- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
-
Mobilarena
Honor Play(AI) COR-L29 Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #2776 üzenetére
-
Zοltta
senior tag
Ahogy olvastam a Play is kap Harmonyt [link] ez egy Honor Play club facebook csoport.
Valaki azt irta ,hogy csak a Kinai kap , de ki tuja.
-
Zοltta
senior tag
Nagy elvárás fémkeret és gorilla 3 alap lenne...
Ha elég ,hogy csak a Google play és az Appgalery szokott csak frissítéseket hozni ,akkor nyugodtan vedd meg.
Én is gondolkodok a leváltásán... Nova 5T lenne a befutó , de nagyon nem akarok üveg hátlapú telefont, mert tudom ,hogy frusztrálna ,hogy betört vagy nem tört karcolódott vagy nem karcolódott...Az én Playem már lassan 2,5 éves egyszer sem tudtam megzökkenteni..
...
A tesóm , akinek profi fényképező gépe van... folyton kérdezi, hogy mivel csinálok jó képeket , mondom ,hogy telefonnal, hát ő azt nem hiszi , mivel minden eddig telóval készült képre azt hitte , hogy digitális fényképezővel készült. Ezért is szeretem még mindig...
Ez csak egy példa volt.
Ha az amit kinéztél nincs leharcolva akksilag és kinézetre , vedd meg. Én is meg venném
-
Zοltta
senior tag
Búék.
Repedt kijelzőt mennyibe fájna javitattni?
-
Zοltta
senior tag
válasz
scyllarus #2636 üzenetére
Remélem itthon is megkapjuk.
Mikor ebben a face csoportban kiírnak egy updatet kb 1-1,5 hétre rá kapom én is általában. -
Zοltta
senior tag
Hali, szerintetek megéri ez a töltő a playhez , később a nova 5T-es vagy más hasonló kaliberű Huawei telohoz?
-
Zοltta
senior tag
Két kártyám van . egyiken csak mobilnet van másik meg azon tudnak hivni. stb ezért kérdeztem
-
Zοltta
senior tag
Hali, a képen lévő sim tálcába ti hova raknátok a Telenor hipernetes sim kártyát? a solt1 vagy slot 2 be ? [kép]
Thx!
-
Zοltta
senior tag
Hali.
Aki hazai boltból vette a Playt annak, jött már frisebb update a 347-től ?
-
Zοltta
senior tag
válasz
gabor_01 #2161 üzenetére
Igen, csak itt 6 hónap garancia van rá. És nem 12 :S
Innen választottam boltotHivatalos Huawei viszonteladók
És köszi
-
Zοltta
senior tag
Srácok ezek közül, melyiket érdemes venni a Playhez?
Huawei AP81
Huawei CP84
köszi
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1909 üzenetére
Az már fél tégla
-
Zοltta
senior tag
válasz
callmeakos #1893 üzenetére
köszi
-
Zοltta
senior tag
Srácok, lenne egy kérdésem, a link alatt szereplő töltök közül melyikkel tudnám helyettesiteni a gyári QUICK CHARGE asztali töltőjét ?
( Playről van persze szó )Semmi baja ,de jobb előre gondolkodni köszi
-
Zοltta
senior tag
válasz
ImVivienn #1802 üzenetére
Úgy ,hogy leirtottam minden olyat , ami automatikusan futott a háttérben és csak akkor ment, mikor használtam ?
Tudod mikor kilépek egy alkalmazásból az elmegy csicsikálni
Igaz én egyedül csak Pubgzek rajta ami full grafikán megy és jó 40 perc közben eszik meg 8-10 % ot
.. Pont pár napja lőttem úgy 40-45 képet és csak 5-6 % volt. Facebook értesítések minimalizálva vannak nem visít mindenre ami történik , csak ha meg van engedve.
-
Zοltta
senior tag
válasz
scyllarus #1724 üzenetére
Én is 190 vagyok
nagy manccsal megáldva xd
Én azért választottam a Playt , mivel fémházast, erős procit, és ismert gyártótól akartam
magabiztos működéshez ragaszkodnék.
Nálam a Pubg utlra beállitásoknál sem szaggat. A rendszer baromi gyors, számomra nagyon szép , tiszta képet csinál még rázoomolással is
Gps pontos, hívások hangminősége tiszta, hangos zajt nem hallasz a túloldalról . Hangszórója megmutatja neked ,hogy a zenének vannak mély szintjei is elsőre nekem is fura volt , mivel telonál még sosem halottam basszustde ennél ez jelen van , persze nem egy mély ládára kell gondolni
A hozzáadott töltővel + kábel kb 40 perc alatt 90-100% on is van a telefon.Nem tudom ,hogy a Volte lényeges nálad ( nálam nem ) ezzel kapcsolatban azt hiszem, hogy a többiek többet tudnak mondani
-
Zοltta
senior tag
válasz
Thommeyy #1729 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítását végezd el. ha valamit elnyomtál és már nem tudod ,hogy mit.
Nálam sosem volt ilyen amit említettél.
teljesítménymódot minek kapcsolód be ? ez mindig bizonyos részre fókuszál, amit máshonnan vesz el ezért nyilván valahol ez meglátszódik , mint nálad a videók. Kapcsold ki használd normál módban és kétlem hogy olyankor akadozna egy zászlósprocival. -
Zοltta
senior tag
válasz
scyllarus #1720 üzenetére
Nagyon jó telefon, bár a méretét elsőre nagynak fogod érezni
Itt van a hivatalos facebook csoportja a Playnek és mindig, napra kész infókat osztanak meg róla frissítésel kapcsolatban, fotó minőségről stb
Nekem 2 hónapja van meg és nem is váltanék róla semmi konkurens típusra sem
A Kirin 970 mindent visz döccenő mentesen... Pubg mobile nagyon adja ultra beállítások mellett
Hangja, nagyon szép mélyeket is kivehetően adja vissza, megfelelő minőségű anyaggal
Rádió nincs rajta, de nem is hiányzik
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1592 üzenetére
Az lenne az igazi ,ha a telefonon való böngészésért nem kellene a netért fizetni
( YT , NTFIX stb)
-
Zοltta
senior tag
válasz
Dello79 #1576 üzenetére
Nem tudom milyen árban keresel, de egyszer kell megvenni és vigyázni kell rá
. És akkor örök füles.
Én az itteni topicban találtam rá és másfél éve imádom
Igaz ,hogy 15k körüli, de az árát maximálisan visszahozza.
Hívást tudsz rajta fogadni, hangerőt állítani stb. és basszusa nagyon jó és erőteljes + sztereóban sem rossz cucc én minimalt, electro houset, és hardstylet hallgatok én szeretem.
-
-
Zοltta
senior tag
Vett már valaki tokot az alzáról? Kicsit fura ,hogy ez a Nillkin ennyire olcsó itt [link] máshol meg 2-3x drágább
-
Zοltta
senior tag
Ez mekkora gennyóság, persze mikor én vettem, akkor még nem volt 20 ezerrel olcsóbban
Mondjuk tv-mel is igy voltam 1 hónapra rá -15kDe mondjuk maximálisan elégedett vagyok a kicsikével
Ha minden összejön jövőhéten kap új fóliát és tokot
Más:.. Ki milyen launchert használ ?
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1460 üzenetére
Nálam a Vlc a nyerő mind zene mind film alatt... és BT-n keresztül eddig még tökéletes
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1458 üzenetére
Milyen lejátszóval hallgatsz zenét?
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1415 üzenetére
Ja, hogy ezt meg kellett volna csinálnom ?o.O
ImVivienn :... Sosem tudtam ,hogy ha zsebben hordva, vagy olyan környezetben ahol tudom ,hogy karc érheti ott mi haszna az ilyen sima toknak ,ha nem védi az előlapot
inkább ilyet [link] -
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1413 üzenetére
Milyen festéket hol? Hallod, még a hátlapon lévő matricát se húztam még le
xD
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1411 üzenetére
Te sem azt veszed el elsőnek feleségül, aki rögtön lefekszik veled nem így van ?
Most a Flip tokokkal pöcsölök, mivel elsőre akarok venni minőségit, aminek a telefontartó része nem gagyi műanyag és elválik pár nap után a toktól...
Mivel már egyszer jártam már így... más telefonnál. -
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1406 üzenetére
Nagyon jó "kis" telefon
, mostanra már szinte megszoktam, de mikor először a kezembe vettem, olyan volt mint egy fél tégla kb
Kamerája az eddigi telefonjaim közül ez a legjobb!
Hardverileg, : Baromi gyors, Azonnal reagál mindenre, lassulást nem vettem észre 10-12 alkalmazás megnyitása után sem.
Képernyő.: baromi szép, videókat nézve rajta szinte 180 fokban is pont olyan jó nézni , mintha szemből nézném a filmet.
Akkumulátora is nagyon jó a hozzá kapott töltővel kb 40 perc alatt 80% ra tölti. ( 20 % ról)
- 4 db 2 órás film max fényerőn 45% ra vitte csak le!Bővíthető tárhely, jó kamera hobby fotózásra, Nfc, Hangzása is príma, eléggé hangos!, Gps, rögtön megtalál mikor bekapcsolom, szolgáltatói hálózat azonnal feláll, bekapcsolás után.
Jack része sem elhanyagolható, mivel a Sony fejhallgatómat úgy meghajtja mélyebb zenéknél ,hogy magam is csodálkozok rajta.
Telefonálás közben olyan tiszta és hangos a másik oldalról érkező ember hangja, mintha az mellettem állna!
Nagyon örülök ,hogy ezt választottam
Nem tudom mit írhatnék még le. Burkolata is tökéletes, semmi recsegés zsebben hordás után sem!
Csak a gyári tokot hiányolom a hazai készletekből!
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1404 üzenetére
Semmi ilyen opció nem volt bekapcsolva , mivel az alap android verzió volt fent kb 2 nap alatt felfrissült a 161-es buildre és a következőt vettem észre a következő [kép]nél látható jelenségre
. Mivel olvasgattam a frissíttet összefoglalót. ÉS nálam nem pont olyan , mivel én nem nyitogatom a bootloadert, mivel bőven jó a telefon ahhoz, hogy szekáljam e téren
.
Kibontáskor minden kütyümet lefényképezem a későbbi, gondok elkerülése végett
Itt látható, hogy milyen állapotban kaptam. Egy ujjlenyomat sem volt a kijelzőn, és máshol sem! Csomagolás.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1397 üzenetére
Éppen ez az összefoglalói képnél inaktív nálam aktív a bepipálás pedig 9.161-es buildem van
-
Zοltta
senior tag
Az mit jelent,hogy OEM feloldás megengedett?.
Képernyő zárral feloldom és bepipálja. De ez mi is pontosan ? -
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1368 üzenetére
Nah ma reggel 8 kor én is megkaptam a frissítést
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1368 üzenetére
Mivel nekem tegnap jött meg csak a telefon ?
Ui: Nagyon menő ,hogy a hangszóróba van építve az értesítő led
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1337 üzenetére
Én több rosszat olvasok a pocokról mint jót.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1328 üzenetére
Fú ne is mond ezt a fekete keretes fóliát, ki volt az az épelméjű aki ezt kitalálta, annyira elrondítja a kijelzőt, hogy nagyon...
Én is sima fóliát rakatok majd fel. Az üveg nagyon merev.. szerintem az csak sík felületűre jó.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1326 üzenetére
De az milyen volt lekerekített fólia?
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1324 üzenetére
Miért csak volt ?
[link] Elvileg ebben, acél lemez van az előlapi borításban
repülőtéren biztos izgi átmenni vele
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1321 üzenetére
Gőz, füst az m1 , így is úgy is szívod.....
DarthFader Most én is belegondoltam ,hogy a jelenlegi telefonom is éppen hogy elfér a zsebemben 4,5" ... Hát akkor ez
Néztem vannak hozzá övre akasztható tokok is
de az már túl bumfordi..
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1318 üzenetére
Részvétem! Látod.. káros a dohányzás az idegrendszerre
Majd muti, még is hogy néz ki.
DarthFader: Valahogy az Emagban nem bízok
...
Nem tudom, valahogy azért is flip tokot vennék ,hogy majd a védőfólia is tovább bírja, és zsebben hordva csak a tok külső fele kopna. -
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1313 üzenetére
Én is így fogok cselekedni majd, tudom magamról ,hogy elfogom rontani. Így nem akarok kockáztatni.... Főleg ekkora képernyőnél
Főleg ha edzett üvegest veszek , láttam már olyat ,hogy a fólia miatt nem volt jó bizonyos tok és a tok felhelyezésekor, feljött a fólia.Bár lehet tokot is ott fogok majd venni, kitudja
Aureel:
Ez a komment a Nillkin-ről , eléggé elhatárolt ettől a toktól.
Amit linkeltél tokoknál az a krokodil mintájú, az bazi jó
-
Zοltta
senior tag
válasz
Sumptuous #1311 üzenetére
Én anno ( 4-5 éve) vettem az akkori telefonomhoz egy flip tokot és olyan minőségi volt ,hogy fél óra múlva elkezdte a külső tok és a belső tok közti ragasztó elengedni magát
1990-ft-os kategória xd
Nem is kell mondanom ,hogy azonnali cserét kértem
Persze a füles változatot választottam amibe a telefont bedugod és egy fülel kitudod húzniIlyet. [link]
Az új telefonomhoz ( Honor Play ) flip tokot keresek, de... nem sok bizalom gerjesztőt láttam eddig.
-
Zοltta
senior tag
Már csak nekem is kéne tok, de kitudja melyik magyar oldal / márka árul minőségit.
-
Zοltta
senior tag
Egy kis fejlemény, Edigitalnal berendelve a Honor Play
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1221 üzenetére
Neked járt hozzá szilikon tok ?
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1218 üzenetére
Azt számolom ha veszek mellé biztosítást Extremeben akkor már közel 130k... :/
-
Zοltta
senior tag
Nos közben még szembe jött, a Honor 8x is. .. a Smartshop azt írta ,hogy a Honor8x-et válasszam, talán még a Mate 20 litet ...
Szemben a Playel.
Ez a teszt még inkább a Play felé csábit. Honor Play vs Honor 8X
6,5 " szerintem már bazi nagy o.O
Rákérdeztem a Smart shopnál, is a garanciára.
Tisztelt Zoltán!
Minden Huawei és Honor készülékre 2 év gyártói garancia van amit rajtunk keresztül tud érvényesíteni és mi juattatjuk tovább a szakszervizbe.
Üdvözlettel:
Matuk Levente
Ügyfélszolgálati munkatárs
-
Zοltta
senior tag
válasz
callmeakos #1205 üzenetére
Mikor meghatoltam ,hogy a Honor 8x hangja milyen gyengusz és ,hogy micro usbs, egyből dobtam
st3v3np3t3r - ImVivienn:
Tudom ,hogy gyengébb csak hirtelen fellángolás volt : D
-
Zοltta
senior tag
És persze, mikor eltudom dönteni végre mit veszek, akkor jön velem szembe a Mate20 lite
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1197 üzenetére
Klafa
köszi !
Jó pihenést és majd érkezek a fejleményekkel !
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1195 üzenetére
Értem , de gondolom olyankor az akksi fogyasztást is megdobja nem ?
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1193 üzenetére
Mellesleg tudom ajánlani a barackpálinkát, vagy a birsalmást
megfázás ellen!
Tényleg egy fontos kérdés.
Nappali fényviszonyokban mennyire olvasható a képernyő? úgy 50% os fényérőn (minden telefont ekkora tartományban használok) ?
Gondolok itt arra, amikor szikrázó napsütésben akarsz megnézni valami videót vagy hasonlót?Most nézem az Emag oldalán ,hogy a smartshop.hu a beszállítója azért 87 az ára ott is o.O
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1190 üzenetére
papizsepi
Ez tetszik
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1187 üzenetére
Az igen bátor húzás
de a mondatod végén megnyugodtam ,hogy legalább zsepizel.
Ha minden kötél szakad egy Playre én is benevezek. Csak írjanak vissza
ImVivienn : Igen annyira jó lehetett ,hogy idén-re szerintem elásta valahol, mert sehol se találtuk
xd
-
Zοltta
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1181 üzenetére
Hmm oké rendben , bár sose gondoltam ,hogy a fekete téma ilyeneket is csinál
Azért köszi a felvilágosítást, mivel csak linkeltem neki a témákat
DarthFader
Vissza mentem kb októberig, ott volt egy két egyén
Mellesleg, fóliában milyenek az ajánlottak? ami hosszú távon állja a sarat a karcok ellen és ha vizes lesz a képernyő akkor ugyan úgy érzékeli a 'simogatást' ?
-
Zοltta
senior tag
válasz
Black_Raven #1171 üzenetére
Épp most írtam nekik a garancia ügyben
(Bocs a sok f@szságért, csak nem szeretek, több tízezer forinttal vaktában lövöldözni
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nevével ellentétben semmi kifejezetten játékcélú extra nincs a Honor Play eszköztárában, viszont remek konstrukciónak számít ennyi pénzért.
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest