Új hozzászólás Aktív témák

• marcarc

senior tag

válasz Yeffy #4221 üzenetére

- a DAC nagyon jo, a gyari fules is kivallo Bose fulessel qc20/qc35 meg jobb. Nem fogod megbanni, ha ez egy fontos szempont.
    - Nougat hivatalason usaban novemberben startolt, EU ba mar csak januar vege februar elejen ert ide viszont akkor mar hibamentesen mig US tulajoknak volt vele szivas.
    - van gyari app amivel minden szoftvert tudsz vedeni ujjlenyomattal.
    -Akksi nalam per pill vegyes erzelmek, bar nem artana egy app reviziot tartani. Atlagosan 3 ora feletti SOT.
    - nekem a Silver verzio van, vegig nilkin tokban volt, folia nelkul. Vigyaztam is ra, szval nekem tokeletes allapotban van. A speaker grill eleg sok zsebszoszt osszeszedett es nem igazan takarithato. A usb kornyeken kicsit karcos. A sotet szurke biztos, hogy serulekenyebb, tekintve h nem anyagaban festett.

Ami reszemrol problema:

- A rezgo motor mas hangot ad ha fejjel lefele van mintha arcal felfele. Nem tudom az okat, annyira nem zavar.
    - van egy ket app, mint a facebook ami valamiert nem tud rendesen mukodni nalam. Kepeket, galeriakat nem nyit meg, ez engem kimondottan felba`sz. Pardon my French.
    - az nfc nem mukodik a bankom key card-javal (nexus 5-nel problema nelkul ment). Ez lehet h sajatossag, nem tudom.
    - A wifivel meg Nougat elott volt bajom, azota nincs.

Új hozzászólás Aktív témák