Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
umfrider #2683 üzenetére
Udv,
GPS-re:
Androidra elerheto offline navi programok: Ndrive, Navigon, IGO, Sygic, CoPilot
Az Ndrive-bol es a Navigon-bol tutira van elerheto probaverzio a Marketen, igy ki tudod probalni vasarlas elott, ha meg szeretned venni.
Igazsag szerint mindketto keretprogramjat ingyen le lehet a Marketrol tolteni, es probaverzios terkepeket marketen kivul, ajanlottan Wifi kapcsolaton logva le tudsz tolteni. Ndrive-bol meg orszag/regio szerint is tudsz valasztani, hogy melyik 7 napos probas mapot akarod leszedni.
-
veninger.b
tag
válasz
umfrider #2639 üzenetére
A fényképpel, nem nagyon lehet mit kezdeni.
A mobillal, ezért nem érdemes fényképezni, főleg sötétben. A zajosodás mindaddig jelen lesz, amíg nem raknak normál méretű érzékelőt, az elé az objektívnek csúfolt lyuk elé...
Engem is zavar, de hát ez van.Fényképezni DSLR-el vagy legalább Bridge géppel kell.
-
Senhi
aktív tag
válasz
umfrider #2613 üzenetére
Itt [link] az első posztban megkeresed a MIRROR részt. Onnan az előbb nekem elindult a letöltés (Én hibám, hogy az előbb nem ezt linkeltem, bár a másik oldalon is van ide egy link... bocsi).
Még annyi, hogy a letöltött fájlban a zip-et ami rámásolnál a memkártyára azt lecserélheted tetszőleges másik romra. Mondjuk a CM6.0 froyo rom elég faja lett
Én is azt használom egy pár napja már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest