- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
scyllarus #2615 üzenetére
Az emui verzió nem android verzió...
Androidból nincs 10.1, csak 10...
A emui10.1 csak ráncfelvarottabb emui10...#2613 Az akkuproblémát állítólag a facebook app okozza, ios-esek is panaszkodnak, hogy jobban merül az akku az új FB frissítés óta...
Nekem ilyen gondom nincs... Már lassan 1 éve leléptem teljesen a Facebookról...
Rajtam Zuki ne keressen napi több 100$-t
-
-
válasz
Black_Raven #2569 üzenetére
Próbáltam guglin rákeresni az állítására... Zéró találat, csak olyanok jöttek fel, hogy lépésről lépésre hogyan kell törölni a fiókot a telefonról
Próbáltam több kifejezést használni, külömböző kombinációban,de ilyen hírt vagy hasonlót nem posztoltak.
-
válasz
Black_Raven #2569 üzenetére
Nagyon erősen inkább az utóbb. Nem ő az első ilyen tag, de sajnos nem is az utolsó.
Mellesleg, források nélkül ilyet állítani, nem kicsit hoax szagú.
-
válasz
Black_Raven #2567 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne valóság alapja...
Azt írta többen jelezték... hol vannak a források?! Szerintem kamuzik...Mint írtam, ennyi erővel azoknak a fiókját is törölhetik, akik LineageOS-t használnak OpenGapps-szal... Az OpenGapps sem hivatalos GMS kiadás...
-
válasz
leslieearth #2565 üzenetére
Szerintem a Huawei csak akkor fog lekerülni a fekete listáról,ha Trámpot leváltják... Az USA-ban csak 2 ciklust lehet egy azon elnök hatalmon,a második ciklus után már nem indulhat az elnökségért... Nálunk is ezt kellene bevezetni,meg a parlamenti 50%+1fő szavazati arányt
-
válasz
Black_Raven #2563 üzenetére
Amit a csávó írt, nagy f*$zság... nem törlik a google fiókot... visszaolvastam az hsz láncot...
Nekem megvan még a Mate30-ra gyártott GMS csomag... anno gyorsan lementettem...
Ennyi erővel azok fiókját mind lehetne törölni,akik blokkolják a google reklámjait... vagy akik LineageOS-re felrakják az OpenGapps-ot...
-
-
-
-
-
válasz
Black_Raven #2507 üzenetére
Erős kezdés... gyengére visszaesés...
-
FIGYELEM!
-
Csak mert duma a hardveres korlát -
Sziasztok,frissítettem a Téma Összefoglalót. Semmi különös,csak a aktuális szoftver verziót frissítettem benne. De ha van, amit szeretnétek,hogy beletegyek még,jelezzétek
Köszi
-
válasz
leslieearth #2471 üzenetére
IMEI alapján megy ki minden frissítés...
-
-
-
-
-
-
-
-
Üdv, hogy áll most a honor play a frissítések terén? szeretném frissíteni a téma összefoglalót
-
-
válasz
scyllarus #2361 üzenetére
nagyon sok gyártó ezzel takarózik... egy felső kategóriás androidos telefont lazán lehetne 4-5 főverzióig frissíteni, de akkor ki venné meg az új szériákat. ez pusztán a marketing miatt hazudják
számomra az se világos, hogy a Play-t felsőkategóriás Kirin 920-al szerelték, a Play 3-at meg csak középkategóriás 710F-el... mi értelme volt gyengíteni a szérián?
-
-
A hírek szerint a Honor Play nem fog Emui10et kapni
link
-
-
-
-
válasz
Dhampir #2226 üzenetére
mekkora kamu twitteres duma
Thank you for reaching out to us. We regret to inform you that EMUI 10.0 / Android Q will not be available for your device due to hardware limitations as it requires higher hardware specifications for optimal performance. We appreciate your understanding and patience
Hardveres korlátok és nagyobb hardver szükséges az Android Q-nakmekkora szar duma... szerintem a poszt írója beszívott keményen...
-
válasz
Black_Raven #2207 üzenetére
a samsungnál könnyebb ugrálni a szoftverrel mint a huaweinél... nagyob jók a huawei telefonjai,de ez a szoftverfrissítés meg a normális hálózati funkciótámogatás hiánya elszúrja az egészet... az utóbbival pont, hogy a honor play kontra telekom volte támogatásra gondoltam... amúgy poén, mert leteszteltem p20 pro-n, nem kell a telekomos szolgáltatói update a volte/vowifi támogatáshoz,meg az nélküle is, 140MB-ba csak az az 5-6db app van, nem hiszem,hogy különösebb konfiguráció csiri-biri-bá kellene hozzá
-
válasz
Dhampir #2205 üzenetére
Magam ellen szólok,de én az S10e-t venném meg... újabb és erősebb hardver,időben érkező frissítések"ezt muszáj volt kiemelnem"
és microsdvel bővíthető, a mate20 meg csak saját NM kártyájával,egy 128GB kártya akciósan 18ezer átlag, akció nélkül átlag 30ezer ellenben a 128GB-os microsdvel, az csak 7-9ezer
-
válasz
Black_Raven #2201 üzenetére
én már a telekom vowifit is használom, nem csak a volte-t
-
-
Frissült a témaösszefoglaló!
Semmi különös, csak az aktuális sw verziót írtam át
-
-
-
-
válasz
Black_Raven #2129 üzenetére
Hali, mi lett a Samsunggal?!
-
válasz
leslieearth #2125 üzenetére
köszi az infót
-
-
-
válasz
Black_Raven #2107 üzenetére
itt 3 óra volt csak, Samaung Galaxy Watch,Huawei Watch 110ezerért meg ez a Gear S3 Frontier 70ezerért... a Gear S3 is csak boltban volt kapható...
Viszonylag jó kompatibilitás, 2 naponta töltöm,folyamatos BT,GPS és Automatikus Wifivel... -
válasz
Black_Raven #2105 üzenetére
sajnos a kiadási keret ezt engedte, 7000ft/hó 10hónapig, a Huawei Watch 11ezer/hó lett volna 10hónapra
-
-
nem
ha a frissítés miatt váltottam volna,akkor nem a Huawei P20 Pro-t választottam volna
igazából a VoLTE támogatás miatt váltottam... én azt vallom, ha egy készülék támogat bizonyos funkciókat, amik az adott ország mobilszolgáltatóinál elérhető,akkor azt kezelje is a készülék... ilyen például a VoLTE és a VoWifi... Mostmár a telekonál is bekapcsoltatható a VoWifi szolgáltatás a havidíjas előfizetőknek... Így, ha itthon vagyok vagy dolgozok, akkor wifin lóg mind2 szolgáltató
Telekom és a Digi Mobil
-
válasz
Black_Raven #2093 üzenetére
anno meg én voltam
-
-
-
-
-
Aki telekomos előfizetői simmel használja a készüléket, annak a mobilhálózat beállításon belül, a telekomos simnél nem jelent meg egy olyan opció,hogy wifi hívás?
-
Jelentem, frissült a temaösszefoglaló
Bekerült:
- EMUI9.1 szoftververzió
- EMUI9.1 szalagkép -
link
jobb félni mint megijedni... újabb komoly vírus fenyegeti az androidos telefonokat... -
-
-
Frissítettem a témaösszefoglalót
-
Sziasztok! Szeretném frissíteni a témaösszefoglalót. Légyszi írjátok meg mi az ami 04.30.-óta változott... utolsó szotfver verzió,esetleg ha van, akkor a szoftveres hibák, de ha van ami hiányzik még az összefoglalóból, azt is megírhatjátok
Köszi
-
-
-
-
-
-
válasz
Black_Raven #1992 üzenetére
az egy dolog... a p30/pro már beverte az ablakot...
mégis megy a p20/pro topik
-
végre feléledt a topik
-
-
-
-
-
válasz
darthsmoke #1936 üzenetére
Mate 20 Pro... nem a P20 Pro,a P20 Pro benne sem volt...
-
mfor cikke
-
válasz
Black_Raven #1932 üzenetére
Mint megírta a Google is és a Huawei is...a jelenleg használatban lévő készüléket ugyan úgy kapják majd a frissítéseket, ugyan úgy működni fognak a google appjai....lényegében mondhatjuk,hogy a jelenlegi szériasorozat nem érintett ebben a dologban,azaz a P30 széria és a Mate X, csak az ezt követő modellek fog vonatkozni a tiltás... ha belegondolsz, nem csak a huaweinek okozott kárt az usa...
-
válasz
Black_Raven #1930 üzenetére
gyártanak amerikában is kijelzőt amerikai cégek, csak platina áron... csak nem fillérekért,hanem arany áron.. .
-
válasz
Black_Raven #1928 üzenetére
óóóó... ne bízz benne, bármikor megfordulhat a szélirány...csak 1 dolog miatt vannak jóban...
-
-
válasz
leslieearth #1922 üzenetére
"Kedves xy!
A Huawei jelentősen hozzájárult az Android fejlődéséhez és növekedéséhez világszerte. Mint az Android egyik legfontosabb globális partnere, szorosan dolgoztunk nyílt forráskódú platformjaikkal, hogy olyan ökoszisztémát fejlesszünk ki, amely mind a felhasználók, mind az iparág számára előnyös. A Huawei továbbra is biztosítja a biztonsági frissítéseket és az értékesítés utáni szolgáltatásokat minden már értékesített vagy kereskedelmi forgalomban kapható Huawei, illetve Honor okostelefonon és tableten.
A Huawei Technologies továbbra is biztosítja felhasználói számára a legújabb elérhető frissítéseket a Huawei EMUI felhasználói felületet illetően
Üdvözlettel: a Huawei Mobile csapata"
A verzió frissítés is ftissítés...
-
válasz
callmeakos #1920 üzenetére
ez nem igaz... olvassatok utána
-
válasz
darthsmoke #1918 üzenetére
nézz át a p20 pro topikba, ott van minden infó... nem kell aggódni, a jelenlegi eszközöket nem érinti, erről nyilatkozott a huawei is meg a google is
-
válasz
leslieearth #1894 üzenetére
scyllarus-nak meg működik....
-
-
-
válasz
Black_Raven #1885 üzenetére
hajtasz a 10 órás SoT-ra?
-
-
ezt kipróbálná hogy működik-e honor plya-en? ha igen, meg az összefoglalóba...
meg ha kérhetem, ha frissítés jön vagy hibát tapasztal aminek helye lenne az összefoglalóban, az legyen szíves jelezni felém vagy a topikban vagy pm-ben és beleteszem az összefoglalóba. Köszi
-
Szupergyorsan frissült a témaösszefoglaló
Köszönöm az illetékes moderátornak -
válasz
darthsmoke #1865 üzenetére
Köszi az infót, beleírtama témaösszefoglaló blogba
-
-
-
-
-
-
a legegyszerűbb,ha felhívjátok a huawei üfszt és megkérdezitek... ha nem magyar piacra szánt,akkor itthon nem garizza ingyen a huawei...a p20 pro topikban írta valaki,hogy vett valami forgalmazónál p20 pro-t,c432es volt a régiókódja,felhívta a huawei üfszt,és ott mondták neki hogy az a telefon holland piacra szánt kiadás...itthon csak pénzesbe javítja a huawei szerviz....
ezért lett többször elmondva,hogy kizárólag hazai hivatalos viszonteladóktól kell venni...már nincs nagy árrés mint régebben... azt a 2-5ezer forintot me ne sajnálja senki ha hazai hivatalos garit szeretne
-
-
válasz
Black_Raven #1823 üzenetére
vettél egy P30 Pro-t?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest