- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Capone
tag
Srácok, egy ház csere hol és mennyiért kivitelezhető? Profi munka kéne
Vagy mit lehet csinálni a telóval, hogy az Expansys ház cserét rendeljen el? Mármint hogy azt is kicserélje egyúttal. Az indok lehet, hogy a kijelző egyik sarka kiáll a házból kb egy millivel?
-
istnag
addikt
válasz
karldergroße #7693 üzenetére
Gyári böngészővel számomra is ismeretlen fogalmak továbbra is. Probald meg esetleg másik böngészővel, lehet hogy ez is a program hibája.
-
Zirowe
nagyúr
Újabb érdekes hibák: gyáris sms appal exportáltam az smseimet, ha factory reset után visszaállítom őket, akkor látja a mentést és minden rendben, ha beállítom az sd kártyát belső memóriának, átmásolom a megfelelő mappába a mentéseket, akkor nem lát semmit, még az sd beállítása után készült mentést se.
Ha "csak másolás" opcióval másolok át flac zenét, beragad a másolás és úgy marad.
-
karldergroße
senior tag
Egyébként egyértelműen többet laggol a telefon, mint lollipoppal. A böngésző lefelé görgetés esetén akad, ez korábban nem volt. A kétujjas nagyítás operában masodpercekre kiakasztja a nagyobb oldalakat, egy darabig érzéketlen a képernyő. Ez ennél a telefonnál korábban ismeretlen volt számomra.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
karldergroße #7689 üzenetére
Na, nyomtam en ia egy factory resetet, 4gb szabadult fel, es a zenelejatszo is megjavult! :-)
-
dejvid8
őstag
Valaki írta itt már jóval előbb, de én is mintha kicsit rosszabnak hallanám a hagszóróját a frissítés után... Főleg kinhagosítva, mintha nem lenne akkora mély mint előtte. Vagy nem tudom, de szerintem kicsit más. Ti nem tapasztaltatok ilyet? (vagy csak lehet hogy be van már porosodva, nem tudom...)
-
Janaboy
veterán
válasz
pixelmester. #7688 üzenetére
Ugyanugy megy a zenelejatszo es ugyanugy nem hasznalom ahogy eddig
-
karldergroße
senior tag
válasz
pixelmester. #7688 üzenetére
Nálam 2,4 GB jött vissza, pedig állandóan próbáltam a szemetet pucolni. És gyakorlatilag visszatelepítettem minden korábbi appot.
-
pixelmester.
aktív tag
A gyári zenelejátszóval mik tapasztalatok frissítés után?
Más: Tényleg fel fog szabadulni némi hely, ha frissítés után újrarakom a telót? A menüből elérhető gyári visszaállítást, vagy a bootloaderes factory resetet nyomjam? Sosem tudom, mi a különbség.... -
Nazara
őstag
válasz
karldergroße #7679 üzenetére
FB Lite?
-
karldergroße
senior tag
Nem használom a Chrome-ból, sőt a Chrome-t magát sem használom. Persze, tilthatom a facebook-appot is, csak akkor az értesítésben nem az f-betűt látom, hanem egy idétlen chrome-jelet. Tehát, úgy döntöttem, a facebook-appot egyelőre hagyom és a chrome-ot tiltom le. Kérdé persze az, melyik fogyasztja jobban az akksit, ha nagyon fogy az akksi (amire sajnos mutatnak jelek), akkor lehet, hogy cserélek, és a chrome-t használom majd a facebook app helyett...
-
Lacee1986
senior tag
válasz
karldergroße #7673 üzenetére
Jelentkezz ki Facebookból a Chromeon. Látom vannak itt durva problémák a frissítés után.
-
Balinov
titán
-
brainticket
aktív tag
válasz
-
istnag
addikt
válasz
Miért nem tiltod le a FB appot?, ha Chrome-ból használod? Nyilván Chromeból is csak akkor jön, ha be vagy lépve, vagy nem? Én a HTC browser-t használom az a legjobb, nem a leggyorsabb, de alegjobb.
-
karldergroße
senior tag
Újabb "zseniális" húzás: miután kötelezővé tették a facebook-ot, most ráadásul a gyári chrome is felhoz minden facebook-értesítést automatikusan (leállítás nem lehetséges a beállításoknál, legalábbis én nem találom...), tehát minden értesítésem kétszer jelenik meg (chrome-ban és facebookban is), pedig igazából egyszer (legtöbbször egyszer sem) szeretném őket látni. Vagyis - miután úgyis operát használok - most a chrome-ot is letiltottam, egy újabb google-programmal kevesebb hálistennek.
-
Lamberd
tag
válasz
karldergroße #7664 üzenetére
Szia!
Na letöröltem végülis, de telepítettem 3 db más márkájú Screen off -ot ami meg maradt és nem tudom törölni. Most a Hom gombra nem müködik az alkalmazás mert töröltem, ráadásúl van 3 progim amit nem használok de nem tudom törölni. Egyszerűen nem értem miért nem tudom az alkalmazások menübe törölni mint régen.
Lambi
-
istnag
addikt
válasz
karldergroße #7663 üzenetére
c) 5.x alatt az automatizálók hozzáfértek a rezgés leállításához, 6.x alatt - úgy látszik - nem.
A Llama-t pl 2014.10.23-án frissítették utoljára, szóval valószínűleg simán meglehetne oldani, ha akarnák. Akkor lehet igazad, ha Play áruházban semelyik app nem tudja lenémítani a telefont.
-
karldergroße
senior tag
Nem. Az androidot illetve az abba való küldő belenyúlást szűkítik folyamatosan.
Példák:
a) 2.x alatt a 2G - 3G váltást egy widgettel lehetett váltani és a automatizálók is kezelték. 4x alatt ez már csak 4-5 gombnyomásra, belső menüből volt lehetséges.
b) 4.x alatt a mobiladatkapcsolatot az automatizálók ki tudták kapcsolni, 5.x alatt már nem.
c) 5.x alatt az automatizálók hozzáfértek a rezgés leállításához, 6.x alatt - úgy látszik - nem.Ez nem az automatizálók hibája, hanem azt jelenti, hogy az android egyre zártabb renszer lesz.
-
Lamberd
tag
válasz
karldergroße #7657 üzenetére
Szia!
Sikerült mondjuk a negyedik program volt a jó ami megjelent a megfelelő helyen, viszont ami érdekes nem tudom törölni a fölösleges 3 Screen of -ot egyszerűen nem aktív az ablak.
Tudnátok ebben segíteni.
Üdv: Lambi
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalta azt, hogy a frissítés óta halknak érzi a hangszóróját?
Egyrészt a kihangosítás/csengés stb. esetén, és beszéd közben is.
Eddig normál beszéd esetén a minimumon volt a hang, ma pedig max.-ra kellett húznom, hogy halljam a másikat...
Nem feltétlenül a frissítéssel kell összefüggésbe hozni, mert már korábban is furcsa volt, de most érzem a kicsúcsosodását.
Van valakinek ötlete?Köszi előre is.
Üdv -
istnag
addikt
válasz
karldergroße #7659 üzenetére
Te mit bírsz szenvedni?
Nem lehet, hogy az automatizálók nincsenek felkészítve az Android 6.0-ra?
-
karldergroße
senior tag
válasz
pixelmester. #7654 üzenetére
A néma üzemmódot teljesen elb@szták. Le lehet némítani, viszont a rezgést az automatizálók NEM TUDJÁK kikapcsolni. A rezgés része ennek a "ne-zavarj-hülyeségnek", ami persze némára állítás esetén duplán jelenik meg az értesítéseknél -ráadásul. Ez egy hatalmas fejlesztői f@szság, ami félelmetesen bárgyú. Mintha elment volna az összes eszük. Ha valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy milyen szituációban jó ez a megoldaás, kap tőlem egy villányi merlot-t.
-
istnag
addikt
válasz
Vadászmenyét #7651 üzenetére
Egy dolog jut eszembe, keresd meg ferob topiktársat privátban, talán Ő tud segíteni. (szinte biztos)
A messenger már jól működik, akkor is,amikor be vannak kapcsolva az alkalmazás belüli hangok.
-
brainticket
aktív tag
válasz
szerintem is teljesen értelmetlen az állandó értesítés hogy a boomsound ki van kapcsolva, ennyi erővel jöhetne még száz másik dologról állandóan az értesítés hogy ki van kapcsolva...
német fórumon többen írták hogy teljesen megbolondult a stock zene app, valaki azt írta hogy beszélt a htc-vel és azt mondták hogy már nem kompatibilis (gondolom marshmallow alatt nem megy rendesen) de ezt továbbra se értem.
[link]
egyelőre a megoldás csak az volt hogy powerampra váltottak -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Továbbá a zene widget nem jeleníti meg az albumborítót, a képernyőzár viszont igen...
-
pixelmester.
aktív tag
A fehér tárcsázótól én is elhányom magam, főleg, h a névjegyes rész viszont maradt sötétszürke...
És mi az istenért kötelező megint az a rohadt facebook???
Mi az, h a zseblámpa már nem három fokozatú? Ez annyira hátécés volt pedig... az újdonaág, h a zseblámpát felmülről is el lehet érni?
A néma üzemmóddal is barátkoznom kell még, bár lehet, ez csak megszokás kérdése. Bár számomra értelmetlen, h a néma üzemmódnak (mindig ezt használom) miért kell két ikon a státuszbárban...
Az új billentyűzet jópofa, az pedig kifejezetten tetszik, h a három gomb mellé a képernyőelforgatáat ia be lehet tenni. Bár fura, h a home gomb így nem középen van...
Az is tetszik, h az ébresztőt felülről lehúzva is el lehet érni, nem cska simán megjelenik az ikonja a státuszbárban...
Változott még a headset-es gomb funkciója telefonálás közben: hosszan nyomva rakod le, a sima nyomás csak némítás.
Totál feleslegesnek tartom, h fülhallgató használata során az értesítések között kiírja, h a BoomSound ki van kapcsolva....
Viszont a zene app nekem totál meghülyült, mindenre azt írja, h ismeretlen előadó, ismeretlen album. És nem is lehet előadónként vagy albumonként listázni, mert üresek ezek a felületek. Más is találkozott ilyennel? Lehet, kéne egy újrarakás?
Amúgy a frissítés nekem is sokáig tartott, és melegedett. -
Lamberd
tag
válasz
karldergroße #7649 üzenetére
Szia
Milyen alkalmazást kell letöltések hogy be tudjam állítani a home gombra a képernyő lezárását. Megtaláltam az alkalmazások között a beállítás helyét ahogy le írtad de most semmi mást nem tudok beállítani. -
dwelablack
tag
Sziasztok,
Bíztam abban, hogy a 6.0-val bekerül az az óriási feature request, amivel lehetőség nyílik tetszőleges sms szöveget elmenteni, amit bejövő hívás elutasításánál elküldhetek.
Van ilyen funkció csak nem találom?
Köszi,
Gy. -
Vadászmenyét
aktív tag
Hali! Kérlek segítsetek. HTC one M8 telefonom frissítés közben elszállt, azóta csak a bootloader menü jön be. A pc-m nem ismeri fel, telepítettem a HTC sync-et, de semmi. A fájlkezelő sem látja. A bootloaderben a recovery és a factory reset nem használ. Mit tehetnék?
-
dejvid8
őstag
válasz
karldergroße #7649 üzenetére
Huh, jól eldugták ezt a beállítást, de sikerült. Köszi!
-
dejvid8
őstag
válasz
karldergroße #7641 üzenetére
Engem érdekelne, örülnék ha visszakeresnéd, hogy hogy lehet a Home gombot kikapcsolásnak használni.(az alkalmazást letöltöttem, de azt nem tudom hogy hogy kell beállítani h a Home-gomb lenyomásával zároljon)
Ja, más téma, még engem is érdekel az amit (#7644) Balinov írt. Szóval ha valaki kipróbálta már, megoszthatja a véleményét
-
tonyp31
újonc
Sziasztok!
Még fél éve konvertáltam át az M8-amat GPE-re, nincs is vele semmi probléma, de visszamennék Sense-re. Esetleg tudnátok valami megbízható tutorialt, amivel megoldható?
Előre is köszi
-
Al Capone
tag
Ez a Now on tap funkció mi lenne? Hol tudom megnézni.
-
karldergroße
senior tag
válasz
VANESSZA1 #7640 üzenetére
A LLamaval most az a probléma, hogy Marshmallow-n nem tudja lenémítani a telefont, csak rezgőre teszi, hiába állítom be a "néma" funkciót területre érkezéskor. Valószínűleg a Marshmallow még kötöttebb, mint a Lollipop volt. Pl. a Lollípopon a llama már nem tudta kikapcsolni a mobiladatokat, ez még 4.2-n ment. SZóval az android is egyre zártabb lesz és a külső appok már nem tudnak úgy belenyúlni. Köszönöm az ötletedet, kipróbálom az adott programot, bár szerintem a jogosultságok miatt ezzel is úgy járok, mint a Llamával.
Más: viszont megoldódott a home-gomb probléma, hosszú nyomásra sikerült vele előcsalogatnom a screenoff alkalmazást, miután utánaolvastam az interneten, és valami legbelsőbb beállításban meg lehet oldani a kérdést. (Ha valakit érdekel, visszakeresem). Tehát most már a home-gomb hosszú megnyomásával ki tudom kapcsolni a képernyőt, így a 4. gomb megmaradt és hozzá tudtam rendelni az értesítési sáv megnyitásához.
Harmadik téma: azzal jöttek, hogy az akkuidőt a 6.0 optimalizálja, hát nekem egyelőre nem úgy tűnik. Lehet, hogy ez a kötelező facebook miatt is van (amit a régin töröltem, itt megy), de rendesen eszi valami az akksit.
Kezdek amúgy megbékélni a rendszerrel, a XinGothic betűtípus, a jobb értesítési sáv és az ébresztőóra praktikusabbá válása sok mindenért kárpótol, de a helyfüggő automatizálás beszűkítése nem tetszik.
-
válasz
karldergroße #7625 üzenetére
Llama helyett Automatelt Pro. Sokkal stabilabb, szerintem jobb. Korábban én is Llama-ztam, de áttértem. Ezzel olyan szabályokat is beállíthatsz, hogy például hanggal jelezze, hogy ha feltöltött, és sok egyéb finomság.És ami fontos, hogy működik MS-on is.
-
válasz
karldergroße #7638 üzenetére
Hát egy időben én is elkezdtem tiltani a Google dolgokat, de vigyázz, mert nálam az volt, hogy a letiltott alkalmazás miatt elkezdtek problemasan működni a szoftverek. Én úgy tapasztaltam, vannak összefüggések a háttérben. Esetleg egy alkalmazás amit te nem használsz és letiltod, valami szolgaltatast is kikapcsol ami kellene más alkalmazashoz..nalam legalábbis ez volt..
-
karldergroße
senior tag
Mert sajnos még mindig kevésbé rossz az Android, mint a wp, bár ár-érték arányáról ezt már nehezen lehet állítani. A WP-re nincsenek megfelelő appok, ezért használom az androidot. A Google appjai viszont a Gmail kivételével semmire sem jók, g+-t nem használok, a zenelejátszó egy fos, a Google alkalmazás helyett vannak sokkal jobbak, a játékok és a filmek nem érdekelnek. Mindent külső appal oldok meg.
-
istnag
addikt
válasz
karldergroße #7635 üzenetére
A programok cache-lnek, adatok tárolnak, egyszóval híznak. A tisztító alkalmazások meg nagyjából semmire sem jók.
Egyet kérdezhetek; Minek neked Androidos telefon, ha az összes Google szolgáltatást letiltod?Én egyáltalán nem bántam meg hogy frissítettem, azon kevesek közé tartozom, ahogy nézem, hogy nekem még a tárcsázó színe is tetszik, jók az animációk, jobban tetszik az értesítő sáv is, a többit majd meglátjuk ennyi idő alatt nem lehet minden részletet kiismerni.
-
karldergroße
senior tag
Azért az valahol mégiscsak furcsa, hogy egy Hard reset utan 2,5 gb-tal kevesebb a foglalt hely, pedig az összes programot visszatelepítettem, ami korábban is fent volt és addig is használtam mindenféle tisztító alkalmazásokat. Mi lehet az a 2,5 gb-nyi adat, ami most nincs, azt nem tudom.
-
Zirowe
nagyúr
Hm, frissitve, hard reset, belakva, most meg szaggat a billentyuzet bekapcsolt szotarral.
-
Loboda
senior tag
válasz
1.
Nálam a home gomb nyomására kiadott több lehetőséget is alapértelmezettnek, köztük a telepített Screen Off and Lock , lehet hogy újra kellene telepíteni a záráshoz használt alkalmazást. -
dejvid8
őstag
Most frissítem az Androidot, meglátjuk milyen lesz. Szerintetek érdemes formázni az SD kártyát, hogy az is belső tárhely legyen? Nem lassul le? 32GB-os Class 10-es kártyám van. Illetve ha ezt megcsinálom, aztán többé már más eszközzel nem lesz jó? (más telefonnal)
-
madmike
őstag
válasz
Hogyan tudod az értesítési sávból kezelni az ébresztőórát?
-
Janaboy
veterán
Widget!
Gondar: Itt a témakészítő: [link], itt olyat csinálhatsz amilyet csak szeretnél..én is itt csináltam a sajátom..
VANESSZA1: Már beszéltük, valóban kisebbek lettek..szokni kell..
HIJ: Nem tudod..de mi a baj vele?
Lacy6: Azért érezhetően gyorsabb lett, rendesen fura, hogy még gyorsabban reagál a rendszer! Akku teszt folyamatban!
-
Lacy6
senior tag
válasz
Én lehet nem is frissítem a telefont. Összességébe elégedett vagyok a rendszer működéséve és nekem is csak hátrányom származna belőle. A telefon leggyengébb pontját a kamerát, meg nem lehet frissítésekkel javítani.
Talán akkor frissíteném, ha üzemidőben azért jelentősebb javulás lenne.
Erről vmi infó vkinek? -
karldergroße
senior tag
Hát nem túl pozitív a véleményem az újításokról. Két új dolog van, ami jó: 1. Rengeteg betűtípust lehet beállítani. 2. Az értesítési sávból lehet kezelni az ébresztőórát. (Legalábbis ha már be van állítva).
Rossz pontok: 1. A legrosszabb az, hogy a home-gombnak megszűnt az a funkciója, hogy hosszú megnyomás esetén különböző funkciókat lehetett hozzárendelni, például a screenoff - alkalmazással a képernyőlezárást is. Tehát én eddig úgy zártam le a képernyőt, hogy a home-gombot hosszabban megnyomva felfelé húztam az ujjam. Most semmi ilyen nem működik és a különböző swype-gesture-os programok sem üzemelnek, amelyek ezt használták ki. Persze, lehet azt mondani, tegyem ki a lezáró ikont negyedik ikonként alulra, de én azt az értesítési sáv gyorseléréséhez szerettem volna, mert utálok ekkora képernyőn fölfelé nyúlkálni - így ez a dolog meghalt, és mivel korlátolt módon csak egy plusz ikon kihelyezésére van lehetőség, vagy az egyik, vagy a másik működik.
A másik nagy probléma a "ne zavarj" funkció ámokfutása, teljesen megbénítja a Llama-t, gyakorlatilag felülírja annak beállított parancsait. Ha a Llama leveszi a hangot, átkapcsol erre a behajtani tilos táblával jelzett funkcióra, de onnan már nem tudja a Llama visszavinni, ha elhagyom az adott körzetet, ergó a Llamat is törölhetem valószínűleg. Azt is elárulhatná valaki, hogy mi volt ezen a rendszeren 1 GB-tal nagyobb, mert többet nem tud és ennyivel több helyet foglal a 16GB-ból, ugyanannyi app mellett. A Facebook-app rendszerappá és letörölhetetlenné történő fokozása sem nyerte meg a tetszésemet a legkisebb mértékben sem, éppúgy, mint az új fehér tárcsázó - elég ocsmány. A Facebook-messengerrel a telefonkönyvemet nem tudom szinkronizálni.
A telefon semmivel sem lett gyorsabb, de mondjuk mindig gyors volt. A Marshmallow és a sense 7 összességében tehát inkább kényelmetlenséget okoz, bár a képernyő kinézete a betűtípusok változtathatósága miatt talán szebb lett. Ha mások tudnak receptet a problémáimra, szívesen veszem... Ha nyomok egy factory resetet, az segítene? -
HIJ
őstag
Hogy tudom visszatenni a régi tárcsázót?
-
Nem tudom,hogy csak nekem kicsik felül az ikonok,vagy másnak is? De az is lehet hogy új szemüveget kell csináltatnom...
-
HIJ
őstag
Érdekes ez a zseblámpa alkalmazás. Most eltávolítottam és nem tudom, hogyan tudnám visszavarázsolni
-
Gondar
tag
Sziasztok!
A középső képen az ikonoknak zöldes kitöltő színe volt, most ez megváltozott egy elég csúnya kékre. Valahogy ezt vissza lehet varázsolni?
-
karldergroße
senior tag
Jók az új betűtípusok. Amit viszont nem értek: megint kötelező a szar Facebook-app és az egész gány android kb. 1 GB-t hízott. Most már csak 2,5 giga szabad helyem van. Mi lehet egy 8 GB-os készüléken?
-
Janaboy
veterán
válasz
Shokkolo #7612 üzenetére
Marmint a Tasolas - Katt SD kartya - Formazas Belso tarhelykent funkciot?
Valoban aprobb lett a felso sav, a bongeszoben is latok betutipus valtasokat..mintha a bill gombok jobban elkulonulnenek..furcsa kicsit, de biztos megszokom..
A tarcsazo csunya lett ezzel a balratolassal..
-
Shokkolo
addikt
Nekem egyelőre tetszik, gyors (bár nekem az előzővel se volt lassú), még ez az SD kártya funkciót nem sikerült megtaláljam, pedig azt vártam.
Apró design változás, például a felső értesítő sáv mintha picit kissebb, és élesebb lenne,
a hangerő gombra a beállítást is átszabták (designba).
Első nyomkodásra bejött -
karldergroße
senior tag
válasz
brainticket #7610 üzenetére
A symbianon kettőt is ki lehetett rakni... Viszont eltűnt a gombok hosszú nyomásának funkciója, régen így le tudtam zárni screenoffal.
-
HIJ
őstag
Nekem nem megy a zseblámpa alkalmazás. Ahogy elindítom azonnal leáll...
-
Dexter-2000
őstag
visszanéztem azért vannak gondok.
feltöltöm 60% ra utána kiteszem a teraszra és úgy frissítem le.
elötte már volt hard reset, meg rögtön utána is csinálok szerintem... -
Dexter-2000
őstag
55 hozzászólás plusz1
miaz hogy akár 1 óra is lehet a frissítés? -
madmike
őstag
válasz
Nuada herceg #7588 üzenetére
nem vicceltem, időnként beraktam pár percre a szalámik közé amikor melegnek éreztem
Szerencsére simán lement a frissítés. -
Janaboy
veterán
válasz
Nuada herceg #7600 üzenetére
Én nem raktam sehova..sőt tokban volt..
Annyira nem volt durván meleg..persze azért hideg se!reggi: Próbáld a telót újraindítani..az összes alkalmazást frissítetted playből?
-
corran9
tag
Sziasztok!
Felment nálam is a frissítés probléma nélkül, nem is melegedett annyira a telefon, de azért kinyitottam rá az ablakot, nehogy baj legyen
Amit észrevettem így elsőre (és erősítsetek meg pls, h nem csak vak vagyok), hogy eltűnt a mode ikon, azaz nem lehet kitenni a képernyőre azt a widgetet, hogy a néma, a rezgő, és a hangos mód közül válasszon az ember egy kattintással. (Vagy ezt csak én használom?
)
Amúgy valóban gyorsabbnak hat a rendszer, lolli kit-kathoz képest érezhetően lagolt, így elsőre úgy tűnik, hogy javult a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest