- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2099 üzenetére
Ezért váltottál, nem?
-
válasz
Black_Raven #2093 üzenetére
anno meg én voltam
-
t1
veterán
válasz
Black_Raven #2093 üzenetére
Nah már nekem is feltelepült
-
cinikis
tag
válasz
st3v3np3t3r #2095 üzenetére
Oksa
-
cinikis
tag
https://ipon.hu/magazin/cikk/emotion-ui-10-es-android-q-frissitesi-listat-kozolt-a-huawei
-
Szaki2
tag
Láma kérdés. Hol lehet a névjegyek automatikus szinkronizálásánál kivenni, hogy csak wifin keresztül szinkronizálja? A névjegyeknél a frissítés hangértesítését hol lehet kivenni, mert amint fellépek mobilnetre folyton pittyen és már idegesít?
-
t1
veterán
Nekem szokás szerint még sehol nincs a frissítés.
-
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2084 üzenetére
Kár.
Köszi!
-
-
Szaki2
tag
Nektek nem merül a teló az EMUI 9.1 óta gyorsabban?
Próbáltam lekapcsolni a háttérben futó alkalmazásokat, de még mindig sokallom.
Mik azok az alkalmazások, amik nem feltétlen szükségesek? -
leslieearth
tag
válasz
st3v3np3t3r #2076 üzenetére
szintén zenész, semmi új... volte-re várok, de asszem hiába :/
(szerencse, h ez a legnagyobb hátránya a telónak)
ami viszont új, hogy ami autós töltővel 2,5A körül ment kocsiban a töltés, az most stabilan megáll 1,8A-nál, több kocsiban, több kábellel próbálva. hálózatról tölt rendesen.
valaki hasonló jelenséggel? esetleg megoldással? -
-
scyllarus
veterán
válasz
st3v3np3t3r #2076 üzenetére
Megnéztem két másik, Telekomos telón is, egyiken sincs.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
st3v3np3t3r #2074 üzenetére
Nem. Bár csak adatkártya, erre jó kellene, hogy legyen, gondolom.
-
Aki telekomos előfizetői simmel használja a készüléket, annak a mobilhálózat beállításon belül, a telekomos simnél nem jelent meg egy olyan opció,hogy wifi hívás?
-
cinikis
tag
1 hete használom de k.szuper.
-
cinikis
tag
Kamerát húzta le mindenki,de szerintem nem olyan rossz az.
Persze tavalyi tesztekben, tehát simán lehet hogy azóta berheltek/frissítettek rajta. -
cinikis
tag
Köszönöm
-
cinikis
tag
Tok rendelésnél kérdezték hogy mi va a "Honor Play" után? A8 vagy valami más esetleg?????
Különböző modellek vannak,hol nézzem meg esetleg? -
Dhampir
félisten
válasz
st3v3np3t3r #2062 üzenetére
Köszönjük szépen!
-
Szaki2
tag
válasz
Dhampir #2063 üzenetére
Nekem régi telón az volt, meg sima fólia és 4 év után is teljesen karc és sérülésmentes a teló. Jártam én is úgy, hogy a telót, amibe kell rakni, merevebb műanyag volt és széttöredezett, de a többi sokáig jól bírta. Persze az is idővel elöregedett, de azért több, mint évet bírtak.
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2062 üzenetére
Köszönjük!
-
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2057 üzenetére
Ez a gyári tok már április óta tökéletes, pedig jó erősen megragadom néha, fotózáskor sokszor rángatom elő.
(#2058) Szaki2
Eredetileg én is flipet szerettem volna, de már jártam úgy flip tokkal (nemcsak én), hogy a belső műanyag, ami a telefont megfogja, hamar tönkrement, kitöredezett. Viszont az nem is gyári tok volt.
-
Jelentem, frissült a temaösszefoglaló
Bekerült:
- EMUI9.1 szoftververzió
- EMUI9.1 szalagkép -
link
jobb félni mint megijedni... újabb komoly vírus fenyegeti az androidos telefonokat... -
-
scyllarus
veterán
válasz
Dhampir #2056 üzenetére
Mi is vettünk gyári tokot. A korábban már említett elhajlás miatt két teló szinte azonnal ledobta, eltörtek, a másik kettő jobban bírta, de már az enyém is eltört, a fiamé is kezd repedni. (Elejtve nem voltak)
Most nekem egy átlátszó szilikonban van, de 10 perce rendeltem smart tokot. Sosem szerettem a flipes tokokat, de ennek adok egy esélyt. -
Dhampir
félisten
Nem sok változást tapasztalok. Ugyanolyan gyors minden, mint korábban.
Persze extrém felhasználási módban esetleg jobban felfedezhető az újítás.(#2054) cinikis
Biztos vannak hozzá utángyártott mindenféle vastagító tokok, különféle netes piactereken már láttam ilyesmit.
Én gyári Huawei tokot vettem hozzá, ami hátulról rápattintható és számomra nagyon kellemes a fogása. Ezenfelül még egy házilag megvarrott, a mobilt felülről becsúsztatható tokban tartom. -
cinikis
tag
Ajánlanátok ütésálló tokot?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2043 üzenetére
Bármire szánják, én mindenféle eszközt arra használok, amire éppen szükséges. Leginkább fotózok vele, a telefonáláson kívül.
Amellett, hogy külalakjában is már megjelenése óta tetszett, kézbesimuló alkotás. A vásárláskor sürgősen kellett ügyintézéshez egy minőségi okostelefon és akcióban akkor éppen jóval olcsóbb volt a P20 Lite-nál is.
Ugyebár ár-érték arány...Egyébként ebben a hozzászólásban hívta fel a figyelmet az akcióra egy fórumtársunk.
-
cinikis
tag
Félreértés ne essék 65 forintért ez k.jó,erős vas.
Nem is gondolom hogy fényképezőgép,csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi,mire képes fotó-videó terén.
Aztán hogy amit promóciókban írnak mennyire valóság az más kérdés.
Boltban néztem a p20 lite-ot,és a mate20 lite-ot lassított felvétel tekintetében a mate-nek jobbnak kellett volna lenni,de mégis a p20 lite sokkal szebbnek mutatkozott. -
-
Szaki2
tag
válasz
cinikis #2039 üzenetére
Szia! Full HD-ban már vettem fel vele, szép videókat csinál, hogy 60 hps-e azt nem tudom. Lassítani lehet a videó visszanézést, de szuperlassított felvételt hogy kell vele csinálni azt nem tudom. Még nekem is új a teló, viszont nagyon bejön. Nagyon gyors, két napot símán bír 2 órán túli képernyőidőkkel és több mint egy óra játékkal mobilneten, plusz telefonálás, plusz böngészés.
-
cinikis
tag
Ami izgat a lassított módot mennyi fps-el tudja,illetve sima videó esetén tudja e full hd 60 fps-t.?
-
Dhampir
félisten
válasz
cinikis #2036 üzenetére
Nem fotósmobil, ha jól tudom, ugyanazt a kamerát kapta meg, mint a P20 Lite. Gyenge lámpafénynél a fotók is gyengécskék lesznek, de próbálkozni kell. Az éjszakai mód viszont egész jó eredményt ad. Jó megvilágításnál néha meglepő képek is lőhetők vele. A videós részről nem tudok nyilatkozni.
-
cinikis
tag
Szép napot
Most került látoszögbe a Honor play mint ár/érték ben nyerő ajánlat (65000)
Kamerás/fényképes/lassított/makro-téren ha lenne tapasztalat azt szívesen olvasnám,és köszönöm előre is.
(s7-s8-g2-g3-g4-után tisztában vagyok pár dologgal,de erre van lehetőség és elégnek is tűnik). -
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2034 üzenetére
Jó lesz, jó lesz.
-
-
scyllarus
veterán
Kínában ma kijött a hivatalos EMUI 9.1.
-
Frissítettem a témaösszefoglalót
-
Dhampir
félisten
válasz
st3v3np3t3r #2026 üzenetére
Köszönjük!
Éjszakai fotózásnál többször lépkedtem a menüben, akkor mintha le akart volna fagyni a kamera program, újra is indítottam a telefont.
Egyébként szépen teszi a dolgát.
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2026 üzenetére
Én mint új felhasználó egy normális használati útmutatónak venném leginkább a hasznát. Ami van az szinte semmi. Sok dolgot itt a fórumtársaktól, köztük tőled tanultam meg.
Még agyalok rajta, mi lenne jó. Köszi, hogy így lelkeden viseled a topik sorsát. -
Sziasztok! Szeretném frissíteni a témaösszefoglalót. Légyszi írjátok meg mi az ami 04.30.-óta változott... utolsó szotfver verzió,esetleg ha van, akkor a szoftveres hibák, de ha van ami hiányzik még az összefoglalóból, azt is megírhatjátok
Köszi
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2023 üzenetére
Leszedtem, tetszik. Így elsőre kényelmes, ugyanúgy tanul mint a swiftkey, és az elhelyezkedése nem zavaró, nem takarja ki a képernyőt. Kár, hogy ezzel elszúrták a swiftkeyt, amúgy azzal sem lett volna bajom.
Köszi a tanácsot mégegyszer! -
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2023 üzenetére
Köszi!
-
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2021 üzenetére
Megpróbálom, azt a playáruházból le kell szedni?
-
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2018 üzenetére
Köszi!
scyllarus
Az enyém swiftkeyen van, a másik lehetőség a google hangalapú gépelés.
Elsőnél a szövegbevitelnél van a méretezés, de nincs beállítási opció, amit az elején írtam, csak magamnak tudom állítgatni csúszkákkal, de nem elég kicsire. Játéknál kitakarja az egész képernyőt. -
scyllarus
veterán
-
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2016 üzenetére
Köszi! Ezt a gboardot hol találom?
-
-
Szaki2
tag
Billentyűzetnél asszem qzerty van beállítva. Melyiket érdemes? Az elején lehetett választani, hogy a mérete kicsi, közepes nagy stb legyen, de most már nem. Hol lehet átállítani?
-
Szaki2
tag
válasz
st3v3np3t3r #2013 üzenetére
Köszi!
Így már, ha nehezen is, de megtaláltam. Most már müxik.
-
-
Szaki2
tag
SMS íráskor, amikor el akarom küldeni azt írja, hogy azért hogy a szolgáltató biztosan elküldje módosít néhány karaktert. "Kizárólag egyszerű karakter" a rendszerüzenet címe. Majd ha elküldöm, az ékezetet leveszi a betűkről. Hol lehet ezt átállítani? Néztem a beállítások billentyűben swiftkey billentyűben, de nem találom.
-
Szaki2
tag
Idő közben volt alkalmam a fotózást is tesztelni vele, gyönyörű fotókat csinál.
Kis böngészéssel, játékkal 2 napot simán bír. Nagyon klassz teló. -
Szaki2
tag
válasz
scyllarus #2007 üzenetére
Nem olyan sokat, vagy lehet, azért nem mert körülményes. De tanulékony vagyok, azt hogy kell?
Még a névjegyzék áthozatalával is bajlódok. Nagy láma vagyok.
Simre elmentettem őket, de van ami a google fiókhoz van szinkronizálva, nem értem, hogy a régi telón be volt kapcsolva a szinkronizálás, és naprakész is volt, mégis sok telefonszám elveszett. Vmit biztos nem jól csináltam. Most van egy rakat, ami a simen van, másik rakat a google fiókon. Már telóra átmásoltam őket, de persze van átfedés, de még van hijja is.
Szóval még bénázok, de már nincs türelmem foglalkozni vele este.Dhampir
Semmi baj, a lényeg, hogy megoldódott. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest