Hirdetés

HTC One 802w – két SIM és microSD foglalat

Az iFixit csapata hosszú órákat töltött azzal, hogy hozzáférjen a HTC One belsejéhez, Kínában azonban úgy tűnik, hogy sokkal egyszerűbb mutatvány lesz a hátlap leszedése. A Sina Weibo közösségi portálról származó fotók alapján a China Unicom számára készített 802w jelű modell levehető hátlappal érkezik, mely alatt két SIM-foglalat és egy microSDHC bővítőhely is található. A China Mobile számára készített 802t sorszámú TD-SCDMA, illetve a China Telecom 802t jelű CDMA változatairól egyelőre nincs információ, de annyi bizonyos, hogy mindhárom variánsból kimarad az LTE támogatás. Az Európában és Észak-Amerikában piacra kerülő HTC One a kínai kiadással ellentétben fémből készített unibody készülékházzal és 4G támogatással is rendelkezik, viszont a második SIM-foglatról és a memória bővítéséről sajnos le kell mondani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Nem szervizbarát a HTC One

    Az iFixit csapata szerint a tajvani gyártó csúcsmodelljét a belső komponensek sérülése nélkül szinte lehetetlen szétszedni.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

  • Mobilarena TV: HTC One

    A mai Mobilarena TV-ben a sokak által várt HTC One fog pózolni, mely a tajvani gyártó idei csúcsgépe lesz.

  • HTC One – csak április végétől

    Három ország kivételével mindenütt április végére csúszott a HTC idei csúcsmodelljének premierje.

Hirdetés