- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1099 üzenetére
Direkt nem raktunk bele simkártyát. Ez a 2. frissítés rá.
Köszi!
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sumptuous #982 üzenetére
Fejlemény!
Megérkezett a Play amit a Smartshop-tól rendeltünk. DuálSIM COR-L29 C432. Eredeti dobozában zárjeggyel ellátva, garanciapapír mellékelve, számlával. Ajándék vodafonos kártyával. Gyári szilikontokkal, fülhallgatóval, gyorstöltővel. Feleslegesen aggódtunk. Nagyon szép és jó készülék. Megérte ennyiért megvenni.. -
Black_Raven
veterán
válasz
leslieearth #1096 üzenetére
2 választás van, vagy automata vagy csak gps. Kikapcsolni itt lehet az automatát.[kép]
-
leslieearth
tag
válasz
Black_Raven #1093 üzenetére
csesszék meg...
köszi a választ!
-
válasz
Black_Raven #1094 üzenetére
volt,volt
-
Black_Raven
veterán
válasz
Sumptuous #1090 üzenetére
Mit lássak?[kép] Minden Huawei telefonomon, azonnal átszabom, csak az alapok maradnak. A tiedet is a saját ikonjaimmal, saját hátterekkel saját betü stilussal használtam.
Nekem ilyen is van a menüben.[kép](na nem magától)
leslieearth: felejtsd el, pite alatt minden app azt csinál amit akar. Nincs többé saját beállitás. Sztem is baromság, én is mobil&wifi hálózatokat használtam csak.De vége.
-
leslieearth
tag
sziasztok!
van-e arra mód, hogy a telefon csak gsm-alapú helymeghatározást használjon? 9 alatt ezt már nem tudtam állítani, a helymeghatározás automatice kapcsolja a gps-t. nekem korábban teljesen jó volt az a módszer, h alapban ment az energiatakarékos mód, amikor szükség volt rá (navigáció), kapcsoltam a gps-t. tipp?
köszöntem!
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Black_Raven #1088 üzenetére
Azigen. Kár hogy a testreszabás menüpontban külön lehet ezt is állítani..
Csak hogy lásd..
Nemsokára jön idehaza a Play, és javulnak a hibák
-
válasz
Black_Raven #1088 üzenetére
magazin feloldással bal alsó sarokba rakja, de nincs időjárás benne
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1087 üzenetére
Én kimondottan utálom az órát középen, ahol úgy van, fel sem rakom.
-
válasz
Black_Raven #1082 üzenetére
feltettem vissza aureeel darm emui9 témáját, ez jó lenne, csak ugye vannak benne megjelenítési hibák, 2őt már leképloptam...
mondjuk nekem az óra nem tetszik, jobb az eredeti gyári fajta időjárással
-
t1
veterán
válasz
Black_Raven #1082 üzenetére
Akkor marad a várakozás.
-
sajtos75
tag
válasz
st3v3np3t3r #1084 üzenetére
Köszi!
-
-
sajtos75
tag
A teló semmiképpen nem tudja a Desktop módot? Illetve mintha lett volna olyan a telón, hogy 4D. Valami rezgéses dolog volt. Azért írom múltidőben most nem találom. Pie.
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1081 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy csak Emui 8.2-n nem működik, mert már mindenki más rakott fel, csak a miénkre nem megy.
igaz, nekünk már rég nincs ilyen gondunk..Összegzés képpen, Aki nem tudná, FF proxi metódus=nem megy, FF dns metódus=nem megy, 3gombos metódus=nem megy(mindet próbáltuk).
-
válasz
Black_Raven #1080 üzenetére
csávóka meg xda-n erőlteti a dns átírós erecovery-s módszert, szegény képtelen felfogni hogy honor play-en nem működik
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1079 üzenetére
Ez nem játék, hanem egy lehetőség.
pedig ha tudná, milyen finom a pite..
-
válasz
Black_Raven #1078 üzenetére
velem is ezt játszottad
-
fidjevo
csendes tag
válasz
Black_Raven #1075 üzenetére
Néztem ott is, még semmi. Várnom kell még, ez van
-
fidjevo
csendes tag
Kipróbáltam a dns átállítós módszerrel felrakni a pitét, de hitelesítés után software install failed lett. Az mitől lehet? Az engedélyezett 156-ost próbáltam felrakni.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #1072 üzenetére
Köszönöm, trebrona fórumtársnak a püben küldött .ics-t.
-
Black_Raven
veterán
Nem tud valaki 2019 névnapok naptár.ics-t?
-
Sumptuous
senior tag
Itt van az én témám. Aki akarja próbálja ki, írja össze, hogy hol vannak benne hibák, és ha megjön hozzánk is a H. Play, akkor kijavítgatom.. (P20 és Mate20 családon tökéletes.. csak a Honor Play-en nem..)
Képernyőmentéssel illusztrálva a hibát jöhet privátban, vagy emailben.
-
dussy
őstag
válasz
Black_Raven #1067 üzenetére
Van ebben is eltérés (hiba). Fekete háttérben fekete betű.
-
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1068 üzenetére
Majdnem ugyanaz, arra az eszközre opzimalizált. A háttérkép beállitásnál volt idáig fehér. Még nem csináltak Playre. Majd csinálnak. Most marad ez, mert 99%ban jó idáig.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black_Raven #1067 üzenetére
Itt is azt írják a fórumtémájában, hogy Mate 20-on hibátlan, de Honor Play-en csomó helyen fehér alapon fehér betűk jelennek meg. Nem értem, miért. Nekünk nem ugyanaz az EMUI?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #1066 üzenetére
Deep Black 1.5(update)sötét tema frissités, XDA[link]
-
Black_Raven
veterán
Deep Black sötét téma from XDA[link]
-
válasz
Black_Raven #1062 üzenetére
nekem ugyan ilyen fekete keretes van, valóban gyűjti az ujjlenyomatokat
-
Black_Raven
veterán
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black_Raven #1062 üzenetére
Igen, szerintem az elsőt láttam én is.
Csak mivel karácsonykor leejtettem a tesóm P20 Lite-ját, és sikeresen berepedt az üveg rajta, a sajátomra minél előbb akartam fóliát. -
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1061 üzenetére
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black_Raven #1060 üzenetére
Rossz link...
-
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1059 üzenetére
Én a Jófogáson találtam még ezt[link]
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black_Raven #1058 üzenetére
Alul és felül fekete, és elvileg csak a szélein ragad, ezért szivárványos középen, de egy barátomnak is ilyen fólia van a telóján, és azt mondja, hogy az el fog múlni.
-
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1056 üzenetére
Ez teljesen átlátszó, vagy alul/felül fekete szegély van rajta, illetve ragad teljes terjedelemben, vagy csak a szélein?
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
st3v3np3t3r #1055 üzenetére
Persze, igazad van.
A Smartshoptól vásároltam már, pár éve volt egy 3 hónapos garis hercehurcám velük egy Lumia tablettel, de másnak is vettem ott telefont, és nem volt gond a termékkel. Szerintem az adóval trükköznek, remélem, nem záratja be őket a NAV... -
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black_Raven #1054 üzenetére
Ilyen üvegfóliát vettem: [link]
Egyelőre jó, a közepe kicsit még szivárványos, de az el fog talán múlni idővel. -
válasz
Black_Raven #1054 üzenetére
amit én használok,az se a legjobb fólia, néha nehezére esik érzékelni
darthsmoke: én sem rossz indulatból írtam, csak az évek alatt megtanultam saját magamon megtapasztalva, hogy olcsó húsnak híg a leve, ha valami olcsó, annak oka van, hogy mitől olcsó
-
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1053 üzenetére
Nem, semmi rossz szándék nem volt bennem, egyszerűen vannak érdekes dolgok is az Összefoglalóban. Az üvegfóliáról irhatnál később, hogy milyen és mennyire vagy elégedett a napi használat során. Valaki mindig keres fóliát, köztük én is, mert nehéz jót találni rá. Nekem Mate20 lite üvegfólia volt rajta, de nem igazán jött be, mert 1 hónap után levegősödött és nagyon gyüjtötte az ujjlenyomatot. Azóta, vagyis már több mint 1 hónapja "csupaszon" használom, és így a legjobb, tok és fólia nélkül, csak kicsit veszélyes.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black_Raven #1052 üzenetére
Vásárlás előtt átolvastam nagyjából.
Remélem, nem azért írtad ezt, mert valami nyilvánvalót kérdeztem vagy baromságot írtam...
Vettem 2.5D üvegfóliát is. Happy vagyok nagyon, jó kis cucc ez...Ami a beszerzési forrást illeti, nem nagyon érdekel, honnan vették. Kaptam garijegyet és ez nekem elég, remélem, nem lesz rá szükség. Ha meg csaltak az ÁFA-val és átverték ezt a maffiaállamot, annál jobb.
-
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1049 üzenetére
Van egy remek Összefoglaló is, a lap tetején, ha van kedved mazsolázni, olvasd át, érdemes.
-
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1049 üzenetére
Azért kérdeztem a különbséget, mert én is más hátteret, más ikonokat, más betüstílust használok, tehát az eredeti témából nem sok marad.
Kószi hogy megosztottad a tapasztalataidat.(ez egy szép szó..)
és használd egészséggel. Azért néha jelentkezz hogy ne haljon ki a topik teljesen.
Ha bármiben tudunk segiteni, írj bátran, mi itt vagyunk..
-
válasz
darthsmoke #1042 üzenetére
27% áfával 77ezer?
tehát az azt jelenti, hogy a bolt kb.50ezer forintért szerzi be, mert hogy haszonnak is kell rajta lennie, ami szerintem kb.10ezer lehet talán/telefon,az 60ezer, erre még rájön a 27%áfa, kb.77ezer a vége...tuti nem hivatalos forrásból szerzik be -
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black_Raven #1048 üzenetére
A gyorskapcsolók az állapotsávban fekete hátterűek, van egy nagyon jó ikonpakk és egy szép betűtípus is benne, és több helyen vannak sötétkék betétek. Az alap háttér is szép, de én azt nem használom. A lockscreen is más elvileg, de én a magazinosat használom.
Persze nyilván szubjektív, kinek mi a szép... -
Black_Raven
veterán
válasz
darthsmoke #1047 üzenetére
Miben más mint a gyári fehér?
-
darthsmoke
Korrektor
Egyelőre felraktam a Pure White témád, az remekül néz ki és hibátlan eddig.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Sumptuous #1044 üzenetére
Nálam sajnos nem , csak a megjelenitési hiba jelentkezett, hanem lefagyott a scrollozás is . Amíg teljesen nem töröltem mindhárom helyen, (download mappa, internal apk, dark themes hwt)addig nem tért észhez a teló. Sajnálom nagyon, mert egy ideje már sötét témát szeretnék felrakni, de mind hibás(Huawei Themes app).
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Ha megjön Vivinek a telefon, javítani fogom a témában a honor play-en előforduló hibákat!
-
ImVivienn
tag
válasz
Na tök szuper, gondoltam én hogy nincsen ebben semmi "átverés". Enyém jövőhét kedden jön, tűkön ülök 😩
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
st3v3np3t3r #1041 üzenetére
Köszi a tippet, megvettem Aureel témáját, remélhetőleg majd javulni fog, de most is elég jól néz ki.
Igen, 27%-os ÁFA-s számlát kaptam róla. -
válasz
darthsmoke #1037 üzenetére
sajnos ezt tapasztaltuk mi is, a p20 pro topikban aureeel dobott össze egy dark témát, hellyel közzel szuper,de egyes ablakok fehérháttérrel és szöveggel jelennek meg...
27%os áfás számlával kaptad?
-
válasz
st3v3np3t3r #1038 üzenetére
A HiVision VIDEO
Az AI nem a legpontosabb a keresésben, de majdnem felismeri a terméket amit lát, az azonosításban viszont akad még pontatlanság...
-
nemfogkifern
csendes tag
Azóta nekem is sikerült belépni a HiCare appba, ami még mindig nem tökéletesen működik, de azt látom, hogy 2020. 12. 21-ig garanciális
-
Új kameramód: HiVision(bal felső sarok)
Vásárlás a HiTouch mintájára ugyan az
Fordító (élőképről Szövegfordítás,hellyel közzel azonos betűtípussal!
Tárgyazonosítás -
darthsmoke
Korrektor
Tegnap hoztam el a Smartshoptól én is, még 77e Ft-ért, egy köztes frissítés után azonnal megjött a Pite.
A HiCare app szerint 2020 december végéig garanciális, szóval nálam minden oké, nagyon tetszik a telefon.
Viszont azt tapasztaltam, hogy az EMUI 8-as témák nagy része nem jól jelenik meg (sötét háttéren sötét betű vagy fehér háttéren fehér sok helyen), szóval azokkal még várni kell, amíg kompatibilisek lesznek. -
t1
veterán
Jó lassan halad a frissítés, még mindig semmi.
-
Doki42
őstag
válasz
Black_Raven #1033 üzenetére
Vicc volt✌️
-
-
Doki42
őstag
válasz
Black_Raven #1030 üzenetére
😁😁✌️
Mert te lépsz be😁😎 -
batai15
félisten
Nálam is ez van, igaz az honor 10. Sanszos a nem magyar régióba szánt készülék miatt van. Gondolom IP cím alapú
-
Sumptuous
senior tag
válasz
nemfogkifern #1027 üzenetére
P20Pro-n sem elérhető a HiCare szervere, szerintem nem termékspecifikus a probléma..
-
nemfogkifern
csendes tag
válasz
Black_Raven #1026 üzenetére
Azóta csináltam huawei fiókot (gondolom ezt fedi a huawei ID), de viszont sajnos a HiCare továbbra sem indul, egészen pontosan amikor a régión belül országot kell választanom első indulásnál, akkor választás után 15-20 mp-ig tölt, majd pedig szól, hogy unable to connect to server.
-
Black_Raven
veterán
válasz
nemfogkifern #1025 üzenetére
Biztosan nincs még Huawei fiókod, plusz a Hicareben is be kell jelentkezni az ilyen infók miatt. Mindenesetre köszi az elsőre a választ. Ha sikerül majd, megirhatnád a későbbiekben az eredmányt a HiCareről.
-
nemfogkifern
csendes tag
válasz
Black_Raven #1024 üzenetére
A beállításokban CUSTC432D1-t ír, a HiCare pedig egyelőre azt közli, hogy "Unable to connect to server. Please try again later"
-
Black_Raven
veterán
válasz
nemfogkifern #1023 üzenetére
Szia. Azt megnéznéd hogy a Beállitások menüben, a Telefon névjegye résznél ha legörgetsz a legaljára, ott mit ír. Mondok példát CUST432D1. És a HiCare appban az Én résznél a Saját eszköznél hogy írja? modell COR-l29 és alatta a gari idő. Válaszod köszönöm.
-
nemfogkifern
csendes tag
Én végül ma átvettem a rendelést a Smartshoptól.
Bár azóta drágább lett, a múlt héten leadott rendeléskori, olcsóbb árat tudtam fizetni szerencsére. Kérdeztem a garanciát, hogy bolti vagy gyártói-e, mondta a srác, hogy két év gyártói, hozzájuk kell vinnem, és ők továbbítják. A telefon C432 régiós, és meglepetésemre járt hozzá az átlátszó gyári tok, és fülhallgató is. Szóval összességében elégedett vagyok
(habár így feleslegesen vettem hozzá meg a tokot, de ennyi baj legyen)
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem most írt a Smartshop, hogy átvehető a készülék, ma elmegyek érte, aztán meglátjuk, mi a helyzet vele.
-
ImVivienn
tag
válasz
st3v3np3t3r #1017 üzenetére
Na én legaradtam akkor ennél, köszi.
P20 topikban valaki írta, hogy a nagyobb tárhelyeset vette onnan olcsóbban, mint a médiában a kisebett. Nála nincs gond.
Jövőhéten kiderül 🤗 -
dussy
őstag
válasz
ImVivienn #1016 üzenetére
A beépített akksira 2 év garancia érvényes. Nagyon fontos a gyártói, 2 év garancia.
Honor8 készüléket használok, a Huawei (TMX) intézi a szervizt. Telefonom kb. 14-15 hónapos korában rohamos merülésbe kezdett. A visszaállítás után sem javult a helyzet, ezért elvittem a szervizbe akku hibára gyanakodva.
1 hét után hívtak vissza, egyben cserélték a készüléket (fóliás újat adtak) az alaplap hibája miatt...
Nem mellékesen ennek a típusnak (H8) vacakul sikerült az akkuja, a gyors merülés szinte minden felhasználónál előjött a topikban. Mindenkinek cserélték garanciális keretek között általában hátlappal együtt. Ez nagyjából 20 e Ft most egy nem gyári szervizben.Pont a garanciát kockáztatod a szürke importos készülékkel.
-
válasz
link
Az importõr HUAWEI Technologies Hungary Kft. (a továbbiakban: HUAWEI) garantálja, hogy a jelen termék és tartozékai a jótállási idõ során, normál használat esetén, hibától, nem megfelelõ vagy rossz minõségû kidolgozástól, anyaghibától, tervezési hibától mentesek maradnak. Ez a jótállás a következõ feltételek teljesülése esetén érvényes:
A 151/2013 (IX.22.) Korm. rendelet alapján, az abban foglalt kötelezõ (12 hónap) jótállási idõn felül, (ide értendõek a felhasználó által nem eltávolítható, beépített akkumulátorok is) társaságunk további 12 hónap önkéntes jótállást vállal a termékeire (mobiltelefon, táblagép, Watch (okosóra)
tehát 2év van az akkura is... -
válasz
mivel beépített akkus, így teljeskörű garancia vonatkozik a készülékre,amit te írsz csak akkor volna igaz,ha levehető lenne a hátlap és ki tudnád venni az akkut a készülékből vagy gyártói garanciát kapnál mellé, a bolti garanciások szoktak 6hónapot adni...
nekem túl olcsónak tűnik a készülék...
a készülék gyártói alapára 20ezer Rs(indiai rúpia) ami a mai árfolyamon kb.80ezer Ft volt fél éve... namost, erre rájöne a 27% áfa,a kereskedelmi haszon...sehogy sem áll össze ez a túlzott olcsóság...valami buktató lesz benne
-
ImVivienn
tag
válasz
st3v3np3t3r #1015 üzenetére
Akkumulátorra nem terjed ki a garancia.
-
ha a régióban nem érvényes a garanciád,azt a készüléket csak önköltségre fogják javítani, ami nem kifizetődő... szerény véleményem, ha 30-40ezren múlik egy 2éves hazai gyártói garancia, akkor nekem jobban megéri, mert lehet amúgy egy akkucsere lenne mondjuk akár 20-30ezer is munkadíjjal... és ilyenkor felmerül a kérdés,hogy megvettem 80ért, 20ezerért kicserélték mondjuk 11 hónap után az aksit, már 100ezerbe van, és ha még +20ezret fizettem volna, lehetne még 1 év garancia rá... én pont az ilyen miatt vettem meg hivatalos forgalmazótól,nem viszonteladótól... meg nem szürkeimportból...
-
nemfogkifern
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1013 üzenetére
Köszönöm a választ
Ahogy látom a smartshop egyébként is csak bolti garanciával árul, így viszont felmerül a kérdés, hogy a gyártói szervíz az én költségemre javítja esetleg majd a telefont, ha az nem EU régiós? Vagy a gyártói szervíz garancián kívül már alapból olyan árakkal dolgozik, hogy ne is jöjjön szóba javításhoz?
-
válasz
nemfogkifern #1012 üzenetére
a C432 az EU régió, azt itthon imei alapján tudja gariztatni és 2 év gyártói garanciával jár, ha más régióból származik a telefon, valószínű itthon a gyártói szerviz nem fogja garanciában szervizelni, csak az bolt ahol meg lett véve, ezek általában a bolti garis készülékek, amikkel az a gond, hogy vagy önköltségre javítattja meg a bolt, vagy cserét ajánl fel rosszabbik esetben húzzák ameddig meg nem unja a vásárló... vagy ha gariztatja is a bolt,akkor kiküldi az eredeti régióba és akkor hónapok mire visszajön
-
nemfogkifern
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #977 üzenetére
Bocsi a tudatlanságomért, de miért fontos a C432 régió?
-
-
-
smiti
veterán
válasz
Black_Raven #1007 üzenetére
A legelső találat az unboxingra keresve: [link] Ebben pl. van. Ezért csodálkozom.
Illetve mitől függ, hogy mikor jön rá a pite?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma érkezett meg a fiamnak a készülék.
Olyan kérdésem lenne, hogy csak a mienkben nem volt tok és fejhallgató vagy ezek abszolút nem járnak hozzá?
Ami még furcsa, olyan mintha a kijelzőn nem lenne semmilyen fólia. Vagy csak ilyen jól fel van rakva? -
Sumptuous
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #999 üzenetére
Barátom, nem akarlak megbántani, de neked nem megy (most) a szövegértelmezés.
Olvasd már el mégegyszer, amit írtunk, és utána értelmezd is.Segítek:
A telefont a Smartshop-tól vettük 78 eFt ért. Vadiúj, dobozos termék. 2 év garancia, COR-L29.A Jimmy GSM csak ellenpéldának volt felhozva. Oda be sem mentünk, nem tudom mennyiért árulnak ilyen telefont, de gyanítom drágabban..
Elvileg holnap megérkezik a telefon a pesti üzletbe, és utána adják fel a debreceni csomagpontra. Minden részletesen követhető, amiről emailben tájékoztatnak is..
-
ImVivienn
tag
válasz
st3v3np3t3r #1000 üzenetére
Apropó, a Jimmyt példának hoztam fel, nem onnan rendeltünk a telefont, hanem a smartshop-tól.
-
ImVivienn
tag
válasz
st3v3np3t3r #999 üzenetére
Sose volt még szükségem kihasználni a garancia adta lehetőségeket, a mostani telefonomra meg nincs is (Letv Le 2), vagy ha van az is kínai. Remélem most sem kell majd. És ne egy weboldal alapján ítéljünk már meg egy üzletet. Hétfőn elvileg küldik is a telefont, szerintem szerdán, vagy csütörtökön már meg tudom mondani mi is a helyzet. Addig meg chill 🙂
-
Black_Raven
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1001 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Formula-1
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest