Hirdetés

HTC One M9+ - rendszerchipből is csak hazait!

A gyártó tavalyi csúcsmodelljének megnövelt változata ujjlenyomat-olvasóval és dupla hátlapi kamerarendszerrel büszkélkedik, az erőteljesen melegedős rendszerchipet pedig lecserélték.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A HTC mobilos fronton sok szempontból nevezhető úttörőnek, nem véletlen, hogy népes és lelkes rajongótábor veszi körül a márkát, és ezek a felhasználók idén boldogok is lehetnek, hiszen a HTC 10 egy kimondottan szerethető csúcsmobil lett, ami úgy teljesíti az elvártakat, hogy közben büszkén és hűen viseli a gyártó logóját, és semmi komoly hibája nincs. Az ára persze nem alacsony, de egy új, márkás zászlóshajó értelemszerűen nem lesz olcsó, ezért érdemes szétnézni a korábbi évek nívósabb modelljei között, amik jóval alacsonyabb áron akár hasonló teljesítményt tudnak kínálni.

Az ujjlenyomat-olvasó hiányzott a HTC legismertebb tavalyi zászlóshajójáról.
Az ujjlenyomat-olvasó hiányzott a HTC legismertebb tavalyi zászlóshajójáról. [+]

A HTC esetén ez talán kevésbé kifizetődő, hiszen a One M9 hivatalos ára nem csökkent drasztikusan, közben pedig ellene szól a csúszós hátlap, a vaskos képernyőkáva, az átlagos kamera és nem utolsó sorban az erőteljes melegedés, ami miatt eleinte nagyon sok kritikát kapott a termék. Nem érdemes elfeledkezni azonban arról, hogy az M9-nek akad egy nagyobb testvére is, amit eredetileg ugyan nem az európai piacra szántak a tajvaniak, de végül eljutott hozzánk, és legfőbb érdekessége, hogy a MediaTek rendszerchip bevetésével gyakorlatilag egy huszárvágással elintézték a melegedési problémák jelentős részét, nem mellesleg pedig pakoltak rá ujjlenyomat-olvasót, dupla hátlapi kamerát és QHD kijelzőt, tehát szinte mindent, amit az M9-ről hiányoltunk, mindezt 200 000 forint alatti hivatalos áron.

A doboz és a tartalma már-már szokásosnak mondható.
A doboz és a tartalma már-már szokásosnak mondható. [+]

Hozzánk a Speedshoptól érkezett a doboz, amiben a telefonon és a dokumentációkon kívül egy 1,5 amperes töltőfej, egy microUSB-kábel és egy in-ear kialakítású headset kapott a helyet a hozzá tartozó szilikon illesztékekkel. Színek szempontjából arany, fekete és ezüst-arany érhető el, hozzánk ez utóbbi jutott el, és amennyire ritka kombináció ez, annyira jól áll a telefonnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés