Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Szia Criton,
ne vedd tamadasnak, amit irok, de lenne 1-2 hozzafuznivalom.
HTC Sync vs. nevjegyek. Mit tehet a HTC Sync arrol, hogy nem szinkronizalsz a gmailos cimjegyzekeddel?
FC. vs. ROM ujrarjakas. Miert vagy ugy meglepodve, hogy mindnet be kell allitani? Sztem S60,Uiq3, WM-en is mindenhol igy van, miert lenne pont az Android a kivetel?
Ha kijon a 2.1 kezdhetsz mindent elorol? En ezen nem aggodnek most, raersz akkor idegeskedni, ha kint van a hivatalos 2.1 Herora....
GPS: miert ujdonsag az, hogy a gmaps-hoz kell adatkapcsolat? Szerinted honnet veszi a nyomorult GMaps az utca,helyisegneveket, folyokat, domborzatokat,stb? A GPS poziciohoz adatot is kell rendelni, ezert kell az adatkapcsolodas, vagy kulso navigacio hasznalata, ahol offline tarolod a terkepeket, POI-kat,stb.
Abban igazad van, hogy a HTC hozzaallasa a Hero tulajokhoz 2.1-ugyileg nem epp fair, de csak hasonlitsd ossze a SE firmwarefrissitesek gyakorisagahoz, nem fogsz sok kivetnivalot talalni ...
Beke legyen veled
BAli
-
Balinov
titán
feenty, akkor talan tudnal ajanlani egy kepernyolopo programot, ami mukodik is es nem kell esetleg root hozza
Tervezek a hetvegen egy android program ismertetot/how to-t kesziteni a Logoutra es kenyelmesebb lenne egy ilyet hasznalni, mint az obi manualis fokuszaval babralni.
-
Balinov
titán
válasz
kenny123 #3965 üzenetére
szia, en a torrentFu-t ez alapjan allitottam be, wifin, netgear wrg614 v9 routerrel popecul megy, itthon nem is hasznalom az adatkabelt fel/letoltesre (SwiFTP-vel)
-
Balinov
titán
válasz
Lord Soth #3931 üzenetére
szvsz az egyik legfontosabb,hogy rootolas utan lehetoseged van az sd kartyara telepiteni, mig anelkul csak a telefon belso memoriajaba tudtad ugyanezt megtenni.
Ez egyebkent erdekes, mert visszaemlekezve az Uiq3-as SE P990-en ha valami sis fajlt akartam volna telepiteni, akkor gyarilag, minden buhera nelkul megkerdezte, hogy a belso memoriara vagy a memkartyara akarom-e telepiteni
-
-
-
Balinov
titán
válasz
stuntmanmike #3785 üzenetére
esetleg probalj meg a marketen valami ingyenes gps-t hasznalo programot keresni,talan ugy ki lehet szurni, hogy mi a ludas.
-
Balinov
titán
válasz
stuntmanmike #3782 üzenetére
Igo-t nem probaltam, de a Navigon meg az Ndrive kb max 10-15mp alatt megtalalja a poziciot. ha megprobalod a google maps-szal a my locationt megtalalni, akkor is ilyen lassu?
-
Balinov
titán
válasz
kenny123 #3771 üzenetére
bent van a zsiruj sim, elo is van fizetve egy 250mib-os csomagra, de ha 2G only, ha 3G modban van a telefon allandoan ledobal a halorol, azt jelezve, hogy nincs benn sim. Esetek egy reszeben auto network search-ra visszajon a halo (mind 2/3G modban) de tobbnyire csak restart segit. factory reset sem megoldas, tobb simmel is ki lett probalva. Korabban irtam a tuneteket, meg egy blogbejegyzest egy masik ir Meteoros csavo tapasztalatairol. ERdekes, mert pl. ebben a topikban nem lattam rajtam kivul meg ezt a tunetet. Valszeg tenyleg egy gyengebb szallitmany lehetett, SE P990emnel is volt hasonlo, ott par het gyartasaval voltak approbb, nagyobb gondok
-
Balinov
titán
Koszonom mindenkinek a segitseget, de halistennek egy darabig nem kell ezzel bajlodnom.
kb egy hete irtam, hogy gondjaim vannak a teloval, ma bevittem es kicsereltettem egy Legendre. Sajnalom a Hero-t, nagyon, iszonyatosan jo telefon, de elado sarac megsugta, hogy qrva sokat hoztak vissza ezzel a problemaval, gyanithatoan egy szar szallitmany jutott a Meteornak.Kartyaolvaso tema is megoldva. Vettem egy ilyet €2.99-ert, boltbol,polcrol
-
Balinov
titán
válasz
premete #3746 üzenetére
okes, GC-nel kell-e meg valamire vigyazni? a Hero-hoz adott gyari 2gigassal probalkoznek ill. mivel nincs kartyaolvasom, egy microSD-t is fogado noname mp3 player lenne ezesetben a cardreader
csak meg egy apro kerdes, hogy tisztan lassak. a Heromon levo rom alapjan semmi olyan lehetosegem nincs, hogy megusszam a goldcardolast? Tehat mondjuk szimplan ha rootolni akarom a gyari romot, akkor is kell a Gc?
-
Balinov
titán
megvalami.
mi egyszerubb. 273-as verzat goldcardolni vagy downdgradelni korabbi verzara es azt rootolva feltolni a Modacot?
-
Balinov
titán
válasz
premete #3739 üzenetére
premete, ezt olvastam, ezert is kerdeztem, mert nem egeszen egyertelmu a linkelt how-to es az abban linkelt modaco-s info alapjan, hogy kell-e a goldcard vagy nem.
de akkor ugy latom, hogy igenis kell a goldcardolas..vagy megsem?
#3741-re:
koszi, akkor sajnos jol gondoltam. Bakker, olvasom a topikot mar vagy 3 honapja, de most megint ott tartok, mintha most olvasnek eloszor androidrol...
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #3528 üzenetére
Urak,
ha a #3528-ban irt sw felallast szeretnem rootolni es mondjuk egy Modaco romot feltenni ra, akkor ha ezt a leirast megcsinalom pontosan, lepesrol, lepesre, jonak kell lennie,nem?
hogy kell wipe-olni a cuccost?
-
Balinov
titán
hatja, bar nem olvastam vegig az itteni kollega szopasanak historiajat a leguccso postot meg fogom probalni, miszerint
so I can confirm 100% thast this is because of reason Traverse wrote – when phone switch form 3G to 2G because of bad connection and it loose connection at all.
when I turn “use only 2g network” everything is fine now. but this is only temporary solution I would say. so I will try to update radio version to new one and see how it goes then.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
sracok, olyanja volt mar valakinek, hogy megy a gsm/3g/stb. halo, szepen szinkronizal google-val a Hero, majd egyszer csak se szo, se beszed kiirja, hogy
Sim No Service
kivalasztanam ujbol kezzel(vagy auton, tokmind1) a megfelelo szolgaltatot, akitol vettem es akinek az uj sim-jevel (feltoltosrol valtottam elofizura, megfelelo adatcsomaggal), es ugyanezt kapom, egesz konkretan, hogy
Your SIM card does not allow a connection to this network
csak telefon ki/bekapcsolasa segit. ezt napjaban 4-5x eljatsza. Pentek ota van meg, de eloszor talan vasarnap tapasztaltam (vagy vettem eszre).
Roamingolni 2 honapig nem enged a szolgaltato, hetvegen voltam UK-ban, termeszetszeruleg ott is azt irta ki, hogy nem hasznalhato, mivel a roaminb amblokk le van tiltva szolgaltato szinten. Korabban irtam, milyen sw/fw verziok vannak, de azota is a gyari rom van rajta, semmit nem turkaltam az os-ben. programok tulnyomo tobbsege free, vagy hivatalos nem lejart trial, talan 1-2 olyan van fenn, ami hat....khm...
3 dolgot tudok elkepzelni jelen tudasom utan
1. szar a SIM es/vagy a Hero
2. nem engedelyezett roaminggal kulfoldon voltam, es emiatt szivat a szolgaltato
3. a khm... programok miatt blokkol/szivat a szolgaltatoUpdate 1: mas is szopik, ugyanaz a telo, ugyanaz a szolgaltato, ugyanugy elofizus..
-
Balinov
titán
sracok, kepes a Hero wifije egy WPA-PSK-TKIP titkositasu halora felmenni, ha megkapom a hozzaferesi adatokat?
-
Balinov
titán
Sracok,
van olyan beepitett lehetoseg, vagy letoltheto alkalmazas ami meg tudna mondani, hogy simlock van-e a keszulekemen?
-
-
Balinov
titán
srcok,
fw. 1.5
baseband 63.18..55.06ju_6.35.08.29
kernel 2.6.27-430d1aea
build number 2.73.405.66 (htc support 405.05-ot ajanl letoltesre, ami regebbi,nem? nem pedig frisebb...
sw ver. 1.0.0.a6288Szolgaltato Meteor IRL. Van ehez a felallashoz frisebb, hivatalos sw?
Ill. merre erdemes elindulnom? root?
-
Balinov
titán
Hurra, du. megyek a Herom-ert
Gtalkos kerdesemre valaki rapillantana?
-
Balinov
titán
Sracok,
azt gyanitom, hogy a Gtalk mukodik Hero-n, viszont lehet vele videohivast is kezdemenyezni, neadjisten.
Hulye vagyok, nincs elolapi kamera, igy maceras, de ha csak a hanghivast tudna, mar az is jo lenne.
-
Balinov
titán
Sracok,
lenne oly draga valamelyikotok, hogy megnezne Android marketen, hogy az Ndrive-ot ha ugy venne az ember, hogy a keretprogram + Great Britain/Ireland terkepek ugy mennyit kostal?
Koszi
Balinov -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
regota kovetem a topikot,keszuleket, es vegre tegnap volt alkalmam -igaz csak egy demo keszuleket- a kezembe fogni, hat valami iszonyat jol osszerakott egy cumo. SE P990imhez kepest egy precizios csoda. Ugy nez ki, szulinapomra nemsokara megkapom asszonykatol.
Aki uiq3-rol (p990 pl.) valtott annak mik a tapasztalatai, marmint OS es hw osszehasonlitas teren?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest