- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
válasz
Jeanne d'Arc #3254 üzenetére
T-től vettem függetlenül, és teljesen szűz. Semmi plusz
.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #3254 üzenetére
Vodánál vettem, nincs belepiszkálva, teljesen tiszta.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #432 üzenetére
Hát azért amikor én aktívan ott voltam, egy jó éve, már akkor is csak hébe hóba volt egy egy lila kamera. Az első széria küszködött csak ezzel, aki később került bele az lehet nem is hallott róla.
-
válasz
Jeanne d'Arc #393 üzenetére
Szerencsére egyik telefonunkkal sem hasonló gond.
Így számomra ez ismeretlen.
Amig aktivan látogattam az M7 topicot addig nem volt ilyen probléma.Látom egyesek ezt a topicot használják a milyen telefont vegyek topic helyett.
Itt senkit nem érdekel az ájfon,a samu és az eldzsí sem.
Megy a rizsa a semmiről.ne ettől pörögjön a topic,hogy telesz@rjátok. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #340 üzenetére
állítólag idén lesz tabletjük végre
én is örülnék neki, mert nem igazán van olyan tablet a piacon ami az igényeimnek megfelelne
illetve ipad Air bejön, csak hát ott meg az oprendszernek nem örülnék -
válasz
Jeanne d'Arc #323 üzenetére
Nem sokan vagyunk eddig (asszem 3-an),de majd idővel sokasodni fogunk. Nem olcsó a készülék,de aki ilyet szeretne úgy is megtalálja a módját,hogy megvegye. Elég sok az M8 tulaj,nekik nem biztos,hogy érdemes váltani,de bármely más telefonról abszolút jó választás az upgrade.
Én biztosan nem fogok fals véleményt leírni azért,hogy fényezzem a telót.
Szeretem a HTC-t ,de ha nem lenne jó azt is leírnám.Én egyenlőre nagyon élvezem.
Meg van az M7 is,azt is megtartom.A hangzásra visszatérve,tényleg nagyon komoly.
Videókat néztem rajta és csak az jutott eszembe,hogy egy ilyen hagzás mellé már csak egy nagyon kijelző kellene és iszonyat lehetne élvezni a videózást a telefonnal.
Nem is értem miért nem csinál egy ilyen minőségű mondjuk 10-12" tabletet a HTC. -
enginev3.0
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #228 üzenetére
Most már a HTc is, pedig az m7-ig minden csúcskészülék teljesen más volt mint az előző, és mind egyedi és gyönyörű volt
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #222 üzenetére
Ezért írtam, az s6 topicba, hogy értem, hogy egyedit akar mutatni a samsung (edge pl), de ezt utálom benne, hogy ettől függetlenül minden milliméterük lopott, vagy ha valamelyik része nem, akkor az meg egy az egyben olyan mint a többi samsung
(#221) kormányka@ Még nem volt xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest