- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Laptopot nem szoktam kikapcsolni"
Nem elég, ha lehajtod a fedelét?
Vagy azért cisnálod így, mert otthon az asztalon van, és nem akarod hajtogatni?A powergombbal nekem csak az a bajom, hogy nálam hatástalan. Nyomogathatom ezerszer, akkor se történik semmi. Természetesen többször végigmentem már az összes energiabeállítási körön, hogy hátha valami, de nem. Jól van beállítva, mégse működik. Néhanéha reagál rá, de túlnyomórészt nem. A billentyűzeten lévő altatás gomb tökéletesen működik, az időzített alvás is megy, és a startmenüben lévő power menü shutdown is rendben leállítja a gépet, kizárólag a gépházon lévő power gombra érzéketlen.
Érdekes, mert Win7-en nem volt ilyan probléma, Win8 óta vettem ezt észre. A win8-at is csak próbálgattam, nézegettem, de végül maradtam a hetesnél. Most is a 10-esről írok, és most már nagyjából kezd működőképesnek kinézni, legalábbis alapdolgokra. i5-ös asztali gépem van, semmi extra, lehet ez is az oka annak, hogy nem sok nyűgöt tapasztalok vele. Csakezapowergombb... Valamint az, hogy felesleges időpocsékolásnak érzem, hogy átálljak a jól beállt win7-ről. Talán, majd, ha a 250-es M2-es SSD-k jóárban lesznek (most 128-as van a gépemben), és lesz hozzá jóárasított alaplap, meg DDR4, meg bilibe ér a kezem, majd akkor talán újrarakom a gépet -
vlevi
nagyúr
Szerintem te nem láttál még ámítógépet. Én láttam. Itt ülök előtte
Nem arról van szó, hogy frissítéseket telepít, hanem arról, ha valami olyan alapvető dolgot változtatnak meg, ami nagyon beleszól a rendszer működésébe. Ha például a Win8-ról 8.1-re átállást is így oldották volna meg, akkor nagyon sok gép azonnal elvérzett volna azon, hogy a 8.1-esnek az új CPU követelményei, vagy a kötelezően digitálisan aláírandó driverek miatt egyikmásik gép nem hajlandó működni.
Érdemes beleolvasni a Win10 fórumba. -
vlevi
nagyúr
"de komolyabb, céges környezetben nem érzem, hogy biztonságos lenne a Windowsra támaszkodni ezentúl..."
Nekem is ez a legnagyobb aggályom a dologgal.
Adott egy cég amelyik beruházott valamikor XP-re, használta 10 évig, mentek alatta a szoftverek, nem volt gond driverrel, satöbbivel.
Aztán nagy fejvakarás közepette átálltak Win7-re, és egy csomó dolgot le kellett cserélni, voltak szoftver problémák is, azokkal is kellett kezdeni valamit, de rendben van, tervezett átállás volt.
Átállnak win10-re, elvileg megy rendben, aztán egyszercsak hétfő reggel a végfelhasználók várhatnak 1-2 órát, míg frissül az új buildre a rendszer (mert a végtelenségig céges környezetben sem tudják elhalasztani a frissítéseket), aztán vagy működik, vagy nem.
Szóval veszélyes. Marhanagy humor, ha kiderül, hogy valamelyik ügyviteli rendszer összedől egyik napról a másikra, vagy a tervezőszoftver driverei már nem kompatibilisek az új windows builddel, satöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest