- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Sajnos elveszítettem ennek a remek telefonnak a gyári headsetjét, amit nagyon szerettem. Ha valakinek lenne és nem használja, akkor szívesen megvenném egy méltányos áron Budapesten.
silverasy@gmail.com[ Szerkesztve ]
-
Bossyy
tag
válasz LilProphet90 #652 üzenetére
Köszönöm a tippet! Utána fogok nézni.
-
csokorrobin
csendes tag
Sziasztok.
Talaltam egy leírast, ahol írják, hogy manuálisan is lehet frissíteni 7.0-ra a telefont. Esetleg európai készülékeken is működik ha független?
Itt a leírás: http://www.stechguide.com/update-htc-one-a9-to-android-nougat/ -
Cilindrik
aktív tag
válasz csokorrobin #655 üzenetére
Amcsi ruu val tudomásom szerint nem lehet flash elni eu s készüléket
-
LilProphet90
senior tag
válasz csokorrobin #655 üzenetére
Rootolva/S-OFF CID és MID módosítással feltehető, egyéb esetben várni kell.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
XDA-n már vanfent hivatalos eu 7.0.
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok!
Valakinek van love mei tokja? Milyen, megéri? Vagy olyan ami birja strapát.(a világon mindenből kettő van)
-
horgasz68
csendes tag
Sziasztok! Sajnos elejtettem a telefont és ki kell cserélni a kijelzőt!
Tudnátok megfizethető megbízható szervizet ajánlani?
Előre is köszönöm! ☺ -
Cilindrik
aktív tag
https://forum.xda-developers.com/one-a9/general/wip-ruu-htc-one-a9-t3240344
Leszeded ezt a 2 ZIP-et:
2.16.401.3 RUU
2.16.401.3 FirmwareA küvetkezőket hajtsd végre:
SD Card Method:
Rename the RUU zip file "2PQ9IMG.zip", save it at the root of your external sd card (FAT32). Reboot the phone in bootloader mode, it will scan the sd card and detect the 2PQ9IMG.zip file and ask you "Do you want to start update?". Use your volume Up/Down key to start or cancel the flash. Wait for the process to complete and don't power off your phone during the flash.Fontos hogy először a kisebb "Firmware" -rel csináld ezt meg utána a másikkal.
Semmi garanciavesztés nincs marad zárt a bootloader. Ez abszolút hivatalos csak nem jött még ki OTA-n
Én kb 11.-e óta használom és teljesen jól működik.
-
GeryPc
senior tag
sziasztok
Jelenleg egy htc M8s-em van, már egy ideje gondolkodom a cseréjén, igazából ez az A9 azért szimpatikus mert jóval vékonyabb az M8-nál vagy akár a Htc 10-nél , bár amellett meg az szól hogy hw-esen erősebb.
Igazából az M8s és az A9 között lényegi különbséget nem nagyon találok, persze van,de ami nálam sokat dobna a latba.
Meg ugye a 10 majdnem dupla annyi mint az A9.
Szívesen fogadnék ész érveket mind a két telefon mellett.
köszi
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
szemy94
senior tag
A végén szerintem megválaszoltad, nincs akkora különbség a kettő közt, ami indokolná a váltást, ha mégis akkor talán ezek:
-AMOLED kijelző
-Ujjlenyomat olvasó
-Android 7Viszont, ha csak nem előfizetés mellé veszed olcsóbban, a helyedben nem cserélnék erre, hardveresen fejlődés szinte nulla, ez sem fog már hivatalos Android 8-at kapni, a 10 időtállóbb a 4GB RAM-mal és a Snapi 820-al, ha nincs rá keret, inkább várj még a cserével.
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
GeryPc
senior tag
Igazából én is a 10 felé hajlok, csak az M8 + szilikon tok baromi kényelmetlen zsebben (nekem ez is szempont) és a 10 sem kisebb sajnos. De muszáj lesz kompromisszumot kötni ha haladni akarok előre.
Vodánál semmi htc nincs jelenleg, tehát marad független.
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
GeryPc
senior tag
az a 1.5 szerintem több mint 2 inkább , az már számít egy telefonnál, ha most az A9 vs M8s-ről beszélünk
Igen én is több értelmét látom ha előrelépek, nem több pénzért egy helyben toporgok
-
csokorrobin
csendes tag
Üdv, aki 7-es androidot használ ezen a telefonon, tud írni egy kis véleményt? Jobb lett a ramkezelés és az akkuidő? Esetleg mik lettek jobbak, vagy rosszabbak?
Előre is köszönöm. -
szemy94
senior tag
válasz csokorrobin #673 üzenetére
Nem sokáig használtam a 6-ost, 7-en annyit tudok mondani egyenlőre, hogy egy éjszaka alatt üres járatban merül 3%-ot, alacsony fényerőn meg (böngészés, kisebb játék szinte 0 grafikával) kb. 5 óra kijelző időt tud (ez a maximum) magas fényerőn pedig szerintem max 3 óra a kijelző idő
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Problémám van a jack ajzattal.
Gyári fülesnél ha kicsit is fordítók rajta vagy csak a zsebben elmocorog a telefon egy kicsit, máris kipattan a helyéről. Más fülessel meg nem próbáltam.
Találkozott valaki hadonloval? -
szemy94
senior tag
Valakinek esetleg infó, hogy a 7.1-et megkapja még a telefon? HA 2 évig frissítik akkor belefér, meg olvastam valahol 15/90(?) nap a Nexus/Pixel telefonokhoz képest.
Más: zárolási képernyőn az időjárás widget-en lehet állítani fix helyet? vagy kikapcsolni az egészet?[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Végre megérkezett a Nougat OTA a Telekomos A9-re.
-
veterán
Sziasztok
Mától én is tulajdonosa vagyok.Ezek mind tudják a B20-szat ?
HARLEY-DAVIDSON
-
Rixman
tag
válasz TheBikerider #682 üzenetére
Szia!
A témaindító írás 7. oldalán vannak a specifikációk. A frekvenciasávok résznél szerepel az LTE 800, így igen, tudja a b20-at.
A női mell a bizonyíték arra, hogy a férfiak igenis tudnak egyszerre két dologra koncentrálni.
-
veterán
-
Daemos
tag
Sziasztok,
Szeretném segítségetek kérni. Testvérem arra panaszkodik hogy a viber, messenger, e-mail értesítéseket nem kapja meg. Biztos valamilyen beállítási probléma vagy energiagazdálkodási lehet ami miatt nem engedi futni háttérben... Mivel nem ismerem a telefonját tőletek szeretnék segítséget kérni hogy megoldódjon a probléma
Válaszotok előre is köszönöm
Üdv
Daem[ Szerkesztve ]
-
appoka
újonc
üdv mindenkinek! érdeklődnék miért akadozik szaggat vajon az a9 telefonomon a facebook apllikáció? pont űgy mint egy 10 ezer forintos telefonkán? 7 es gyári soft , alapon? mi lehet a gond? mintha fulladozna a ramhiánytól, használhatatlan
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
szerintetek mennyit lehet kérni most egy használt A9-ért? Telekomban vásárolt, nem tudom független-e, ki kellene próbálni. Nagyon jó állapotban van, végig Dot View tokban volt használva, a tokot is adnám vele.
Köszi előre is a választ. -
hurrikan
addikt
Sziasztok, egy kérdés
Mikor jött ki a készülékhez utoljára frissítés?
Android biztonsági frissítés milyen dátumon áll?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Sziasztok.
Tegnap megérkezett a HTC One A9.
Átmeneti időszakra, csere telefonként.
Mivel régi szoftver volt rajta, (még 2015 decemberi 6.0.1)
Így rögtön jelezte is a frissítést OTA-n. Gondolom a soron következőt. Este Wifin szépen el is indítottam, lefrisített. Majd bootoláskor az alkalmazások optimalizálása frissítés után közben. 33/35-nél megáll, kifagy, majd újraindul.
Recoverybe nem lép, csak piros felkiáltójel van helyette. Tehát nem tudok factory resetet csinálni.
Mivel a HTC-től jött, mókolva biztos nem volt. De azért megnéztem.
De minden oké. Locked/S-ON/Software Status Official.Mit lehet tenni?
Gondolom csak RUU futtatás segíthet.Azért ez elég durva és egyben nagy csalódás a HTC-ben.
Annak IDEJÉ n HTC-s koromban ilyen sose történt.
M7/M8/M9 esetében....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
kekkola
senior tag
válasz hurrikan #693 üzenetére
Szvsz user error lehetősége benne van a dologban. Amikor piros felkiáltójel jön ki, akkor nyomd meg a power+volume up gombot egyszer. Utána be fog lépni a recovery-be.
Mielőtt lefrissítetted letiltottál valamilyen alkalmazást? A google alkalmazás letiltása újraindításkor okozhatja ezt az A9-nél. Ez egy bug.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
Caldera
aktív tag
Látom már nem pörög a topik, de hátha vki még idetéved és tud választ adni az alábbi problémára.
Vettem egy full új állapotú, kártyafüggetlen A9-et. A telefon olyan állapotban van, mintha most lett volna kivéve a dobozból. OTA-val frissítve lett 6.0->7.0 Droidra. Miután feltettem rá mindent, csak utána kezdtem el használni, amikor is kiderült, hogy a mikrofonja nagyon halk és magas statikus zaj van benne. Próbáltam a telóban lévő gyári teszt menüt, a hangrögzítőt, de semmi. Ha hangosan beszélek bele akkor pedig sistereg, mintha a szél fújna bele. Hardveres vagy szoftveres probléma? Frissítés okozhat ilyet, lehet, hogy vmi a háttérben félre sikerült (hibaüzenet nem volt). A mikrofon nyílásban nincs por, szennyeződés. Mikrofonos fülessel hibátlan a hang.''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest