Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz milkabrams #4922 üzenetére

    Kár így hozzáállni a dologhoz, mert ennyi erővel vársz még pár hetet, tekintve, hogy november-december környékét írsz a másik topikban, és további 30 ezer pluszért meg fognak jelenni hirdetésben a használt U11-es modellek, ami akkor még újabb, de ez mehet a végtelenségig, mert utána újabb év, újabb modell és soha nem lesz vége.

    Húzz egy vonalat, hogy mire van szükséged és mi a fontos, majd ezek alapján vásárolj, de a navigáció és az internetezés a zenehallgatással garancia arra, hogy legalább naponta egyszer tölteni fogod, ezért vélhetően nem rossz, ha érvényes jótállással rendelkezik a kinézett készülék.

    (#4923) Derrewyn: Nem hiszem, hogy homok került volna a tokba, mert az elég durva lenne, bár nem tudom, hogy milyen környezetben dolgozol, ám a levegőben rengeteg olyan részecske van szálló por formájában, ami könnyen tud ilyen problémát okozni, ami minden festett készüléknél meg fog látszani.

    Más: A napokban próbálgattam az üzemidőt a friss verzióval, amit megkap a készülék, hogy gyári kernel alatt mit lehet belőle kihozni, mert össze akartam hasonlítani a saját használatomat az U11 új alapjával, így akit érdekel az a 10-es eredményét megtalálja alább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák