elni akarok!!!
A HTC-vel nincs ilyen probléma. Ha látom, hogy egy anyamedve - féltve tőlem a bocsait - nekem ront, csak előveszem az ÉjtsTíSzít, halántékon hajítom vele, majd ellátom az ájult medve sebeit, nyomok a szájába egy algopyrint, öt percet labdázom a bocsokkal, oszt lelépek! És mindenki jól járt. Én élek, a bocsok játszottak, az anyjuk meg pihent egy csöppet.
Szóval sok mindent figyelembe kell venni, ha telefont szeretnénk váltani.Az életünk múlhat rajta!!!
Még nem tudom hogyan tovább. Lehet, hogy a szép, bordó bőr hátlaptok kissé megacélozná??!! Vagy ha egy armort telepítenék köréje...??
Még rágódom rajta, és nem kapkodom.
A türelem talán férfias telefont terem!
Üdv mindenkinek, VUFF!!
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #287 üzenetére
Nemrég én is beszereztem, de még nem szántam rá magam az installációra A hagyományos fólia van rajta, ez elég könnyen karcolódik.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Tegnap megjött a képernyővédő edzett üveg. Kicsit féltem a felrakásától, mert korábban voltak rossz tapasztalataim egyéb telefonoknál.
Nos, most minden rendben ment. Ahogy a nagykönyvben meg van írva. Letörölgettem a képernyőt, és szépen ráhejezve, felcuppant a helyére.
Igazán semmiség volt.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Nohát, megjelent a hőn várt G6!!!
Jópér nap elteltével a következő a véleményem a telefonról, amire váltani szándékoztam: 4 GB RAM , 32 GB tárhely , 3200 aksi .
És ezt üzenem aí LG-nek ezekért a paraméterekért:
Vuff.
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #284 üzenetére
Nincs mit!
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #282 üzenetére
AccuBattery app-ban megnéztem a logot, átlagosan 1 óra alatt 900 mAh körül tölt, 3-3,5h egy teljes töltés.
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #280 üzenetére
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #278 üzenetére
dehogy is, ezek készen kaphatóak
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #276 üzenetére
Én napközben töltöm. Szereztem wireless töltőt, tekercset beraktam Nillkin tok alá, így töltőpadon pihen meló közben. Ennyi kényelmi fejlesztést végeztem
-
A 2. Vesztes
senior tag
Szerintem ez egy remek telefon! Én csak a fotómasináján javítanék, a többi teljesen jó. Persze az aksi mindig lehetne erősebb, annak én is örülnék!
Ha nem nyúzom, akkor másfél napot bír. De mivel nyúzom, így minden éjjel a töltőn pihen.
Nem számítok nagy pörgésre itt, mivel rajtunk kívül nincs másnak ilyen telefonja. Szóval csöndes topic ez, de nem is baj. Legalább különlegesek vagyunk!
Vuff!
-
Mikkes
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #274 üzenetére
Egyébként semmi gondom a készülékkel, bár én csak 3 hónapja használom. Talán az aksi lehetne komolyabb már ebben a kategóriában, és a kamera képe sem kiemelkedő. Gondolkoztam a 10-esen, de abból kispórolták az FM rádiót, meg az infra portot is. Lehet ezekre nincs általános igény manapság.
Ha kapunk frissítést, talán majd raknak bele bugot, meg a szokásos "lassítóprogramot", amitől beindul az oldal -
Mikkes
csendes tag
Nougatról nincs még infó? Egyelőre csak az indiai kiadásról olvastam...
-
A 2. Vesztes
senior tag
Csak azt akartam mondani, hogy utálom az ujjlenyomatleolvasódat!
Vuff.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Bejegyzés a hajónaplóba.
Csillagidő, 39 évvel az Alderan elpusztítása után.A kutya sem téved ide, kihalt a táj, életnek semmi jele. Hamarosan én is elhagyom ezt a rendszert.
Új célbolygó az LG G6.
Talán. Hamarosan meglátjuk.
2.Vesztes, a Nostromo utolsó túlélője. Out.
Vuff.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz rmartin94 #269 üzenetére
Nézd meg az M9 topik téma összefoglalóját, abban megtalálsz minden szükséges információt ezzel kapcsolatban.
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Ennek a telefonnak a magyarosítása megoldható a gyári rendszeren belül is trükközéssel, vagy főzött ROM kell mindenképpen? Egy ismerősömnek ilyen típusú telefonja van, és magyarosítani kellene.Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
migabi24
nagyúr
válasz A 2. Vesztes #266 üzenetére
Szegény vufi, eléggé egyedül maradtál, de itt legalább nincs vita veszekedés😆
-
A 2. Vesztes
senior tag
Jelentem (magamnak), eddig nincs ok panaszra a vasmadárral kapcsolatban! Gyakorlatilag hibátlanul teszi a dolgát.
Azon töröm a fejem, hogy mikor kellene lecserélni, vajon meddig fog ilyen megbízhatóan működni... Nem szeretném, hogy egyszer csak bekrepáljon, és ott maradjak teló nélkül. (Ja amúgy nem vagyok telefonfüggő!!!!)Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Ma jött egy frissítés.
Vuff.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Az elmúlt 2 hétben vératlanul felmerült 2 problemsz is. Először kiakadt a képernyőelforgatás funkció, és nem csinálta. Ez megoldódott újrakalibrálással. Majd nem küldött és fogadott sms-eket. Ez kétszeri újraindítás után javult meg.
Most frankón mükszik.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hehe, pörgünk, pörgünk!
Vuff!
-
schortens
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #259 üzenetére
Hali,
egyedul a kameraja, amit korabban is irtam mar, ami gyengebb, de teljesen megfelel igy is.
Osszessegeben pedig semmi baj nincs vele. Meg mindig tetszeik a telefon maga es a szoftvere is.
M9-re jonni fog a 7.0, szerintem ezert erre a telefonra is varhato.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz szsolti182 #258 üzenetére
Na helló! Milyet vettél végül is?
Vuff?
-
szsolti182
újonc
Köszönöm szépen a válaszokat! hát akkor gondolkodom rajta, mindkettőnek megvannak az előnyei meg a hátrányai, de az biztos, hogy maradok ennél a 2 lehetőségnél
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz szsolti182 #255 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is így tudom/gondolom. Ha ez a fontos, akkor vegyél M9-et.
Az M9 procija erősebb (ám azt átlagosfelhasználás mellett nem fogod érzékelni), viszont melegszik is, amit a 9+ nem tesz. A kamerájuk hasonló (nem csúcskategória), viszont a 9+ dupla kamerájával 3D-ben lőhetsz "homályosat". (Na jó, azért nem tragédia,de nem egy Ájfón, vagy Csamcsung!) A 9+ kijelzője QHD, ami gyönyörű, a 9-é FullHD,ami gyönyörű! Azé a plusszé kicsit szebb! Van ujjlenyomat olvasó, ami engemet most éppen inkább bosszant, mint kiszolgál, de ez biztos időjárásfüggő. Nyirkosabb időben rosszabb, sivatagban viszont pöpec!!
Azanyaghasználat mind a kettőnél dermesztő, ilyen nincs még egy az tuti! Ma vettem ajeszba egy Nexus 5X-et és egy LG G4-et. Mind a kettő kínai játéktelefonnak tűnik mellette.
Mind a kettővel jól jársz, nekem a 9+ jobban teccik külsőre, de ez szubjektív. Ebből kevesebb van, így egyedibb vagy ezzel. De a HTC csúcskészüléke a 10 megérkeztéig az M9 volt, ez kétségtelen!
Jó vásárlást!
Vuff!
-
umfrider
senior tag
válasz szsolti182 #255 üzenetére
Az M9 biztosan, a + nem valószínű. Szerintem a méret és az újjlenyomat olvasó kell, hogy döntő legyen.
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
szsolti182
újonc
válasz A 2. Vesztes #254 üzenetére
Hello! Hát leginkább internet, meg telefonálás, de sokat használom a gps-t, néha-néha fénykép videó, szóval inkább hétköznapibb dolgokra Olyan kérdésem lenne, hogy mindkettő megkapja a legújabb frissítéseket?
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz szsolti182 #253 üzenetére
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mire fogod használni?
Vuff?
-
szsolti182
újonc
HTC One M9 vagy HTC One M9+ készüléket válasszam, csak ezen a kettőn gondolkodom! Válaszokat előre is köszönöm
-
A 2. Vesztes
senior tag
.....Vajon mikor kapjuk meg a 7.0-át?????
Vuff?
-
schortens
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #249 üzenetére
Nekem most szedi a 6.0-as verziot. 1,46GB....
-
A 2. Vesztes
senior tag
Ma jött valami hibajavító frissítés a telóra. Azt írta, hogy ez tesz lehetővé majd egy másik frissítést.
Kivi vagyok.
Vuff!
-
schortens
csendes tag
http://www.theandroidsoul.com/one-m9-plus-update/
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz schortens #244 üzenetére
Üdv a klubban! Immár nem vagyok páratlan. Tyer meg a kardjába dőlhet, úgy fel fog pörögni ez a topic!
Kedves schortens. Ezzelna telefonnal egy baj van, az pedig a fényképező. A windows telók jó képeket lőttek, a HTC-k az M10-ig pedig nem igazán. De ezen kívül tecceni fog (remélem)!
Használd örömmel ezt az igazi férfitelefont!
Vuff!
-
umfrider
senior tag
válasz schortens #244 üzenetére
Szerintem a gyári app is jó. Told fel a kontrasztot és a telítettséget 0,5-re, meg szvsz használj -0,5 EV-t. Automata módban a ISOmax nálam 200. A AW-t is állíthatod nyugodtan (esetleg +HDR).
Manuál módban amúgy jobban be lehet lőni a dolgokat, de csodát itt sem érdemes várni beltérben. Feltételezem hasonló a készített fotók minősége mint az M9-ben. Én ennyit tudok tanácsolni. Nappal, szabadban semmi gubanc a képekkel. Versenyben vannak![ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
schortens
csendes tag
Tegnap vegul megvettem a telefont
Tetszik, egy meglepetes ert...a kamera kepenek a minosege. Benti kepek nagyon csunyak, kinti kepeknel meg elmegy. Valoszinu az a kontrasztom legnagyobb oka, hogy a Nokia Lumia 830-asom kepe tenyleg minosegi volt...
Rossz appot hasznalnek?(Camera MX) Vagy talan majd a Android 6.0-val lesz javulas....meglatjuk.
Egyszer volt eddig androidos telefonom, meg 2.x.x., hat ahhoz kepest eg es fold a mostani 5.0.2. WP-hez kepest nem is beszelve. -
umfrider
senior tag
válasz A 2. Vesztes #242 üzenetére
Én nem találtam olyan helyet, ahol gyári garis és ennél olcsóbb. Nem rég keresgéltem a kollégának.
(bár, már elkeserítő, hogy a htc gyári garancia semmit sem ér. S3gget törölni se jó, mert durva a papírja...)
-
umfrider
senior tag
Amúgy a a plus-ban levő hátlapi szenzor ugyan az a TOSHIBA, mint az M9-ben?
-
schortens
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #239 üzenetére
Kov. hetre kikobozom/eldontom
-
schortens
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #237 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/one-m9/one-m9-general/marshmallow-update-m9-plus-t3327892/page22
221.-ik hozzaszolas:
China's HTC have responses in the Forum section,
Currently confirmed M9+ update to the Android 6.0 Marshmallow,
the update will rollout on this October, please be patient... -
schortens
csendes tag
Sziasztok,
M9+-ot tervezek venni, a kerdesem az, hogy ez az oldal mennyire megbizhato? Vasarolt mar valaki toluk?
http://www.mobilkereskedes.hu/
Koszi, szep estet.
[ Szerkesztve ]
-
gyvince91
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #227 üzenetére
Talán a fokhagyma mártás finom illatáról jöttél rá hogy halat ettem
Köszönöm a részletes választ, de végül szentségtörést követtem el a htc-vel szemben 😶 mivel egy S7-esem lett.
Köszi még egyszer hogy szántál időt egy eltévedt bűnösnek 😁😉 -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz gyvince91 #225 üzenetére
Először is köszönöm az ideböfögést, jól érzem hogy halat ettél?
Node kanyarodjunk a telefonhoz! Mivel M8-ról váltasz, nem kell ecsetelnem az anyaghasználatot és az összeszereltség színvonalát, ezekkel tisztában vagy. Ami az aksit illeti, normál használat mellett vígan kibírja az egy napot, de még a másfelet is, ha éjszakára nyugton hagyod. (Repülő mód, vagy kikapcs.)
Semennyire nem melegszik, mivel nem S810 van benne, hanem MTK. Ez pontszámokban ugyan elmarad a M9 procijától, de az M8 szintjét vígan hozza, illetve annál erősebb valamivel. Ennek köszönhetően lag nincs, minden szépen folyamatosan működik. Rendszerigényes játékkal nem szoktam játszódni, így azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de csetelésre, netezéshez, bankoláshoz tökéletes, hilyányérzetem keine!Dupla kamera funkcijó mint az M8-ban, csak ugyi itt nincs már megapikszel, csak a szelfikamerában. Erre pedig az tökéletes.
Ezek mellett szerintem eccerűen gyönyörű, nekem az aranyos szegélyű ezüst van, ami mindent visz. Számomra legalábbis.Já egen, a frissítés. Nálam most az 5.0.2 van, és semmi hír a továbblépésről. Ha ez fontos neked, akkor sem biztatni sem elkeseríteni nem tudlak, ami lássuk be, elkeserítő.
Nézegetem az újonnan megjelenő telókat, hogy mire érdemes váltani. De eccerűen egyik sem fog meg annyira mint ez. Azokban a dolgokban nem tudnak többet az újak sem amire használom (hiába erősebbek, több bennük a RAM, stb..) külsőre meg ez világbajnok!
Ha ezt veszel, jó telefonod lesz, én már egy éve használom, de baja semmi. Ha viszont alapvető a frissítés, akkor vegyél mást, mert ki tudja, mi lesz ezzel!?
Ui: A kamera sem ligaelső, inkább közepmezőny, de azért nappal el lehet vele lenni.
Szép napokat, és ügyes új telefon választást kívánok!
Vuff!
-
gyvince91
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #224 üzenetére
Nos én jöttem, hogy ide böfögjek de a fórum olvasgatása után már nem valószinű hogy az M9+ ra be akarok ruházni.
Pedig épp most adtam el az M8-asom, és az m9+ pont azokon a pontokon nyújt többet amiket hiányoltam az m8-ból (jobb kamera, ujlenyomat, még jobb sztereo hangszoró) az mondjuk tényleg vicces hogy az M8-asom már a android 6.0-val vettem és erre még azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán ki jön-e.
De azért érdekelne a véleményed, hogy mindenapi használatra mennyire jó ez a telló, pl aksi ki bírja normál használat mellett a nap végéig? mennyire melegszik? mennyire laggol ? esetleg ha még eszedbe jut valami amit érdemes meg említeni azt meg köszönnémSőt válaszod előre is köszönöm
-
Tyer
őstag
Azthiszem a topic megérett a felégetésre, majd lesózásra...
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz A 2. Vesztes #221 üzenetére
Köszi a gyors választ! Holnap reggel talizunk a fürdőben a tükör előtt, addig tarts ki és ne egyél sokat!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz A 2. Vesztes #220 üzenetére
Köszi az érdeklődést, kedves hogy rám írsz!
Olyanon nem gondolkodom, hogy lecseréljem, max azon, hogy a Lumija helyett ezt használjam munkatelefonnak, és civilnek beújítanék egy szépségét.A Moto Z Force a kiszemelt, csak egyenlőre nem elérhető nálunk. A honlapjukon is csak USA területén szállítanak, ráadásul nincs is a kedvenc színösszeállításomban.
Ezért egyenlőre marad.
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz A 2. Vesztes #219 üzenetére
Áve Cézár! Úgy látom egyedül maradtál. Te nem gondolkodsz váltáson? Nehogy aztán a nagy magányodban begolyózz!
Vuff!?
-
eisento
addikt
megjott ma a nexus 5x. ugyhogy, bucsuzom. koszi all.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Tyer
őstag
válasz A 2. Vesztes #215 üzenetére
Van. Egy felől nézd meg egy GSam-mal pl.
Ami amugy látatlanban gyanus lehet:
FB app, Viber, vagy valami szutyok.
Eddig is igy volt? Ha nem, akkor lehet az utobbi telepitett appok közül valamelyik.
Nekem a 100 pl azt csinálja, hogy Waze navigálás után néha beragad. (Oránként 4-5%) Olyankor egy ujrainditás megoldja (0-1%/h)...
Esetleg ez még lehet megoldás...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
A 2. Vesztes
senior tag
Mostanában tapasztaltam, hogy ha szunya előtt feltöltöm 100%ra a telót és leveszem a töltőről, reggelre leesik 80%-ra!!! Ez azért durva nem?
Ha reggel veszem le a töltőről, másnap reggelig, délelőttig kitart. Vajon mi szívhatja éjjel ennyire az aksit, van ötletetek?Vuff?
-
eisento
addikt
Na mi a franc lesz mar a rohadt 6-os android frissitessel?
Mar ott tartok hogy inkabb visszaadom a telot a fonoknek es cegesbe cserelem egy nexus 5x-re...
Gondolom 7-es android eleve felejtos lesz bezzeg a sima m9 megkapja (azt is)
-
theyfel
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #210 üzenetére
Udv (Vuff), en megszabadultam az M9+-tol... Kulfoldon
Magyarorszagon meg bagoert cserebe is alig akart elmenni (pedig azert annal sokkal jobb a keszulek...)
Sajnalom, hogy egyedul maradtal. Vuff!Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. BB Q10 has gone. BB Passport forever... --- SG S7. Welcome BlackBerry KEYONE
-
A 2. Vesztes
senior tag
Gyerekek, azonnal írjon ide valaki valamit, vagy veszek egy másik telefont!!!!
És ezt most nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!
Vuff!
-
Tyer
őstag
Én se mtudnám tok nélkül hazsnálni a telot amugy.... DE!!!! a tok baromira ért a hő elvezetésnek...
Ami tartokat eddig vettem ebay-ről, azok mind szétestek, viszont a Sárkány Centerben van egy ilyen piros-fehér dobozos, aminek van szellőzőre tehető, és ablakra cuppanthato része is...
1200 Ft volt...
Linket nem tudok...ilyen márka, csak nem motoros, szoval ilyen a doboza...Meg most rendeltem 2 db ilyet, de ez még nincs tesztelve....
-
eisento
addikt
válasz A 2. Vesztes #207 üzenetére
nem vagyok pizzafutar, sofor egy cegnel aztan eleg sokat rohangalok
mint irtam ugye a nexus 5-ot hasznaltam eddig csak a fonok nekemadta a telot hogy hasznaljam a ceges teloszamhoz es nexusal nem volt gondom sose a melegedessel.
esetleg dobjatok mar linket milyen szellozoracsra szerelt tartot vettetek, nem akarok szutykot venni lehet ebay-es link is!
ne hasznaljak tokot, oke majd meggondolom most vmi szilikonszutyi van rajta de rendeltem nillkin hatlapot hatha a muanyag fog vmit a nap erejen es nem melegszik annyira a keszulekhaz
varom a linkeket! koszi!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Most mivel töltöd? Gyárival? Mert annál nincs optimalizáltabb. De ahogy előttem leiratott, a töltés hőt fog generálni..... Meg azért te elég extrém felhasználó vagy, 8-10 óra folyamatos Wazze, azze durva. Valszeg dupla műszakban nyomod a pizzafutárkodást, amit egyébként köszönök!
Jó ötlet a klíma szerintem is!
Vuff!
-
Tyer
őstag
Tok ne legyen rajta, és amugy meg igen, a töltés sajnos hőt is lead, szoval ha amugyis k. meleg van, ne godnold, hgoy a telo majd nem melegszik... a hűtőrácsos megoldás jo lehet, én már rég csak oylat használok... De szerintem ennyi navigáláshoz nem a telo az ideális eszköz...
-
eisento
addikt
skacok tud valaki ajanlani olyan autos toltot amivel normalisan lehet tolteni ezt a szutykot? annyira felmelegszik a telo (egy samsung bolcsobe szoktam tenni) hogy allandoan lekapcsolja a toltest gondolom a hovedelem miatt. es van hogy 8-10 orakat is hasznalom a waze navit vagyis hasznalnam ha nem merulne le olyan gyorsan.... vagy vegyek ilyen szellozoracsra csiptetheto tartot es akkor a klima hutene? a nexus 5-el sose volt ilyen gondom gondolom a fem haz miatt melegszik, bar ha jol tudom az m9-es meg jobban melegszik, akkor azt hogy haznaljak?
gondolom hiaba vennek eredeti htc autos toltot...
-
eisento
addikt
válasz A 2. Vesztes #203 üzenetére
csak nehogy tulporogjon
talan ha vegre kiadjak a 6-os update-et felporog....Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz A 2. Vesztes #202 üzenetére
Szerintem nem, eléggé mozgalmas, pörgős! Remélem ilyen is marad!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Szerintetek ez a topic halott?
Vuff?
-
umfrider
senior tag
Nem tartom jobbnak az energiagazdálkodását. Sőt! Rosszabb. Van képernyőfedvények menüpont, bizonyos alkalmazások telepítése korlátozott. Mindezek mellett bug-os. A google alkalmazás a legrosszabb.
M9 biztosan megkapja a Nougat-ot, M9+ szerintem nem fogja. (Support?!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest