Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legendnél valószínű bekavar (árnyékol) a szép alu ház
. Hiába, a műanyag nem olyan tetszetős, és a hőátadása is gyengébb, de rádiós eszközökhöz az való... Vagy egy nagyon profin antennának tervezett ház. (laptopoknál láttam pl a fedélbe épített wifiantennát)
#19 sebaj, majd a következő körre benevezünk
A desire-t én átmeneti állomásnak látom: pl kijelzőnek SAMOLED kéne (+legyen 4.3-4.5"-os átmérője), illetve porcinak egy tegra 2 szintű valami 1080p lejátszással, HDMI kimenettel. Ha marad az android platform nyíltsága és rugalmassága, akkor én tuti átnyergelek wimo-ról.
#27: az EVO sajnos amcsi telhálózatra tud csak csatlakozni (1900/800MHz), ráadásul wimax-os, európában (ill a közeljövőben az USA nagy részén is) az LTE lesz a menő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest