- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #74 üzenetére
egy dologban mégis: ha tényleg igaz az egymás fölött rétegekben elhelyezett szenzor, akkor ezzel a felületét harmadára lehet csökkenteni, tehát sokkal kisebb vastagságban elférhet. oké, ez most 4,3mpx-en csinálja meg ezt (ha igaz), a 808 pedig kicsit más elven nagyobb képet eredményez. viszont ha mondjuk ezt három réteg 8mpx-es szenzorral csinálják meg a jövőben, akkor az már hozhatja a PV minőséget is akár, csak vékonyabb készülékben.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #72 üzenetére
persze, ezt nem vitatta senki. a vékonyságnak ez az ára. sajnos a magas pixelsűrűség a képernyőkkel szemben itt nem előny.
Bici: jó, viszont maga a fókusztávolásg csak a lencsétől függ, tök mindegy, hogy mit raksz mögé**
(** -> ja nem, mert ha másik lencsét, akkor az változtat rajta, így ugye a lencserendszer fókusztávját kell nézni
)
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #60 üzenetére
viszont ezzel szerintem nem nagyon van baj. legfeljebb az elnevezéssel, de azt tudjuk be annak, hogy a pórnép a nagyobb számra bukik, és ha ez "csak" 4,3 amíg a konkurencia 13, akkor ez nem fog fogyni. ennyi belefér még. ha a végeredmény egy 4,3mpx-es jó minőségű kép, akkor ez legyen a legnagyobb bajunk szerintem.
-
törölt tag
mihez képest romlana a minősége? mondjuk aki ezt akarja használni úgy általában fényképezésre, annak lehet, hogy kelleni fog a 41 mpx-es PV, de én még a mostaninál is átállíom inkább valami alacsonyabb felbontásra, mert úgyis leméretezem a telefonnal készített képeket nagyjából képernyő felbontásúra, és sok mpx-es változatban csak foglalják a helyet. ha ezt egyből megcsinálja nekem a telefon, hogy a 12-ből csinál mondjuk jó minőségű 3mpx-es képet, akkor azzal elégedett lennék.
-
törölt tag
válasz
#06658560 #22 üzenetére
szerintem ez is az egyik lényege, mert azt pontosan le tudják mérni, hogy miként viselkedik a fény az első két rétegen, és ezt alapján szoftveresen összedolgozni a képet.
B1T3: nekem a PV is jobban tetszene, ha nem 40+ mpx lenne, amiből dolgoznak, hanem mondjuk egy 12-16mpx, amiből aztán lesznek 3-4mpx-es képek.
-
törölt tag
jobban hangzik sokkal, mint az egyre növekvő mpx szám. remélem szépen sorban a többiek is átállnak ilyesmi technológiákra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest