- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
imisomogyi
aktív tag
Te sosem hibázol, és megvannak az előítéleteid. És nem érted a poént. Ez sajnos még harmóniának sem nevezhető! Ha van ellenvetésed arra amit írtam, azt(azokat) kérlek szépen ne ellenem írányuló hozzászólással, hanem(ha tudod) egy összeszedett szakmai hsz-szel tedd meg! Mivel én az első kommentemben, nem személyeskedtem!
Ui: Az iPod mellett jelenleg egy Androidos telót használok!
Üdv!
-
plus44
veterán
Nem engem minősít szerintem. Van egy Off része a dolognak, mi szerint én soha nem istenítettem az Apple-t, amit te támadásként, vagy valamilyen iszonyú gyenge érvként próbáltál felhozni a mai napig nem tudom mivel szemben. Az viszont már annél érdekesebb, hogy mondod te ezt úgy, hogy számtalan helyen leírtad, hogy így az Android, úgy az Android, és akkor kérdem ki a részrehajló?
Aztán ott az ON része a dolognak, még pedig, hogy függetlenül attól, hogy ki, hogyan használni ki a nem kicsit furcsa jogszabályt, vagy szabadalmi törvénykezést, nem a semmiért fizet pénzt jelenleg a HTC a Microsoftnak. Az, hogy szerinted ez a téma csupán annyit jelent, hogy az Android egy nagyon "hejdeszuper" rendszer (mert te ezt személyesen preferálod, bár ha tényleg meg tudnád indokolni, hogy miért, akár sima júzer szinten, vagy IT/hozzáértő szinten akkor azt mondom oké, de így, hogy csak a levegő beszélsz, és akkor tényleg te beszélsz másoknak "fanságról"...bocss ha lovagolok ezen, de hogy ennyire ne tudj mit felhozni, és így bedobod ezt a "nem tudok mit mondani, ezzel meg lehet folytatni a vitát, igaz nem a témáról" dolgot...szánalmas) elég sovány és már sokan leírták: nem erről szól, sokkal bonyolultabb és sokkal átláthatatlanabb.
Miért érzem azt, hogy valószínűleg ezt sem fogod "érteni"?...
-
plus44
veterán
Kezdjük hogyha tr nem tudsz értelmezni valamit az nem az én hibám. Aztan tőlem nem hiszem hogy hallottad volna hogy az Apple az isten bar nyilván vissza kellett valamivel vagnod. Az android egy ingyenes rendszer, majdnem minden nagy és kis gyártó ezt használja mert elég megcsinálni a hardvert, az op. rendszert meg simán rahuzni és kész is nem került az utóbbi része semmibe. Az persze nyilván teljesen véletlen hogy szabadalmi pert nyert a microsoft és perkal neki a htc (eddig még csak ők...). Tudod ha olvastad a cikket vagy nézted a videót akkor elég világos a dolog: bizonyos szabadalmakat sért az android és ennyi. Most jöhetsz itt a mellebeszeddel csak felesleges. Akkora szószólója vagy a droidnak hogy azért gáz hogy pont te mondod hogy az apple-t védem mikor ilyet te (sem!) halottal tőlem soha ha nem indokolt. Érdekes módon ha nem lenne ennyire elterjedt ez az os akkor is ezt írtad volna? (nyilván nem, de most majd ezt fogod mondani, de annyira irrelevans ez...) tudjuk hogy az android az isten nálad remelem nem lesznek álmatlan éjszakáid hogy mi lesz vele. (ui: sajnalom ha néhol ékezet nélkül írok, telefonrol igy esik néha kézre de remelem sikerül értelmezni a számodra értelmezhetetlent....)
Szerk: ezt tetszett azért: vagy egy jó kis ingyenes os... Mindenkinek az android sikere kell hiszen a nélkül senki az összes cég, nyilván... Részrehajlás?
-
plus44
veterán
Es az nem szánalmas hogy te úgy írod ezt mint bazi nagy droid fan? (épp olvastam a másik hírnek miket írtál...) valószínűleg szimplán azért fizet a htc pénzt a Microsoftnak meg meg jó páran fognak mert a microsoft nagyon szomorú és irigy a droidra...
nyilván ha nem ezt a rendszert istenitened akkor nem ezt írtad volna tehát ilyen szempontból oly nagy marhaság a hsz-ed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest