- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Cyberpunk #43 üzenetére
Ezt én sem nagyon értem, a tesztjében is nekifutottam még 1x hátha csak rosszul olvastam, de nem...
Az a 8-16GB nagyon szűk bővíthetőség nélkül. Anno ezért is lett 15ezerrel többért One X-em a One S helyett, ott is 16GB bővíthetőség nélkül.Egyébként mostanában nagyon gondolkozom a WP kipróbálásán, ha már a Lumiát említetted. Kíváncsi vagyok pro és kontra tényezőkre droiddal szemben, az olyanokra amiket napi használatban is észrevesz az ember.
-
BenHans
addikt
válasz
Cyberpunk #36 üzenetére
Nem, nem nehéz felfogni. Nem nagyon találkoztam még olyan emberrel akinek a telefonjába nem volt elég 64GB, vagy ha ebből még gyárilag foglalt is valamennyi akkor ~60 vagy 58... Nekem FLAC-ben vannak a zenéim, teljes albumok, van pár sorozatom illetve filmem is ilyen célra, + képek és videók és még így is elég 32GB.
De teljesen igazad van, ha lehet még több, akkor miért ne legyen, ezért fogok One ból 64GB-os változatot venni, annál viszont már tényleg nem kell több NEKEM, és csak nagyzolásból hogy nekem milyen különleges igényeim vannak, nem fogom szapulni a microsd-t nélkülöző készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest