- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
- a DAC nagyon jo, a gyari fules is kivallo Bose fulessel qc20/qc35 meg jobb. Nem fogod megbanni, ha ez egy fontos szempont.
- Nougat hivatalason usaban novemberben startolt, EU ba mar csak januar vege februar elejen ert ide viszont akkor mar hibamentesen mig US tulajoknak volt vele szivas.
- van gyari app amivel minden szoftvert tudsz vedeni ujjlenyomattal.
-Akksi nalam per pill vegyes erzelmek, bar nem artana egy app reviziot tartani. Atlagosan 3 ora feletti SOT.
- nekem a Silver verzio van, vegig nilkin tokban volt, folia nelkul. Vigyaztam is ra, szval nekem tokeletes allapotban van. A speaker grill eleg sok zsebszoszt osszeszedett es nem igazan takarithato. A usb kornyeken kicsit karcos. A sotet szurke biztos, hogy serulekenyebb, tekintve h nem anyagaban festett.Ami reszemrol problema:
- A rezgo motor mas hangot ad ha fejjel lefele van mintha arcal felfele. Nem tudom az okat, annyira nem zavar.
- van egy ket app, mint a facebook ami valamiert nem tud rendesen mukodni nalam. Kepeket, galeriakat nem nyit meg, ez engem kimondottan felba`sz. Pardon my French.
- az nfc nem mukodik a bankom key card-javal (nexus 5-nel problema nelkul ment). Ez lehet h sajatossag, nem tudom.
- A wifivel meg Nougat elott volt bajom, azota nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest