Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
szsolti182 #255 üzenetére
Az M9 biztosan, a + nem valószínű. Szerintem a méret és az újjlenyomat olvasó kell, hogy döntő legyen.
-
umfrider
senior tag
válasz
schortens #244 üzenetére
Szerintem a gyári app is jó. Told fel a kontrasztot és a telítettséget 0,5-re, meg szvsz használj -0,5 EV-t. Automata módban a ISOmax nálam 200. A AW-t is állíthatod nyugodtan (esetleg +HDR).
Manuál módban amúgy jobban be lehet lőni a dolgokat, de csodát itt sem érdemes várni beltérben. Feltételezem hasonló a készített fotók minősége mint az M9-ben. Én ennyit tudok tanácsolni. Nappal, szabadban semmi gubanc a képekkel. Versenyben vannak! -
umfrider
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #242 üzenetére
Én nem találtam olyan helyet, ahol gyári garis és ennél olcsóbb. Nem rég keresgéltem a kollégának.
(bár, már elkeserítő, hogy a htc gyári garancia semmit sem ér. S3gget törölni se jó, mert durva a papírja...)
-
umfrider
senior tag
Amúgy a a plus-ban levő hátlapi szenzor ugyan az a TOSHIBA, mint az M9-ben?
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #185 üzenetére
Kihallgatás?
-
-
umfrider
senior tag
válasz
gidion90 #140 üzenetére
Na jó, de ez 1-1,5 hete a 40 fokban. Wifi frissítés, közbe netezés, bluetooth, gps.
Nem, sajnos alátámasztani nem tudom, mert nem használtam. Csak azt a tapasztalatot említem, ami a 810-et érinti. Persze, a htc sosem volt híres az akkuról, de vannak megoldások, amikkel meg lehet nyomni azt a bizonyos időtartamot.
-
umfrider
senior tag
válasz
gidion90 #131 üzenetére
Erre csak akkor tudnék pontosat mondani, ha használtam volna a mediatek-s verziót. A 9+ esetén, ha van előny, azt biztos elviszi a kijelző.
Snapdragon 810 nekem 4-5 óra kijelzőidőt produkál. A melegedést aláírom, ok. Volt, hogy 70°C-ra melegedett múlt héten (ipad, iphone ugyan ez, nem kell szvsz elájulni). -
umfrider
senior tag
Szerintem a kamera nem gyenge. Ha jól tudom ugyan az a szenzor van benne, mint az M9-ben. A Soc pedig napi használatban lehet, hogy valamivel kevesebbet tud, mint a snapdragon 810, ami a 5,2-es kijelző és a QHD-nak is betudható. Ha pl FullHD lenne benne, akkor meg az lenne a probléma.
A többit aláírom.
-
umfrider
senior tag
2 hónapja vettem M9-et, pedig szemeztem az M9+ készülékkel. Mivel a Desire Eye-m is 5,2"-os volt, így cseppet fájt a szívem a -0,2" miatt, de nem probléma. Az ujjlenyomat olvasó szvsz rossz helyen van, akku sajnos ismét pici lett. Érdekes, hogy ez a készülék csak most, 1 év után jut el hozzánk. Azonban a 145e-150e Ft-os ár (hivatalos garanciával) nem rossz érte! Hiszen nem csak a speedshop létezik, ami nem szürkeimport. Tavalyi készülékek közt simán helyt áll!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest