Új hozzászólás Aktív témák
-
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #210 üzenetére
Udv (Vuff), en megszabadultam az M9+-tol... Kulfoldon
Magyarorszagon meg bagoert cserebe is alig akart elmenni (pedig azert annal sokkal jobb a keszulek...)
Sajnalom, hogy egyedul maradtal. Vuff! -
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #189 üzenetére
Ami engem bosszant, hogy a HTC valamiért elfeledkezett az m9+ rol. Ugyanis erre nem jön a 6.0 Marshmallow, az A9-re és az M9-re már megjött (ha nem tévedek).
-
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #187 üzenetére
Látom, hasonlóan gondolkodunk. Feketeszeder + HTC
Én most ismerkedem a HTC One M9+-szal, valahogy idegenkedem (még) tőle, emiatt gondolkodom rajta, hogy elcserélem/eladom.
Nem, nem jobb a Samsung - az M9+ hibátlanul teszi a dolgát - egyszerűen csak más a menü rendszere, és talán túlságosan hozzászoktam a Samsung-hoz az évek során. Mivel az ajánlatok, amiket kaptam érte - a vicces kategóriát is sértik, így azt hiszem tovább barátkozom vele...
Vuff! -
theyfel
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #183 üzenetére
M9+. Vuff
-
theyfel
csendes tag
válasz
umfrider #158 üzenetére
Most beszeltem Support-os kollegaval. HTC M9+ meg egy ideig nem kapja meg a 6.0 (Marshmallow)-t. Gondjaik vannak: "htc had test on M9+ and they think that they are facing some issues right now "
A9 es M9 is megkapta, csak M9+ nem...Ez igazan vicces. Vagy inkabb elszomorito....
-
theyfel
csendes tag
válasz
umfrider #148 üzenetére
Szerintem megszokhato mind az integralt gomb, mind az ujjlenyomat olvaso - ami egyebkent meglepoen jol teszi a dolgat.
A mobilrol annyit, hogy hasonloan a fenti megallapitashoz - meglepoen gyors, nem akad, nem fagy. Egeszen elegans kinezetre, jobban tetszik, mint az M9 (noha nem olyan nagy a kulonbseg). A hangszoro is klasszul szol. A furcsa egyedul az oldal-kozepen elhelyezett ki/bekapcs gomb, de megszokhato.
Kivancsi leszek, lesz-e ra valaha is Marshmallow frissites... Info/velemenyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest