- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
még mindig semmi
Már csinálom az FR elötti mentéseket...
-
Kis ízelítő a Honor Play EMUI9-ről
Honor Club -
válasz
Black_Raven #397 üzenetére
szívd a vérem,persze
alkohol mentes de nikotinos -
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #396 üzenetére
Van a böngészőben is forditó, de ahhoz a mutató ujjammal bökni kell egyet. Előbb a mostani frissitést kéne letölteni, mert tudok olyanról aki még azt sem rakta fel. Gondolom a Pitét is csak decemberben akarja.
-
válasz
Black_Raven #395 üzenetére
letöltöd a képet pc-re, a "microfos transzlátor" meg képről lefordítja, ha sikerül neki
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #394 üzenetére
ne már, ilyen krixkraxot nem tudok elolvasni. a forditóhoz meg nyújtózkodni kell.
-
Nov.2.-ai cikk
Android Pie, a Huawei állítólag hivatalosan megerősítette, hogy nov.10-én 8 telefonra lesz elérhető,köztük van a HPlaylink
hogy igaz-e,az 1hét múlva kiderül -
-
van értesítési led?
-
Bailey
senior tag
-
-
Black_Raven
veterán
Bocs, a vesszőt nem figyeltem.
Tapsi75: akkor meg, ha erős gépet szeretnél. Mivel a Honorok közt a Play a csúcskategóriában van, a Kirin 970 procival, minden újdonságot/frissitést az elsők között kap. A kijelzője 6.3"és a navbar sem vesz le semmit, ha akarod mert van full gesztusvezérlés. Nyálazd át a specifikációikat és dönts. Ha a 8X szimpi vedd azt. Én nem venném, de mindenkinek mások az igényei.
-
sziasztok
nézegetem a huawei honor telókat
mate 20 lite, a honor 8x, meg a honor play közül kéne választanom egyenlőre a 8x a befutó
a kicsit jobb kamera meg a nagyobb kijelző miatt játszani nem igazán szoktam és egy tízessel olcsóbb is 100k +óra vs 110k valami kulacs meg fejhallgató az ajándék
ha nem játszok megéri a felárat a play? -
dussy
őstag
válasz
Black_Raven #385 üzenetére
Honor 8, hibátlan, kezdek ráunni.
-
dussy
őstag
válasz
Black_Raven #377 üzenetére
Egyenlőre nem, hibátlanul működik a mostani Honorom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #382 üzenetére
Az volt mindenkinek!, a lényeg hogy tudják hogy a Honor a Huawei-é. És amíg ez így van, egy tuti háttér van mögöttünk ami egyben garantál dolgokat.
-
válasz
Black_Raven #381 üzenetére
meg hát a xiaominak volt már nem egyszer adatvédelmi problémája,meg kémkedési botránya...
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #380 üzenetére
ez az, nem is kell szétválni, jobb nekünk egyben.
Bailey: Pocot meg vegyen aki akar. De a Honor kicsit ismertebb márka. Meg minőségben sokkal jobb. SoCnál 200k pont felett már nem szembetűnő a különbség sztem, főleg átlag user számára.
viszont a műanyag hátlap már nem járja...ciki..
-
nem fog különválni,erről volt szó korábban hogy kettéválnak, de aztán mégsem HuaweiBlog cikk
-
Bailey
senior tag
válasz
Black_Raven #373 üzenetére
Sajnos a Play nem került be a szolgáltatókhoz, így a nem Mobilarena olvasók nem nagyon tudnak róla. Nem is nagyon reklámozzák a Playt, így a legtöbben a Mate 20 Lite-ot fogják venni, ha nagy kijelzős Huawei-ben gondolkoznak. Vagy a Honor 8X-et, mert abban több megapixeles a kamera, a és " ugyanúgy 8 magos a processzor " ( Az eltérő SOC típusszám a többségnek semmit sem mond). Plusz az üzletekben már leszedték a Huawei pultokról a Honorokat, mivel a 2 cég teljesen különválik, így függetlenül is kevesen fogják ezt választani. Aki meg követi a mobilpiac eseményeit, olvassák a teszteket, azok inkább a Poco-t veszik szerintem ebben az árkategóriában.
-
dussy
őstag
válasz
Azért van aki követi az eseményeket telefon nélkül is.
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #374 üzenetére
-
válasz
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #372 üzenetére
Fontos, mert itt a topikban kb 5 embernek van Playe egész Magyarországon, úgy néz ki.
-
válasz
Black_Raven #371 üzenetére
legyen úgy
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #370 üzenetére
Látom, éjfél körül fogod megkapni.
.gifet pcvel raktad be ugye, mert nekem még sose engedte a rios.
-
válasz
Black_Raven #369 üzenetére
hidd el nem rajtam múlik
de még mindig semmi
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #367 üzenetére
Mi van már? Meddig várjunk a pezsgő bontással?
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #367 üzenetére
-
válasz
Black_Raven #365 üzenetére
amúgy a gesztus vezérlésen kívül frissült a patch level is októberire?
-
válasz
Black_Raven #365 üzenetére
azért írtam hogy engem speciel nem zavar, jelezzen, aztán kész, a kijelzőn meg úgy is látni mi az
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #364 üzenetére
Azt se értem minek minden appnak külön jelzőhang, karácsonyfa csilingelésnek.
a perec úgyis írja melyik app keres..
-
válasz
Black_Raven #363 üzenetére
lehet az imei sor végén leszek
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #362 üzenetére
-
válasz
Black_Raven #361 üzenetére
hahaha... még mindig semmi
-
Black_Raven
veterán
-
fidjevo
csendes tag
Ezt az "inteligens" tisztítást szerintem inkább hanyagold. Nekem is okozott már nem kis fejfájást, hogy a képeim felét letörölte stb. Most ránéztem, jelen esetben az összes videómat meg zenémet törölni akarná.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #358 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #356 üzenetére
csak azt sajnálom, hogy használhatatlan lett a tárhelytisztitó. Cachet nem törli már.
érdekes lenne, felrakni az SDmaid pro verziót amit már vagy2 éve nem használtam. Nem ciki ez így elbaxva?
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #356 üzenetére
jön hát, vagy coming soon. Már látom a kanyarban. 1 hét múlva már pakolom fel.
de Neked sajna várni kell a sörödre.
-
válasz
Black_Raven #355 üzenetére
vagy, de mégis a barkácsolós módszer a esztétikusabb
kivételesen
én a pletyire leszek kíváncsi hogy novemberben valóban jön-e majd az emui9
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #354 üzenetére
Megoldható az nem csak chip olvasztással. Kínából lehet rendelni bővitőt, jó ronda de páran tok alá betuszkolják az egyik simtartót.
-
válasz
Black_Raven #353 üzenetére
én nem mondtam hogy kísérletezz, csak azt hogy megoldható a 2sim+microsd
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #352 üzenetére
még csak az kéne hogy kisérletezzek az előfizus kártyákkal.
-
válasz
Black_Raven #351 üzenetére
megoldható okosban, az ismerősőm megoldotta anno az S8+-ban a 2sim+microsd-t... pont van annyi hely a microsd alatt, hogy éppen bele férjen a sim kártya chipje... a note9-nél is ugyan így oldotta meg és működik
lassan csak megjön az update, a .131 változások listája üres...
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #350 üzenetére
-
válasz
Black_Raven #349 üzenetére
nekem be van kapcsolva,de csak wifin... és semmi, a hisuite se látja... há igen, imei aláírású update, minden updatet imeihez írnak alá... ez a huawei/honor... majd egyszer csak feldobja
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #345 üzenetére
Szorgosan nyomkodd a Legfrissebb teljes csomag letöltése opciót.
tegnap este én is csak hülyeségből nyomtam a frissitésre.(ki tudja mióta várt már rám)mert az automatikus ki van kapcsolva.
igen, enyém korábbi vásárlás.(09.06)
-
Black_Raven
veterán
Nem értem még mindig, kipróbáltam vagy 8 appot és Home(felhúzás)-mal zártam be és középen tünt el, de a Home screen szépen megjelent helyette a Novában. A gesztus nekem nem akad sehol, gyáriban meg főleg nem, semmi lag, lehet az a baj nálad hogy nem tudom.
(nálam 0.5 minden animáció)szipi-szupi minden..
-
Bailey
senior tag
válasz
Black_Raven #340 üzenetére
Ha egy alkalmazást bezárok az alulról történő felhúzással, akkor elkezdődik a gyári animáció egy pillanatra, majd megszakad, és alulról felcsúszik a kezdőképernyő. De nem mindig, pl. a Nova beállítások bezárásakor nincsen ez az effektus, ott szimplán eltűnik az alkalmazás, és megjelenik helyette a kezdőképernyő.
De mindegy, beállítgattam a gyári launchert, az értesítési sávot pedig le lehet húzni az ujjlenyomatolvasóval is.
Néha viszont vannak apró megakadások a gesztusoknál az animációban. Remélem az EMUI 9-ben ezek már nem lesznek. És csak van annyi eszük, hogy a rendszeranimációkat is GPU Turbo kompatibilissé teszik a 9-ben. A Mate 20 Pro videókon nem láttam megakadásokat a gesztusoknál, igaz a Kirin 980 sokkal erősebb, de azért ezek az animációk nem kellene hogy gondot okozzanak a 970-nek sem. -
válasz
Black_Raven #344 üzenetére
:DDD
Alig használom a laptopom, sok mindenre már gyenge... de backupolni még bőven jó...Azon gondolkodtam, hogy veszek a német média honlapján egy 128GB-os samsung evo microsd-t, forintálisan fele annyiba kerül mint itthon... kint 32€(~11ezer), itthon 25ezer akciósan
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #343 üzenetére
Ezért nem kapod a frissitést, mert büntit kaptál a sok PC használat miatt.😓
-
válasz
Black_Raven #342 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #341 üzenetére
Enyém is onnan van, de az Erő Velem Van.
-
válasz
Black_Raven #340 üzenetére
Extreme Digital nem elég megbízható?
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #339 üzenetére
Ezért kell megbízható helyről venni.
Bailey: na most nem értem amit mondasz, mert fent a Nova és nem jön semmilyen Home screen alulról. -
-
-
Bailey
senior tag
Működik a gesztusvezérlés Nova Lanuncher mellett is, de van vele egy gond. Ha egy alkalmazást bezárok, akkor a kezdőképernyő alulról jön fel mindig nekem. És ez így elég béna. Van valami beállítás arra, hogy ezen változtassak?
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Black_Raven #334 üzenetére
És igen! Nekem is feldobta.
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #333 üzenetére
-
-
Dello79
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #331 üzenetére
Jelenleg a telefon ára 120-95 között mozog. Mennyi az az összeg/idő, amire "beáll" az ára ? ( Vettem egy Huawei-t márc.-ban akkor jött ki.. most kb. fele annyiét kapható, annak az ára mára "beállt" olcsóbb nem lesz ha lesz is nem sokkal.. de minden modell más.. )
-
A német MobiFlip cikke szerint Nov.10.-én érkezik az EMUI9... vajon csak pletyka vagy igaz?!?
-
xda-n írták, hogy elkezdték kiadni a 8.2.0.132(c432gt) 2018-10-01-es updatet... kívancsi leszek melyik régióban indult el
-
Gyári rom gyűjtemény
XDA -
strikt
csendes tag
válasz
Black_Raven #327 üzenetére
köszi
-
strikt
csendes tag
válasz
Black_Raven #325 üzenetére
a mate 20 lite-é pont jó? Linket dobnál?
-
strikt
csendes tag
válasz
Black_Raven #323 üzenetére
köszi
láttam 6-ért is -
Black_Raven
veterán
Szia! Én üvegfóliát rakattam rá, 2ezer volt, és a neve: Huawei Mate 20 lite. Mindenhol ragad 9H, 0.33 vastag, viszont törölgetni kell, mert jobban gyűjti az ujjlenyomatot mint a rendőrség.
viszont lehet kapni sima gyári Play fóliát is Emagon stb, de matt szinű és szállitással vagy 4k.
-
strikt
csendes tag
Sziasztok! Tudtok olyan fóliát, ami jó és ne az aliról kelljen rendelni?
Köszi -
-
dussy
őstag
válasz
st3v3np3t3r #318 üzenetére
A linkelt videókat nem tudom megnyitni...
-
XDA-n láttam emui9 coming soon
-
válasz
Black_Raven #316 üzenetére
bővítettem ma egy kicsit a blogom a telefonról... a 2 YT-os videó nagyon jó
Honor Play(AI)-Játszunk -
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #315 üzenetére
-
válasz
Black_Raven #314 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #313 üzenetére
Igen, nekem is a 80%a mp3, de az m4a sokkal szebben szól ugyanolyan bitráta mellett.
de a lényeg hogy a Honor Play lejátsza simán.(ezt nem tudtam én se.)
-
válasz
Black_Raven #312 üzenetére
én megrekedtem a gagyi mp3-nál...azt viszi szinte minden....
mivel jobb minőségű flac-kal is kevés telefon bírkózik meg
-
Black_Raven
veterán
Tegnap felraktam zenéket, m4a formátumban. Tudni kell, ezt kevés eszköz támogatja. Az Apple iTunes használja, vagyis az iPhone tulajok. De a mi gyári zenelejátszónk, simán lejátsza, mivel kompatibilis.
végülis jogos, mert van notchunk is.
-
sexymusprime
tag
válasz
Black_Raven #309 üzenetére
A Westendben néztem, ott nem találtam, és az úr azt mondta, hogy nincs a boltban :c akkor messzebb kell mennem. Köszi!
-
dussy
őstag
válasz
sexymusprime #308 üzenetére
A Pólus MM-ben biztosan volt kb. 1hete, a hétvégén akciózzák is.
-
Black_Raven
veterán
válasz
sexymusprime #308 üzenetére
media markt, de sztem van minden nagyobb üzletben is.
-
sexymusprime
tag
Üdv! Szemezek a telefonnal, de szívesen megnyomkodnám valahol élőben vásárlás előtt. Tudtok olyan boltról esetleg ahol ki van állítva (Budapesten)?
-
Az XDA-s EMUI9 Béta topikban páran megosztogatták az "FUT Beta" appról készült képernyőmentéseket...
Az emui9 béta project 2018.11.30ig tart előre láthatóan, várhatóan talán idei év végéig meg is kaphatjuk akár
-
Bailey
senior tag
Nálam korábban néha feldobta a hangerős kérdést, de a legutolsó frissítés óta nem találkoztam vele. Egyébként elég jól szól a zene rajta. Viszont bluetooth fülesem is van, de a gyári hangszínszabályzó azzal nem működik sajnos. A menü is csak akkor elérhető, ha be van dugva a füles. Én a Spotify-t használom, és korábban Android One készüléken volt a Spotify menüben hangszínszabályzó. Több Huawei-en néztem, de azokon nem találtam a Spotify beállításokban. Az Android One-ban viszont nem volt gyári hangszínszabályzó a rendszerben. Létezik, hogy a Spotify csak azokon a telefonokon jeleníti meg ezt a menüt, amelyikekben nincs benne alapból ilyen opció?
-
válasz
Black_Raven #304 üzenetére
volt,ki is próbáltam, nem rossz, elmegy szódával
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #300 üzenetére
-
ArCore támogatásról tudtok valamit?
Épp néztem ezt a telefont és a 10-et GSMArenán az összehasonlítóban és kb. ugyanaz a kettő. (Ok nincs infra, meg más az aksi.)
Nem értem miért nem látom a támogatott eszközök listáján... -
clon
senior tag
Nálam viszont nincsen a "kötelező" füles korlát, nem dobja fel a kérdés biztos akarom-e tovább emelni a hangerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest