- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #43 üzenetére
Az összes hagyományos szenzor szubpixeleket számol. Egyedül a Foveon számol valós pixelekben.
(#49) arnyekxxx
Nincs meg a teljes világosság-információ, hiszen színszűrővel már kiszűrtük a többi színt. Csak az adott pixelhez tartozó színcsatorna világosságinformációját tudjuk. -
törölt tag
válasz
#06658560 #22 üzenetére
gondolom igen, de nem vagyok a téma szakértője, csak abból indultam ki, hogy egy prizma túl nagy lenne a mobilba.
egyébként ha jól emlékszem, a hagyományos színes fotó filmnél is 3 réteg van, és a leghátsó réteget érő fénynek keresztül kell haladnia a másik kettőn, és mégis megoldották valahogy -
törölt tag
válasz
#06658560 #22 üzenetére
szerintem ez is az egyik lényege, mert azt pontosan le tudják mérni, hogy miként viselkedik a fény az első két rétegen, és ezt alapján szoftveresen összedolgozni a képet.
B1T3: nekem a PV is jobban tetszene, ha nem 40+ mpx lenne, amiből dolgoznak, hanem mondjuk egy 12-16mpx, amiből aztán lesznek 3-4mpx-es képek.
-
törölt tag
szinte biztos vagyok benne, hogy nem prizmás megoldás lesz, inkább valamilyen félig-áteresztő rétegekkel tudom elképzelni a dolgot...
szerk: ezt találtam így hirtelen: "The camera will, instead, reportedly be made up of three 4.3-inch megapixel sensor layers that can be combined to create a single layer. " [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest