- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
Nem sok vezetékessel beszélek, de szülő esetén "szürcsög, recseg" szolgáltatók felé (víz, gáz, villany) esetén nem tapasztaltam. 1 kártya van a telefonba a másikat kivettem, de be van/volt kapcsolva a kétkártyás 4G most kikapcsoltam (hátha).
Néhány hete kezdődött, de mostanra már elviselhetetlen lett. A vezetékes szolgáltató szerint "minden rendben, hiba nincsen" -
clon
senior tag
Play Telenoros kártyával vezetékes Telekom irányba nagyon "recseg" sokszor alig hallani. Mobil irányban nincsen ilyen gond, sőt a régi Honor 8 esetén csak nagyon halkan hallani ugyanezt ha senki nem beszél - beszéd közbe nem vehető észre.
Ez most Telenor, vezetékes Telekom vagy mobil hiba lehet? -
clon
senior tag
válasz
scyllarus #2547 üzenetére
Attól függ. A Honor sokszor egy kicsit visszafaragott és árban így jobban árazható ár/értékű mint a Huawei és ezen telefonok 2 év után gyakorlatilag magukra lesznek (vannak) hagyva a biztonsági frissítések is lassabban érkeznek rájuk.
Azok aminek nincsen Huawei "párja" azok a Honorok sokkal jobban támogatottak maradnak. Sajnos ez az ára a jó ár/értéknek Huawei/Honor párosnál. -
-
clon
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #2500 üzenetére
A probléma ugye az, hogy van egy telefon ami majd' x2 annyiba került mint a Play és megkapja holott ugyanaz a vas. Szerintem meg is van maga a probléma oka ami az ár. Aki ár értékben jobbat akar mint a csúcskészülék gyakorlatilag ugyanazzal a vassal annak sajnos ezzel együtt kell élnie, hogy NEM jár neki ugyanaz a szolgáltatás pl. új droid. Ezt nem lehet hivatalosan kimondani, mert akkor nem fogják ekkora tömegben megvenni vagy csak 1 évig használják és elárasztják vele a használt piacot amivel visszaesik az új eladás vagy csak olcsóbban tudják hozni a dbszámot ami ugyanazzal jár profitcsökkenés.
Én benyeltem a Honor 8 esetén és megnyertem a Honor Play-el is ugyanazt így maga az USA szankciók és a 2 telefon tapasztalat alapján NEM veszek Honort inkább valamelyik csúcskészülék 1 éves modelljét újonnan mikor megjelenik náluk az új típus mert árban ugyanott leszek. -
clon
senior tag
Erről fölösleges vitába bonyolódni, 10 webáruházból 9 ma sem árul Play tokot, Győrben végigjártam az összes tokost és nem volt a MM szokott tartani alkalmanként.
Igen 2018 októbertől lehetett rendelni Kínából. Ettől még ez a telefon ugyanannyira kevés és silány tokkínálattal rendelkezik mint a Honor 8 volt, mert előtte ez volt nekem és ahhoz sem lehetett Győrben tokot kapni sőt máshol is csak elvétve kivéve Kína 4-6 hét.
A Honor Play a mai napig hazánkban tok szempontból alacsony ellátottságú úgy, hogy ettől kevésbé eladott mobilhoz hegyekbe van a tok. -
clon
senior tag
válasz
Dhampir #2411 üzenetére
Igen van ablakos meg műanyag 4 sarokra pattintható oszt' jónapot (DE ez 5-6 hónappal a megjelenés után). Győrben sehol nem lehet kapni, alkalmanként a MM-ben előkerült 1-1db de sehol máshol. Az áráról nem is beszélve és gyáriként sajnos nem egy jó minőség.
Ehhez a telefonhoz közel sem olyan a hazai tok ellátás mint sok máshoz még akkor sem hogyha hazánkban sem keveset adtak el belőle - ettől kevesebb eladással levő telefonokra minden sarkon lehet kapni tokot erre nem (persze Bp előnyben mert ott pár üzletben volt de nem csak Bp-ből áll az ország).
Igen, lehet venni kínából, de én jobb szerettem volna 4-6 héten belül vásárolni. -
clon
senior tag
válasz
Black_Raven #2409 üzenetére
Szerintem ennek nem sok köze van az USA feketelistához. Már a H8 esetén is pont ugyanezt játszották el és akkor még nem volt "buli" az USA-val, így ez egyszerűen csak üzletpolitika náluk ár/érték arányban kiadni valamit nagy mennyiségben majd kihúzni alóla az utolsó lehetséges rendszerfrissítést.
Beleugrottam a H8-ba nem bántam meg, de semmit nem lehetett hozzá venni pl. tok hazánkban, majd jött a Play amihez szintén semmi nincs hazákban. Az utolsó rendszer mindig "maszatolva" nem jön meg így nagyon komoly telefonnak kell lenni, hogy megvegyemmajd a következő Honor-t
-
clon
senior tag
Mint már az egész elején jeleztem, ez a telefon nem fogja megkapni az új 10-es rendszert mert a cégnek nem éri meg. Ezért hivatkozik a vasra és arra, hogy ugyan nem tér el technikailag másiktól de ebben korlátozások vannak mert "olcsóbb" mint a másik. Nyugodtan el lehet könyvelni nem fog több új rendszert kapni, sőt vélelmezhetően a biztonsági frissítések is kevesebbek, elnyújtottabbak lesznek (H8 esetén is így lett).
(#2405) Black_Raven: Én H8-ról váltottam Play-re és ugyan nem bántam meg, de mivel rendszer frissítés ügyileg nagyon hasonló a helyzet (bár a H8 esetén legalább valami "nyomi" formában kisajtolták magukból nagy nehezen az új rendszert - bár abban nem volt nagy köszönet).
2-ből 2 esetben ugyanazon nevetséges hivatkozások a rendszerfrissítésről kicsit nálam is bekarcolta márka használatát. Jó vas, jó ár, sz@r központi hozzáállás... -
clon
senior tag
válasz
scyllarus #2349 üzenetére
Ugyanezt csinálta a Honor 8 esetén is és kijött valamivel ami hasonlított az új verzióra, de mégsem tette mindenkinek elérhetővé (OTA-n nem jött ki).
Ott is így kezdődött, listából kimaradt majd technikai (vas) különbözőségekre utaltak majd a nemzetközi nyomás hatására "vizsgálták" és ezek után jött valami majd ezt is elkaszálták - attól, hogy kijön valami amit magára hagynak hibáival mindennel attól jobb ha ki sem jön.Lehet reménykedni, de a Honor esetén ha nem vagy a listán és nem kerülsz fel addig amíg el nem indulnak a listások kiadásai akkor esélytelen, hogy felkerül és megkapd.
-
clon
senior tag
válasz
Dhampir #2345 üzenetére
Reménykedni lehet, de "tiszta" 10 nem lesz rá. Egyértelműen nem jelzik sehol, hogy lesz vagy esetleg gondolkodnak rajta, de már elindult(ak) a frissítések. Max. egy Honor 8 féle frissítést dobnak rá amivel nem lennénk előrébb, mert magára hagyják a hibáival és talán biztonsági frissítések nélkül is.
A Honor esetén ha nem nincsen a listán és nem kerül rá egyértelműen a listára még ez elején kiegészítésként akkor gyakorlatilag 0 eséllyel van a főverzióváltásra. Egyszerűen ez a telefon is jó ár/érték arányban nagy mennyiségben lett eladva így nincsen érdekükben a frissítés, hiszen akinek "kell" a 10 az vesz másikat és vélelmezik kis %-ban lesznek akik áttérnek más márkára viszont aki marad az nem tud mit csinálni elfogadják ami van morognak meg posztolnak de őket ez nem fogja zavarni.
Eddig egyértelmű párhuzamot látok a Honor 8-al kivéve, hogy itt már nem is "maszatol" a cég hanem egy szót sem szól... -
clon
senior tag
válasz
Dhampir #2282 üzenetére
A TMX a samsung telefont is szervizeli
A Honort "leválasztotta" a Huawei vélelmezhetően adózásügyi okai lehettek, de attól még a fejlesztés a gyártás stb. nem lett megosztva. A Honor a Huawei felső(bb) kategóriájú készülékeinek a "klónja" x%-ban kompromisszumokkal. A processzor meg a vas szinte teljesen megegyezik, de szoftveresen butítanak meg kijelzőben. -
clon
senior tag
Tudja valaki ez mi, mert wifi alatt csak besunnyogott mindenféle értesítés nélkül csak letöltötte magát (semmi változás nem volt ugyanazon kártyák vannak benne már legalább fél éve telenor+domino)
-
clon
senior tag
válasz
sajtos75 #2235 üzenetére
Ez pont ugyanaz az "okfejtés" mint a Honor 8 esetén volt. Az a végén nem hivatalos de mégis hivatalos formában kapta meg az utolsó teljes rendszert úgy, hogy x db letöltéssel tesztelhető volt majd gyorsan elfogyott vagy lezárták és utána később HiCare windows alól lehetett feltenni, de talán 1-2 javítást élt meg OTA-n aztán magára hagyták. Talán még le is zárták a hozzáférést (de erre már nem emlékszem, mert vettem Play-t és ist van ennél is ugyanaz
).
Sajnos a Honor esetén ha van ugyanolyan vagy hasonló vas Huawei néven akkor a Honor szenvedni fog mert ez eladáskor jó ár/érték arányú és elég jól is szokott fogyni.
Én drukkolok, hogy szakítsanak a Honor Play esetén a rossz szokással és hivatalosan adják OTA-n az új rendszert (azért kicsit elkeserítő, hogy ekkora huzavona megy és maszataloás mert ennek nem szokott + végeredménye lenni és megint a vas korlátozására fogják majd). -
clon
senior tag
válasz
scyllarus #2231 üzenetére
Én is így voltam a Honor 8 esetén és OTA-n ott sem lett. Sajnos ez a trend a Honor esetén, hogy ami jó ár/érték arányú és ugyanazon vas drágább készülékükbe is van akkor a Honor nem kapja meg.
A Honor 8 esetén is ugyanez a hivatkozási alap volt és tőle rosszabb vas meg megkapta, de a H8 durván jól fogyott így ezzel is próbálták át terelni a tömeget "újabb" telefonra. -
clon
senior tag
Ha jól emlékszem a Play nem volt benne csak vélelmezték mert más ilyen vas megkapja.
A Honor 8 esete látszik itt is az utolsó verziót úgy kapta meg, hogy nem jött ki OTA-n (csak teszt jelleggel korlátozott letölthetőséggel dbszámmal) csak HíCare-en keresztül lehetett feltenni és nem frissült. Így aki akarta "rábarkácsolhatta".
Ezt el szokták játszani a Huawei/Honor esetén és most, hogy USA szinten vannak gondjaik kicsit érthetetlen miért teszik megint.
-
clon
senior tag
válasz
leslieearth #1897 üzenetére
Jobbra fent 3 ... -> beállítások -> hívások automatikus rögzítése
Nem próbáltam.
-
clon
senior tag
válasz
ImVivienn #1223 üzenetére
Szerintem a te "optimista" hozzáállásod pont ugyanolyan "riogató" ha kiderül a telefont nem fogják javítani mert pl nem eu-s. Attól, hogy beszállító egy online shopba attól nem lesz hivatalos viszonteladója a telefonnak. A kizárólag az üzleten keresztül való garancia egy intő jel, hogy nem a hivatalos helyen lesz javítva hanem sufniba kínai online shopba vásárolt dolgokkal...
-
clon
senior tag
Nálam viszont nincsen a "kötelező" füles korlát, nem dobja fel a kérdés biztos akarom-e tovább emelni a hangerőt.
-
clon
senior tag
válasz
Hopkins95 #138 üzenetére
Az iphone-t nincsen mihez hasonlítani a droidos telefonok esetén, mert az alma viszi a vasat és a szoftvert is így nem nehéz a hosszú támogatási lehetőség (sőt, gyakorlatilag ez az alap ebben az esetben). Droid esetén van az alap droid szoftver a guglinál meg van a vas a telefongyártóknál x1000 különféle verzióban így máris eltér az almától az egész rendszer. A guglitól a droidot venni vagy valamilyen módon bartelezni kell az alma rendszere meg "házi" saját ez is nagy eltérés. Addig amíg a gugli saját maga nem tervez vasat és annak látjuk majd a frissítését addig az alma és a droid nagyon nem összehasonlítható pl. a főverzió vagy a frissítések ügyében.
A nexus azért kap(ott) több főverziót mert az a gugli támogatott referencia telefon volt mint most a pixel-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen routert?
- One UI zápor szórta meg Európát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest