- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak mert duma a hardveres korlát -
scyllarus
veterán
Na, megerősítve, EMUI10 nem lesz, a márciusi security patchben viszont megkapjuk a VoWifit. Hurrá...
Jövőre csere Xiaomira. -
Szaki2
tag
Tegnap este az enyém felfrissült 368-ra.
-
Dhampir
félisten
válasz
st3v3np3t3r #2487 üzenetére
-
Sziasztok,frissítettem a Téma Összefoglalót. Semmi különös,csak a aktuális szoftver verziót frissítettem benne. De ha van, amit szeretnétek,hogy beletegyek még,jelezzétek
Köszi
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieearth #2485 üzenetére
Na, ezt nem is tudtam.
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieearth #2483 üzenetére
Persze, ez ilyen kezdettől fogva, de nincs baj a hangminőséggel az alapszolgáltatással sem. A napokban üzemeltem be valakinek egy Honor 20-at, például azon egyből ment a VoLTE.
-
sajtos75
tag
Itt sincsen felsorolva a HONOR Play...
[link] Nem lesz itt Android 10. -
ImVivienn
tag
Nektek nem változott meg a rezgés?
Tegnap óta a messenger két erőset rezzen de nagyon csúnyán. Eddig egyet rezzent mindig, és kis finoman, lágyan -
scyllarus
veterán
Megjött a frissítés nekem is.
-
Szaki2
tag
Nem tudja valaki, hogy a cloudba hogyan kell beállítani, hogy miket mentsen?
Feszt jön az értesítés, hogy elfogyott a cloud tárhely, vegyek, de nem akarok. Törlöm a régieket és aztán mentek, de van egy csomó fénykép, videó, amit elment sztm tök feleslegesen, mert a google is menti. Ezt szeretném valahol kikapcsolni. Előre is köszi, ha vki tudja a megoldást. -
leslieearth
tag
válasz
st3v3np3t3r #2472 üzenetére
igen, csak sztem nem mindig ugyanabban a sorrendben.
én most elsők közt kaptam meg az aktuális update-et, de volt, h több nappal később, minthogy itt már téma lett. -
válasz
leslieearth #2471 üzenetére
IMEI alapján megy ki minden frissítés...
-
scyllarus
veterán
válasz
leslieearth #2469 üzenetére
Nekem még maradt a decemberi, 360-as mindegyiken.
-
leslieearth
tag
délelőtt érkezett a 2020. január 1-i biztonsági javítás, így a verzió 9.1.0.364-re ugrott
-
Dhampir
félisten
válasz
st3v3np3t3r #2467 üzenetére
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az alábbi linkeken található módon vajon lehetne a legújabb verzióra frissíteni a Play-t?
-
Dhampir
félisten
Ide is megérkezett a 360-as frissítés.
-
-
scyllarus
veterán
Na, most tényleg ledobta az agyam a szíjat... A harmatgyenge Kirin 710F-es Honorra kijön még az EMUI11 is, a miénkre meg a 10 sem. Szóval a hardver alkalmasságára való hivatkozással konkrétan mehetnek az anyukájukba.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #2457 üzenetére
Annak idején a Samsung Galaxy S Advance, na az volt a lassulás iskolapéldája, amikor 2.3-ról ugrott 4.1-re. Az tényleg használhatatlan lett tőle. De ugye az sem most volt.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #2448 üzenetére
Nekem még az iphone sem lassult, pedig már 3 új főverziót kapott.
Amúgy tényleg nem lassul a droid sem. -
Sumptuous
senior tag
válasz
cinikis #2454 üzenetére
Szerintem ha felvennéd videóra az eredeti állapotát, vs a mostanit (legújabb elérhető fw-vel vs amivel eredetileg kijött), nem biztos, hogy sok külömbséget vélnél felfedezni a telefon sebességében. (Ugyanazon apk használta- csak az android/rom lenne más.) Most hozzá vagy szokva a mai telefonok gyorsaságához, ha egy régebbi modellt veszel elő, nyílván lassabbnak fog tűnni, mint az újabb telefon. Az alkalmazások is egyre nagyobbak/fejletebbek, emiatt lassabban nyílnak meg a régebbi hardvereken/telefonokon. De az, hogy ezt a frimware-re fogod, szerintem téves értelmezés. Sőt..
De ha tudod bizonyítani, hajrá!
Szerk: Offba teszem inkább, ennek nem itt van a helye..
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Black_Raven #2448 üzenetére
+1 nálam is sokkal gyorsabb/jobb lett az új szoftverekkel. Sőt androidos fronton egyszer sem tapasztaltam, hogy lassulna a rendszer a frissítéstől. Szerintem a fórumtárs keveri a dolgot az "almás" botránnyal.
-
cinikis
tag
válasz
Sumptuous #2436 üzenetére
Ha annyira szakmázol,tudhatnád hogy talán az elején jönnek a javítások, aztán idővel csak lassítják a cuccot hogy rákényszerítsenek az új modellre váltásra.
Azért vagyok itt mert nyilván érdekelnek a változások, tapasztalatok, de ez minden márka, minden modelljénél bekövetkezik, és a felhasználók ugyanennyire megszálottan várják a frissítéat, amivel jön a lassulás, ez boritékolható. -
gabor_01
senior tag
Az egyik telefon nálam is frissült.
Viszont szemét módon újraindult a telefon, így elérhetetlen voltam egy ideig. -
-
blg
senior tag
ma megjött a 360-as frissítés
-
Szaki2
tag
válasz
Sumptuous #2436 üzenetére
Amúgy én is cinkis mellett vagyok. Nagyon nem érzem a frissítésekben, hogy jobb lett volna tőlük a teló. Sőt, az akkuidő jobb volt EMUI 9 alatt sztm. Én úgy érzékeltem, lehet valaki máshogy. Sztm felét se használom ki a teló adta lehetőségeknek, de nincs is időm ilyenekkel foglalkozni. Azokat amik kellenek tudja és gyors.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
cinikis #2435 üzenetére
no offense, de én meg a te álláspontodad nem értem. ez egy szakmai fórum, egy ide illő kérdéssel. mivel a telefonon nem lehet romot/kernelt cserélni, ezért csak a frissítések által javulhat az akkumulátorkezelés* illetve csak az által kaphat a telefon új funkciókat. természetes, hogy az ember ha kiad valamennyi pénzt egy telefonra, akkor annak minél több és jobb funkcióit tudja kihasználni, annál boldogabb tulajdonosa lesz.
viszont én meg visszakérdeznék, ha téged nem érdekel az aktuális téma/forum, akkor miért olvasod azt? nem erőlteti rád senki..ha kérdésed van, tedd fel, válaszolnak majd. ha meg nincs, akkor egyszerűen ne olvass bele, ha nem érdekel.tényleg nem sértés, csak kiszaladt már belőlem..
*nincs az akkuval semmi baj, de a jó mindig lehet mégjobb..!
-
cinikis
tag
Árulja már el valaki miért kell annyira várni ezeket a frissítéseket?
Akármilyen telefonom volt idáig, az adott fórumon ugyan ez a hisztéria volt a "miért nem jön a frissítés"? -
Zοltta
senior tag
Hali.
Aki hazai boltból vette a Playt annak, jött már frisebb update a 347-től ?
-
cinikis
tag
válasz
Viktor0610 #2419 üzenetére
Előfordulha baeset, nálam gyakrabban sajnos.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #2421 üzenetére
Nem, megjavíttatjuk
-
gabor_01
senior tag
válasz
Black_Raven #2421 üzenetére
Mondjuk egy Honort
-
-
cinikis
tag
Miután több csúcs kategóriást megtörtem ultimátumot kaptam, úgyhogy ezt már fel öltöztettem. Üvegfólia, és uag utánzat ütöd/vágod tok.
Hát bejött mert vagy 10 szer odavágtam és egyben van. Ajánlom mindenkinek hogy még mielőtt kihozza a boltból csomagolja be. Tanuljatok a hibáimból, mert nagyon szomorú tud lenni mikor dobod, aztán jön az érzés hogy nem mered felvenni, de pontosan tudod mit fogsz látni. -
clon
senior tag
Erről fölösleges vitába bonyolódni, 10 webáruházból 9 ma sem árul Play tokot, Győrben végigjártam az összes tokost és nem volt a MM szokott tartani alkalmanként.
Igen 2018 októbertől lehetett rendelni Kínából. Ettől még ez a telefon ugyanannyira kevés és silány tokkínálattal rendelkezik mint a Honor 8 volt, mert előtte ez volt nekem és ahhoz sem lehetett Győrben tokot kapni sőt máshol is csak elvétve kivéve Kína 4-6 hét.
A Honor Play a mai napig hazánkban tok szempontból alacsony ellátottságú úgy, hogy ettől kevésbé eladott mobilhoz hegyekbe van a tok. -
clon
senior tag
válasz
Dhampir #2411 üzenetére
Igen van ablakos meg műanyag 4 sarokra pattintható oszt' jónapot (DE ez 5-6 hónappal a megjelenés után). Győrben sehol nem lehet kapni, alkalmanként a MM-ben előkerült 1-1db de sehol máshol. Az áráról nem is beszélve és gyáriként sajnos nem egy jó minőség.
Ehhez a telefonhoz közel sem olyan a hazai tok ellátás mint sok máshoz még akkor sem hogyha hazánkban sem keveset adtak el belőle - ettől kevesebb eladással levő telefonokra minden sarkon lehet kapni tokot erre nem (persze Bp előnyben mert ott pár üzletben volt de nem csak Bp-ből áll az ország).
Igen, lehet venni kínából, de én jobb szerettem volna 4-6 héten belül vásárolni. -
clon
senior tag
válasz
Black_Raven #2409 üzenetére
Szerintem ennek nem sok köze van az USA feketelistához. Már a H8 esetén is pont ugyanezt játszották el és akkor még nem volt "buli" az USA-val, így ez egyszerűen csak üzletpolitika náluk ár/érték arányban kiadni valamit nagy mennyiségben majd kihúzni alóla az utolsó lehetséges rendszerfrissítést.
Beleugrottam a H8-ba nem bántam meg, de semmit nem lehetett hozzá venni pl. tok hazánkban, majd jött a Play amihez szintén semmi nincs hazákban. Az utolsó rendszer mindig "maszatolva" nem jön meg így nagyon komoly telefonnak kell lenni, hogy megvegyemmajd a következő Honor-t
-
Black_Raven
veterán
Egy évvel ezelőtt azt harsogták hogy a Honor Play magasan áll az eladási lista élén, na most meg a béka segge alatt a Honor20, vagyis kockáztatnak, ha csak a Play tulajok fele váltana Honor20-ra, az nagyot lökne a Honor szekerén. Valószinüleg a Trampli úr jótékony hatása miatt, az új vásárlók megijedtek, és a régiekben bízva, már amelyik nem rágott be annyira hogy márkát váltson, akarnák kíhúzni magukat a gödörből. De ezt el lehetni rendezni másképpen is, mert ha azt mondanák, kéne a pénz, ezért nem frissitünk, de ha veszel egy Honor20-at kapsz 25% kedvezményt, akkor sokan megértenék, sztem.
-
clon
senior tag
Mint már az egész elején jeleztem, ez a telefon nem fogja megkapni az új 10-es rendszert mert a cégnek nem éri meg. Ezért hivatkozik a vasra és arra, hogy ugyan nem tér el technikailag másiktól de ebben korlátozások vannak mert "olcsóbb" mint a másik. Nyugodtan el lehet könyvelni nem fog több új rendszert kapni, sőt vélelmezhetően a biztonsági frissítések is kevesebbek, elnyújtottabbak lesznek (H8 esetén is így lett).
(#2405) Black_Raven: Én H8-ról váltottam Play-re és ugyan nem bántam meg, de mivel rendszer frissítés ügyileg nagyon hasonló a helyzet (bár a H8 esetén legalább valami "nyomi" formában kisajtolták magukból nagy nehezen az új rendszert - bár abban nem volt nagy köszönet).
2-ből 2 esetben ugyanazon nevetséges hivatkozások a rendszerfrissítésről kicsit nálam is bekarcolta márka használatát. Jó vas, jó ár, sz@r központi hozzáállás... -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #2405 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. El tudom fogadni, ha egy telefon nem kap már több frissítést, de az, hogy hardveres okokra hivatkoznak, miközben koppra ugyanez a hardver más telefonokban elégséges, sőt régebbi-gyengébb telefonok is frissülnek, számomra egyértelmű hülyének nézés, arra meg csöppet allergiás vagyok.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #2405 üzenetére
Nem akartál Honorból Honorba esni.
-
Szaki2
tag
válasz
Viktor0610 #2403 üzenetére
Igen. Hát igen. Lehet a play-t már nem akarják gyártani, eladni, már nem akarnak bajlódni vele. Bár nem tudom, mennyi többlet munkával jár optimalizálni Playre is az Android10-et.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest