Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz dabadab #64 üzenetére

"Laptopot nem szoktam kikapcsolni"
    Nem elég, ha lehajtod a fedelét?
    Vagy azért cisnálod így, mert otthon az asztalon van, és nem akarod hajtogatni?

A powergombbal nekem csak az a bajom, hogy nálam hatástalan. Nyomogathatom ezerszer, akkor se történik semmi. Természetesen többször végigmentem már az összes energiabeállítási körön, hogy hátha valami, de nem. Jól van beállítva, mégse működik. Néhanéha reagál rá, de túlnyomórészt nem. A billentyűzeten lévő altatás gomb tökéletesen működik, az időzített alvás is megy, és a startmenüben lévő power menü shutdown is rendben leállítja a gépet, kizárólag a gépházon lévő power gombra érzéketlen.
    Érdekes, mert Win7-en nem volt ilyan probléma, Win8 óta vettem ezt észre. A win8-at is csak próbálgattam, nézegettem, de végül maradtam a hetesnél. Most is a 10-esről írok, és most már nagyjából kezd működőképesnek kinézni, legalábbis alapdolgokra. i5-ös asztali gépem van, semmi extra, lehet ez is az oka annak, hogy nem sok nyűgöt tapasztalok vele. Csakezapowergombb... Valamint az, hogy felesleges időpocsékolásnak érzem, hogy átálljak a jól beállt win7-ről. Talán, majd, ha a 250-es M2-es SSD-k jóárban lesznek (most 128-as van a gépemben), és lesz hozzá jóárasított alaplap, meg DDR4, meg bilibe ér a kezem, majd akkor talán újrarakom a gépet

• t72killer

titán

LOGOUT blog

válasz dabadab #64 üzenetére

Erre van egy szoftveres altatóikonom. Egyetlen klikk és alszik a gép. Ja, meg a családban most előforduló laposoknak van külön Sleep-gombja, amit lát is a rendszer+az energiag. beállításoknál rendesen konfizni is lehet. Kérdemén, mi értelme a sleep gomb mellett a kikapcsra is uazt a funkciót kiosztani? (csak nehogy azt mondd, h szegény feledékeny user véletlen rossz gombot nyomhat meg - ennyi erővel a billentyűzeten is mellényúlhat, mégsincs 40db A-betű rajta...)

Új hozzászólás Aktív témák