- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2727 üzenetére
Miért van ez így?
Érdemes lenne ezt megosztani a Nagy Honor topikban is, valamint a Huaweinél elektronikus levélben rákérdezni a miértjére.
-
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2711 üzenetére
Bizony, legalább ennyire megbízható mobiltelefont talán nem is lenne könnyű találni.
(#2715) Zοltta
A Playben tapasztalatom szerint a hálózat megtartása is nagyszerű, fontos tulajdonság. Állítólag más gyártó drága zászlóshajói néha eldobálták a kapcsolatot olyan helyeken, ahol a Play még fenntartotta azt az adótornyokkal. Mindenképpen valami hasonlóan stabil hálózati üzemmódú mobil lenne megfelelő.
Jó lenne egy príma kis "fotós-mobil", de azok a minőségi alkatrészek miatt meglehetősen drágák, így hát legalább egy kicsit nagyobb tudású, technikailag frissebb, szolid kis szerkentyűt kellene majd keresni, ha egyszer elfárad a Play.
-
Zοltta
senior tag
válasz
scyllarus #2636 üzenetére
Remélem itthon is megkapjuk.
Mikor ebben a face csoportban kiírnak egy updatet kb 1-1,5 hétre rá kapom én is általában. -
Black_Raven
veterán
-
-
válasz
scyllarus #2615 üzenetére
Az emui verzió nem android verzió...
Androidból nincs 10.1, csak 10...
A emui10.1 csak ráncfelvarottabb emui10...#2613 Az akkuproblémát állítólag a facebook app okozza, ios-esek is panaszkodnak, hogy jobban merül az akku az új FB frissítés óta...
Nekem ilyen gondom nincs... Már lassan 1 éve leléptem teljesen a Facebookról...
Rajtam Zuki ne keressen napi több 100$-t
-
leslieearth
tag
válasz
scyllarus #2588 üzenetére
én úgy látom a xiaomi az, ami a huawei volt úgy 5 évvel ezelőtt. majd trumpli erre is ráizgul (igen, tudom a huvival mi baja van, az elvileg a xiaominál nem téma tudomásom szerint), aztán megy a partvonalra az is.
ahogy írtam már korábban, nincs (még) bizodalmam a brand-ben. -
-
leslieearth
tag
-
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2559 üzenetére
Korábban még beszereztem a családba egy Honor 20-at az ár-érték aránya miatt (a maga nemében nagyon jó kis mobil), de szerintem is inkább a Huawei-t, nehogy újabb csalódások érjenek minket.
Alternatív megoldásként a Xiaomi egyelőre még nincs tiltás alatt, ha a jövőben is kellenek a Google alapszolgáltatások.
-
-
clon
senior tag
válasz
scyllarus #2547 üzenetére
Attól függ. A Honor sokszor egy kicsit visszafaragott és árban így jobban árazható ár/értékű mint a Huawei és ezen telefonok 2 év után gyakorlatilag magukra lesznek (vannak) hagyva a biztonsági frissítések is lassabban érkeznek rájuk.
Azok aminek nincsen Huawei "párja" azok a Honorok sokkal jobban támogatottak maradnak. Sajnos ez az ára a jó ár/értéknek Huawei/Honor párosnál. -
leslieearth
tag
válasz
scyllarus #2539 üzenetére
"Díjcsomagodhoz a 4G Hang és Wi-Fi Hanghívás aktiválását kérheted Ügyfélszolgálatunkon, valamint díjmentes SMS-ben a +WIFIHANG vagy a +VOWIFI kódok elküldésével a 1414-es számra."
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
scyllarus #2394 üzenetére
Több boltjukban is kapható (vagy kapható volt). Novemberben és decemberben is ennyiért láttam.
Egy tízessel drágábban, 120.000-ért már Honor 20 is kapható.
Azt már szinte meg sem merem említeni, hogy áprilisban az egyik MM-ben 60.000 Ft-ba került, egy "raklapnyi" mennyiségben kihelyezve.
-
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus #2385 üzenetére
Kínában úgy tudom béta tesztelők tolják a HOS-t. Az viszont elég valószinű, hogy megkapnátok, de sztem én is, mint mindenki, csak az nem biztos, hogy akarnám is..
amúgy néha még elgondolkodok rajta, hogy vissza rakom a Pitét HiSuittal, egyedül a Security Patch miatt nem teszem. A rendszer jó, szép, sokkal gyorsabb, de szigorúbb, nem lehet néhány dolgot használni. 1 hónap android 10 használat után, még mindig nem érzem a magaménak..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest