Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
válasz
LilProphet90 #652 üzenetére
Köszönöm a tippet! Utána fogok nézni.
-
Bossyy
tag
Sajnos elveszítettem ennek a remek telefonnak a gyári headsetjét, amit nagyon szerettem. Ha valakinek lenne és nem használja, akkor szívesen megvenném egy méltányos áron Budapesten.
silverasy@gmail.com -
Bossyy
tag
Néhány hete használom én is ezt a telefont.
Talán nem lett eléggé kihangsúlyozva, de valami embertelenül jól szól már a hozzá adott fülessel is! Nem tudom milyen erősítő lehet benne, vagy a Dolby cucc löki meg nagyon, de ilyen eszement módon jó zenélő telefonom még nem volt, pedig 2000 óta mobilozok. A mélyek beviszik a gyomrost, a magasak szárnyalnak és akkora tere van a muzsikának, mint a Bazilika belseje! Én Poweramppal és/vagy Maven Playerrel használom és mindig elképedek a hangminőségtől. Hogy nincs benne komolyabb beépített hangszóró, az engem nem hat meg, mert egyrészt csengőhangoknak a kis hangszóró is elég,másrészt a 2004-es Motorola E398-ast e téren úgy sem múlhatja már felül semmi :-)
Amúgy a hozzá csomagolt agybadugós füles is nagyon minőségi darab, szerintem hangzásban simán 10-20 ezres kategória, ha nem jobb. Van komolyabb Beats-em, JBL-em is, de a gyári is hozza a magas szintet!
Használok emellett egy Galaxy S6-ot is, de a HTC zenei téren felmossa a padlót a Samsunggal...ráadásul ebben még FM rádió is van.
Az S6 kijelző felbontásban, kamerában és nyers erőben, RAM-ban jobb, valamint van benne infra, de itt teljesen fém a ház, bővíthető a memória, szerintem pontosabb az újjlemnyomat-olvasó, kéttónusú a LED és a tajvani gép sokkal-sokkal jobban szól.
Szerintem a jelenlegi árért (nem annyiért, mint amikor a teszt született), nagyszerű vétel, kiváló, minőségi telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest