- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Capone
tag
Hali!
Hangszóró recsegéssel lehet valamit kezdeni? Gari lejárt már. Ki kéne még bírnia egy kicsit, aztán szolgáltató hűségidő lejártával jönne egy 10-es. De már nagyon zavaró.. -
Al Capone
tag
Srácok, azt meg tudnátok mondani, h románián belül hol található a hivatalos szerviz? Hogy tudom őket megtalálni, h kapcsolatba lépjek velük?
-
Al Capone
tag
Köszi a válaszokat srácok!
Itthon cserélt már valaki készülék házat? Tudnátok ajánlani egy ügyes, precíz embert, aki tudna benne segíteni Debrecen - Budapest vonalon?
-
Al Capone
tag
Srácok, egy ház csere hol és mennyiért kivitelezhető? Profi munka kéne
Vagy mit lehet csinálni a telóval, hogy az Expansys ház cserét rendeljen el? Mármint hogy azt is kicserélje egyúttal. Az indok lehet, hogy a kijelző egyik sarka kiáll a házból kb egy millivel?
-
Al Capone
tag
Ez a Now on tap funkció mi lenne? Hol tudom megnézni.
-
Al Capone
tag
Loboda: esetleg az ES Explorerre tudsz vmi megoldást? Vagy van olyan fájl manager, ami tud hálózatról SD-re másolni?
-
Al Capone
tag
Kipróbáltam a programot, jó is meg egyszerű, de vmi gond van vele, vagy vmivel.
Csatlakoztam belső hálózathoz, fájlokat akarok másolni az SD kártyára, de nem lehet, mert a következőket írja ki:
Itt mikor rámennék, hogy kiválasszam az SD kártyát, megszakad az egész folyamat és kiírja, hogy "A Documents váratlanul leállt. Szeretnék-e hibajelentést küldeni, stb..."
Ezzel mit tehetnék? Aztán az ES File Explorer kiírja, hogy "A feladat nem sikerült"
-
Al Capone
tag
Urak!
Használ vki a gyárin kívül más fájlkezelőt? Keresnék egy jót, ami rendszerezi az adatokat, úgy ahogy a Beállítások / Tárolás menüben van a bontás. A cél az lenne, hogy megnézzem hogy a jó égbe van 150 mega fényképem és videóm a teló memóriájában, mikor minden fotó az SD-re van mentve. Meg jó lenne, ha okos lenne a kapcsolatkezelések terén is. -
Al Capone
tag
válasz
Skorpio.59 #3861 üzenetére
Pontosan erről beszélek.
Ha lesz fejlemény, majd írok. Jó lesz tudni, hogy megy a procedúra, hátha netán majd másnak is kell.
-
Al Capone
tag
Megtettem, ez volt az első lépésem.. Mint már korábban elmondtam, ők is azt mondták, h ez így gáz, cseréltessem ki.
A nem vágom probléma (#3850) nem hinném, h rám vonatkozik, mivel hivatalos forrás adott információt. Csak tájékoztató jelleggel írtam be ide, ha nem hiszitek járjatok utána.
A magyar képviselő elmondta, h már máskor is volt ilyen probléma, igaz valóban nem jellemző.
-
Al Capone
tag
Mindezek nekem is stimmelnek, ugyan úgy. Egy dolgot nem veszel figyelembe, az esetleges garanciáztatást. Ha vmi gond van a telefonnal, akkor lesz majd baj. Kérdezd meg a HTC-t, én megtettem. És mellesleg az Expansysos faszi is teljesen igazat adott nekem és Ő sem érti, hogy csinálhatott ilyet a cég...
-
Al Capone
tag
Akit esetleg érdekel az Expansys-os T-mobile-s történet, itt a folytatás. Nemrég vettem tőlük a készüléket, CID alapján és a HTC-t is felhívva megállapítható, hogy a telefon német T-s.
Most beszéltem az Expansys-os magyar képviselővel, nagyon rendes volt, teljes mértékben megértette a problémát és igazat adott nekem. Azt mondta néhányszor találkozott már hasonló esettel, mondta, hogy lemenedzseli az egészet. Cserekészüléket kértem, ezt visszaküldöm, hoznak újat, aminek persze rögtön le fogom csekkolni az IMEI számát, hogy EU régiós független legyen.
Az, hogy mennyi időt fog ez igénybe venni még kérdéses, szerencsére van másik készülék, úgyhogy kivárom. Kapni fogok egy DHL-es csomagfelvételi lapot, stb és saját költségükön értejönnek, majd küldik az új készüléket. Legalábbis ugye a magyar kolléga ezt mondta. Ha további fejlemény van, jelzek.
-
Al Capone
tag
A HTC semmi jóval nem szolgált. Imei alapján német T-s a telefon és elmondása alapján csak a forgalmazón keresztül tudom érvényesíteni a garanciát. Ez így viszont már felháborító! Hívtam az Expansysos magyar képviselőt, de most nem elérhető. Egyébként mondta a HTC-s, hogy cseréljék ki...
-
Al Capone
tag
Köszönöm Urak a válaszokat! Megnézem mit mond a HTC kíváncsiságból.
-
Al Capone
tag
Köszi a szakmai választ! Az, ha T-re lenne szabva a szoftvere egyértelműen látnám? Mert oké, hogy nincs benne semmi arra utaló jel, ezért is nem néztem meg anno, mikor megkaptam, de honnan lehet tudni?
Egyébként, ha megkérdezhetem honnan tudod ezt a gyártási/értékesítési politikát? Tehát a T-nek lett gyártva, de ha nem megy el, majd az Expansys túlad rajta, ezzel eddig nincs is gond, de akkor ezekbe a gyárban még nem rakják bele a T-s hülyeségeket, hanem majd csak a szolgáltató tenné meg?
-
Al Capone
tag
Aztarohadt! Az mégis hogy lehet, hogy az Expansystól vett telónak ez a CID-je: T-MOB101???
Direkt azért vettem tőlük, hogy tuti független és gyártói garos legyen! Meg sem néztem a CID-et mikor megjött, pont azért mert hivatalos értékesítőtől vettem...
Szerintetek mitévő legyek? Kb egy hónapja van meg a teló.
-
Al Capone
tag
Üdv!
Az Expansystól rendeltem nemrég a telót és ajándékba adtak hozzá egy Dot View tokot is. Gondolom gyári, hiszen az Expansystól van, viszont nem igazán akar még mindig illeszkedni a kijelzőre. 4-5 milliméteres rés van folyamatosan, hiába tartom lefordítva az asztalon, vagy próbálom mindig kicsit ráfeszíteni, még mindig olyan kb másfél hetes használattal. Szerintetek?
Illetve lenne egy kamerakérdésem is. Több Youtube videón láttam, hogy a kamera menüjében van egy olyan, hogy Duo Camera, amivel a főkamera képén egy kis ablakban látható az előlapi kamera képe, ami változtatható nagyságú és helyzetű is. Ezt hogy lehet elővarázsolni a programban, mert ha csak simán a kettős fényképezést választom, akkor felezett képernyőn jelenik meg a két kamera képe, ami nem ugyan az, mint, amit én szeretnék.
-
Al Capone
tag
Beszéltem ma a Speedshoppal, azt mondták, hogy 1 év gari van rá. Pedig itt olvastam a fórumban többektől, hogy, amit ők adnak el, arra is két év gyári gari van. Most akkor kinél van az igazság?!
Meg ha jól olvastam, akkor a Speedshop német és osztrák készülékeket hoz be, az Expansys meg francia és angol telókat? Hol vannak akkor a magyar piacra szántak?
-
Al Capone
tag
válasz
Dr. Maci #3058 üzenetére
Igen, de ha nem a régióba szánt készülék, akkor nincs vmi olyan veszély, hogy ha állítgatok rajta vmit, vagy beteszek egy másik SIM kártyát, vagy akármi, akkor már nem magyar lesz? Vagy mondjuk frissítés után? Valamint vajon 2 év gyári garis?
Bocsi, ha evidens kérdéseim vannak, de nekem fontosak lennének.
-
Al Capone
tag
Üdv Urak!
A napokban tervezem a telefon beszerzését és lenne egy lényeges kérdésem. Előre elnézést kérek, hogy nem olvasom végig az összes hozzászólást, rákerestem a magyar kifejezésre, találtam egy-két tippet, hogy anno ki hol vette, viszont mostanság nem írogattatok erről.
Szeretnék olyan készüléket venni, amely magyar piacra szánt, 2 éves gyári garanciával rendelkezik és mindenképp magyar ÁFA-s számla kell nekem róla. Kérlek Titeket, hogy amennyiben ismertek ilyen boltot, írjátok meg nekem, még ha többet is kell fizetni érte az árukereső által elsőnek kidobott 140ezres találatokhoz képest.
Nagyon hálás lennék érte, és ha megvan a teló, az első dolgom az lesz, hogy az összes hsz-t végigolvasom!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Adobe Photoshop
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest