Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
-
eisento
addikt
jon m9+-ra is csak vmi gondjuk akadt, az egyik forumtarsunk jelezte nem is olyan reg par hsz-el lentebb...
en is varom mert ugye a sajat telom nexus 5 regota elvezem a 6-os droidot es mar eleg jol megszoktam, fonokomnek mondtam hogy inkabb adja nekem a frissen vasarolt htc 10-eset, ugyis panaszkodott hogy halkabb a hangereje mint az m9+nak
-
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hét azért van az a Samsung ami jobb. Egy S6, vagy S7 lealázza ezt a páncélos lovagot, már ami a pontszámokat illeti. Nekem legutóbb az 1-es galaxy volt Samsung a tulajdonomban, akkoriban nagy szám volt, csak keveseknek volt iyen felvágós, tepsifonja. (4col, hihi..
) de azóta nem. Ami mindenképp előnye a nyers erő mellett, az az amoled kijelző! Ezt hiányolom a HTC-ből. Amúgy nekem nincs nagy különbség az androidos telefonok rendszere között, 1 nap alatt átlátható bérmelyik készülék felülete.
De akkor téged nemfogott meg a 9+, különben nem akarnád eladni. Én is tudnék erősebb gépet venni, de ez az anyagminőség számomra mindennél többet ér, és ahogy írtad, minden feladatot remekül ellát.
Szóval, ha nem érzed különlegességnek azt, amikor a kezedbe veszed robosztus matériáját, akkor előbb-utóbb túl fogsz adni rajta.
Szinte bérmelyik flegship többet tud erőben, de ha kitör a 3.világháború, csak ez fog megmenteni a feléd süvítő golyóktól, a többitől ugyan elpatkolatsz!
További jó barátkozást kívánok!
Vuff4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest