Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
hmm akkor miként nézi a légzés minőségét? Mennyire stabil/egyenletes a pulzus alvás alatt?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Rá lehet venni az órát, hogy egész este mérje a véroxigénem?
-
Janaboy
veterán
Szia,
Természetesen ez simán lehetséges.
Szerintem érdemes lenne utánajárnod, hogy ez a technológia hogyan működik és abból látszik, hogy az optikai működés miatt ha ott nem tiszta a kép az eredmény se lesz tiszta.
Amúgy sportnál eléggé ajánlott hogy a szíj feszesebb legyen -
H2o-pok
senior tag
Sziasztok
Páromnak most vettem egy band 5 öt. Mate 9 telefonnal használja. Minden ok, huawei healt is ok, egy kivételével. Az appban ha az óra számlapokra megyek, bejön egy ablak valami felhasználói feltételek vagy ilyesmi, és nem lehet eltüntetni sehogy. Be kell zárni aaz appot. Szerintetek? Előtte kioróbáltam az én mate 20 ammal, azzal nem volt gond.
Köszi. -
Litta08
csendes tag
Halihó!
Van egy érdekes észrevételem az órával kapcsolatban, érdekelne, hogy közületek valaki tapasztalt-e még hasonlót?
Szóval: egyik nap otthon végeztem egy jó kis fél órás intenzív kardioedzést, közben rajtam az óra. A végére teljesen leizzadtam, majd' kiköptem a tüdőm, az óra szerint azonban végig bemelegítő tartományban (100-120 közt) volt a pulzusom. Ami már csak azért is hihetetlen, mert éreztem, hogy nagyon gyorsan ver a szívem, szóval biztosan nem annyi volt.
Nem hagyott nyugodni a dolog, így másnap megcsináltam újra ugyanazt az edzést, annyi különbséggel, hogy előtte áttörölgettem az óra érzékelőjét egy alkoholos szemüvegtörlő kendőcskével. Láss csodát, most már 3 perc után felugrott zsírégető tartományba, és a végére 160-as maximális pulzust mutatott, és az edzés nagy részét aerob és anaerob tartományban. Hangsúlyozom, ugyanarról az edzésről van szó, 1 nap különbséggel.Ti észrevettetek esetleg ilyesmit, hogy az óra pontatlanul mér, és megpucolás után helyrejön? Csak erre tudok gondolni, hogy ez volt az ok.... Egyébként így is minden 2. nap megmosom vízzel, csap alatt, szóval ennyire tévedhet az érzékelő egy kis kosz miatt?
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Volt nekem ilyen, de visszavittem. Viszont arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a mérete? Ajándékba vennék egyet, de emberünk keze elég nagy. Megtenné valaki, hogy leméri a szíj és az óra hosszát?
-
gyuri2008
veterán
Nektek sem jelzi a viber hívást?
-
Felhasználom
tag
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni, hogy kültéri biciklizést tudok-e mérni az óra és/vagy app segítségével?
Előre is köszönöm a választ! -
törölt tag
Fogalmam sincs mikor jon de ha felnezel a play store-ban es megnezed a negativ kommenteket a legujabb Huawei Mobile Services szoftverre akkor lathatod, hogy a nagy tobbsegnek ugyanez a baja mint nekem. Ezen nem segit egy Hard Reset. Akinek itt meg mukodik az tegye ossze a ket kezet mert mazlista.
-
törölt tag
válasz
nagysandor79 #173 üzenetére
Nálam nem segített. Továbbra sem tudok belépni a Health appba...
A mobile service-re kéne az update. -
flegga92
senior tag
Normális az a pulzus alvás közben, nekem is annyi.
En pont az intelligens ébresztés hiánya miatt vetettem el a Band 5-öt, miband 4-el és + két appal nagyon szépen megy, a beállított ébresztő előtti fél órában felébreszthet, ha esnél vissza mély alvásba. Mióta megvan tök kipihent vagyok, pedig sokszor korábban kelek mint kéne. -
nagysandor79
aktív tag
A mai napon szoftverfrissítés érkezett rá. 1.1.0.122.
Vajon Hétfőtől a lidlben kapható okos mérleget felismeri a telefon,alkalmazás?
-
gyuri2008
veterán
A vér oxigén szintet és a stressz szintet méri rendesen?
-
tomp
félisten
Sziasztok!
Lassan 1 hónapja van meg a Band 5 ami életem első okos karkötője.
Amire kíváncsi voltam az az alvás figyelés mivel sokszor kelek fel "kómásan".
Nos! Ha kómás fejjel ébredek fel akkor a karkötő szerint mélyalvásból ébredtem. Ha gond nélkül felébredek akkor éber alváson voltam. Ha pedig viszonylag jól kelek fel de érzem, hogy szarul aludtam akkor nagyon nagy részben éber alvás volt, minimális mély/REM alvással.
Azaz nálam szerintem pontosan figyel!
OnePlus 7 Pro-val használom és atom stabil a vétel. A elmegyek a lakás másik végébe még akkor is jön az értesítés. (már wc-n sincs nyugtom XD )
Szépen mutatja melyik app küldte az értesítést.
Az lehetséges, hogy alvás alatt 45-re is lemegy a pulzusom?
Oké szedek béta-blokkolót a szív védelme érdekében de ez kicsit meglepett. -
törölt tag
Amúgy úgy emlékszem régen ott volt a telefonom menüjében a HMS app, na most nincs ott pedig fel van telepítve. Tök frankó hogy van ez az órám amit nem tudok most használni nélküle. Nem.is értem mi a fenének kell a Health appon kívül a HMS telepítése.
-
törölt tag
Na gyerekek nálam összefosta magát a rendszer. Nem tudok belépni a Health appba mert a Huawei Mobile Services leáll.
Már mindent próbáltam és nem tudom megoldani.
Valaki járt már így?
Gyakorlatilag van egy buta órám az app nélkül. Igen dühítő.
Egyik napról a másikra történt ez. Viszont páromnál tökéletesen működik minden.
-
Litta08
csendes tag
válasz
nagysandor79 #158 üzenetére
Igen, nekem is Huawei van, direkt azért ilyen vettem, hogy ne kelljen még egy appot letölteni hozzá. Bár van hozzá egy külön, de a Health is ugyanúgy kezeli.
Azt ugyan nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak az adatok amiket megmér (a súlyon kívül), de viszonyítási alapnak jók. Ennyi pénzért szerintem megérte. -
kmarci25
veterán
válasz
Nekem is van, Huawei féle. Mókás dolog, nem tudom mennyire igaz, amit ír (izom/zsír mennyiség). Én azért vettem, mert árban nem volt akkora különbség egy jól mutató "buta" mérleg és e között.
-
törölt tag
válasz
Én egy eufy okosmérleget használok már jó pár hónapja.
-
nagysandor79
aktív tag
ti használtok okos mérleget? célszerű venni ilyet . a honor 10 csak azt a 3 felajánlott mérleget képes kezelni? vagy ez alkalmazás függő?
-
Skillet
addikt
Csináltam visszaállítást, utána kivettem a zenevezérlőt és az alipayt... és felfelé indulva előbb az üzenetek, majd az edzés menü jön be
csak utána jön a továbbiak. Ha az edzést is kiveszem, utána a soron következő menüpontot rakja az üzenetek és a továbbiak közé
Szerintem a legutóbbi frissítés kavarta meg. Másnál mi a helyzet? Megnéznétek nekem?
-
flegga92
senior tag
válasz
#08132608 #151 üzenetére
Az asszonynak Honor Band 5 nekem pedig Mi band 4 van, így egy kis összehasonlítási alapom van. Honor kijelzője egyérteműen szebb, szövegek sokkal jobban olvashatóak mert nagyobb a betűméret és a betűtípus és mókolás mentesen is magyar. Alapból egy szinten van kb a kettő ha az SPO2 szenzort nem számítjuk.
Akkuidő Honornál kb 7-9 nap, alkalmankénti pulzus méréssel, értesítésekkel és alvásmonitorozás nélkül, Mi Bandnél 14 nap mindig megvan, full fényerő, napnyugtakor veszi le magától, értesítések, fél óránkénti pulzusméréssel, napi 40 perc edzés miközben folyamatos pulzusmérés és élő alvásmonitorozás külön appal ami tud intelligens ébresztést. Korábban volt Mi band 2-m azzal kb 7 napos üzemidőt sikerült összehozni ezzel a felhasználással. Töltése jobb alapból a Honornak, a mi bandnél ki kell szedni a szíjból. Van már hozzá több fajta töltő amivel ez elkerülhető, most rendeltem egyet tesztre.
Az asszonynaknak már megvolt a Honor mikor én még vacilláltam a kettő között és nem bántam meg hogy inkább a Mi Band 4 lett az intelligens ébresztés miatt. Rengeteg külsős app van hozzá, millió watchface, de a Mi Fit appot csak frissítésre használom mert úgy nagyon limitált. -
törölt tag
Sziasztok! Én is vacilálok a Honor Band 5 és Xiaomi Mi band 4 között. Volt Xiaomi Mi Band 3-mam nagyon szerettem mert szinte havonta kellett tölteni. Igaz, hogy én csak óraként és néha pulzus mérésre használtam és más funkció nem is nagyon érdekel. De ez a 7-10nap üzemidő eléggé el bizonytalanít. Tudna valaki segíteni a választásban? Illetve elég nagy kezem van és nem szeretném ha kicsi lenne a karkötő, a xiaomi mi band 3 jó volt rám.
-
Skillet
addikt
1.1.0.120 changelog-ot tud valaki linkelni? Nem találom sehol, hogy mi változott. A karkötőről frissítettem, de így nem tudtam megnézni, mi is változott. Legközelebb telefonról frissítek.
Illetve egy dolog biztos... összekavart valamit, mert felfelé lépdesve a menüben nekem az üzenetek és a beállítások közé mindenképpen betol egy menüpontot, jelen esetben az edzés-t. Hogy lehet ezt megoldani? -
HDmaniac
csendes tag
válasz
Eladó445 #144 üzenetére
Egy régi levetett de működő androidos telefonnal tettem rá plusz számlapokat. Lecsatlakoztatod az iOS-ről, fel az androidosra, rátöltöd a számlapokat, majd vissza az IOS-re, nem nagy ügy, az adataid nem vesznek el (korábbi edzések, ébresztések), bátran csinálhatod.
Megjegyzem túl sok izgalmas és normális számlapot nem láttam az androidos appban, a 70%-a giccses ázsiai idétlenség.
De ha a minap jött frissítésekkel újak jöttek, ránézek majd megint. -
kmarci25
veterán
Valakinél nincs véletlenül gyári rózsaszín szíj? Ha van, akkor megvenném.
-
törölt tag
Lettek új watchface-ek is. 83 van már összesen. Az újak tök jól néznek ki. Nem olyan gagyik végre.
-
nagysandor79
aktív tag
honor 10, a gyári huawei health appon kivűl van másik app amivel lehet az HB5.őt használni? vagy van valami okosság pluszba.
-
Litta08
csendes tag
válasz
HDmaniac #133 üzenetére
Szintén iOS-al használom, és csak megerősíteni tudom, hogy a verzió fényévekkel el van maradva az Androidostól. Mint a megjelenés, praktikusság, mint a funkciók szempontjából. A napi lépésszám átállítását még nem próbáltam, mert jó volt nekem a 10000, de most ki fogom próbálni
Másfél hónapja van meg a cucc, azóta 1x frissült az app, de az is csak "fixes some bug" volt, azaz semmi érdemi változás. Ahogy a verziótörténetet visszanéztem az elmúlt kB 1 évben nem is volt más. Borzasztóan dühítő amúgy, hogy nem kapom meg ugyanazt a támogatást minta Androidos mobilom lenne. Csak ezért nem cserélek telefont. És persze az is, hogy erre senki sem hívta fel a figyelmet, mert minden egyes tesztben csak Androidos telefonnal mutatják be.
-
flegga92
senior tag
Alapból nincs és a gyári appal kész vicc a monitorozás is.
Kell hozzá venni két appot, Sleep as Andorid (1200 Ft, 2 hét próbaverzió van ingyen) és a Tools & Mi Band (1200 Ft).
Baromi jól működik vele, az első appot már vagy 6 éve használom, a másikat a Mi Band 2 óta, megéri az árát.
Mi Band 4-et már nem is meríti szinte, kb 3%-ot eszik egy este alatt, fél óránkénti pulzus méréssel. -
Bibby
addikt
válasz
Diamond500 #137 üzenetére
Plusz a honorban szar az okos ébresztés.
-
Diamond500
senior tag
válasz
BorsóKorsodi #135 üzenetére
-
törölt tag
Jött egy frissítés
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok. Honor band 5 szíj megoldása és dizánja sokkal jobban tetszik mint a mi band 4-é. Kérdésem h van e bármilyen hátránya honornak a mi-hez képest azon kívül h drágább?
-
nagysandor79
aktív tag
nekem is megérkezett a kütyü. eddig tetszik. bekapcs. párosít. szoftver frissítés egy jó ideig tartott. de minden funkciója megvan. saját magamra beállítva. Felesleges dolgok kikapcsolva. akksi 80%-on volt.
-
HDmaniac
csendes tag
Nos igen, most már látom, ég és föld az Android és iOS app közötti különbség. iOS-en több dolog sincs:
- a napi 10000 lépés nem állítható át (ha Androiddal átállítod, visszaáll 10000-re iOS-re visszalépve)
- nincs számlap kezelés, de ha Androiddal rátöltesz, megmaradnak, és a karkötőn tudod őket váltani
- nincs zenelejátszó indító funkció (nem hiányzik)
Lehet hogy van más különbség is, eddig ennyit találtam. Egyértelműen szívatja a (kínai) Huawei az (amerikai) Apple-t ezzel, revansként. A karperec ezzel együtt teljesen jól használható iOS-szel is, szerencsére, nem úgy mint a Watch GT2 ami ahogy olvastam, egyáltalán nem ajánlott iOS-szel, hiába jó cucc egyébként.
Köszönöm a segítséget, fura hogy nem találtam egy tesztben sem konkrét utalást erre a hatalmas különbségre a két app között. Ez jelzi azt, mennyire nem teljes teszt az hogy valaki látványosan kicsomagolja, csatlakoztatja a telefonjához, és végignyomkodja lelkesen, majd kiteszi a YT-ra. -
HDmaniac
csendes tag
Picit pontosítsunk légyszi, melyik appban? Pontosan mi a neve? (iOS-ről beszélünk)
A Huawei Health van fenn, látom az eszközt, minden működik, de ott nincs "eszközök fül", csak alul 3 ikon és a jobb szélső az "Eszközök". Arra kattintva hozzá lehet adni eszközt, ott is van a HB5, de ennyi.
A HB5-re kattintva a karperec beállításait látom, egyetlen oldal pár beállítással (TrueSleep, Tevékenység emlékeztető, Folyamatos pulzuszám.... alul SW frissítés és gyári beállítás)
De semmi a számlapokról. -
HDmaniac
csendes tag
Sziasztok!
HB5-nél az alap néhány számlapon kívül (ami a karkötőn választható) hogyan telepíthető újabb? Látok cikkeket, ahol az appban van sok új számlap, amelyek a karkötőre telepíthetőek, de az én appomban nyoma nincs ilyennek.
HB5 nemzetközi változat (Emag-ról), és IOS mobilra tett Huawei Health app-pal próbálkozom.
köszi -
törölt tag
válasz
Diamond500 #124 üzenetére
Nálam is működött hiba nélkül amíg folyamatos volt a Bluetooth kapcsolat de én kikapcsolom, hogy tovább bírja szuflával. Mindig este szinkronizálok egyet.
-
Diamond500
senior tag
Nekem augusztus óta megvan és mindig csatlakozik probléma nélkül. Ne engedjétek, hogy a telefon leállítsa az Egészség appot.
-
janeszgol
félisten
válasz
szabina222 #118 üzenetére
Ez sajnos így működik. Több tesztben is olvastam ezt a problémát, hogy nem mindig kapcsolódik újra, hanem az appból kell megtaláltatni.
Nekem egy másik kérdésem lenne. Telefon nélkül használható óraként?
Köszönöm! -
szabina222
újonc
válasz
szabina222 #118 üzenetére
Ja, a telóm az Samsung Galaxy A8 2018 és Android 9 fut rajta, nem tudom, hogy ez lényeges infó-e.
-
szabina222
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Honor Band 5-öt. Minden nagyon szuper, egy dolgot kivéve: 10 méternek írja a bluetooth hatótávolságot. Ha 10 méteren ívül megyek, akkor megszakad a kapcsolat és nem csatlakozik újra. Az alkalmazásban kell újracsatlakozni. Van erre valami megoldás?Köszi!
-
zezoka
őstag
Megoldódott!
Kb 7x frissült (előtte nap is 2x), mire már nem talált újat. Ebből kb az aznapi 2. alkalom után (összesen kb negyedik) lett magyar nyelv. Egyébként nem értem, h miért kell végigtelepíteni az összeset, miért nem egyből a legújabbat kapja! 2 órán keresztül fw frissítés volt, mire végre nem talált újat. :)
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Az asszonynak van egy global Honor band 5-je Honor 20-al használná, de pár napja vacakol, elveszti az appal a kapcsolatot, nem szinkronizál, nem jönnek az értesítések stb. Ha az órát újraindítja fél napig megy. Reggel frissítettem az összes appot + az órát, de most megint nem szinkronizál. BT kapcsolat meg van
Van valami tippetek mi lehet az oka? -
zolka78
senior tag
Van egy kis gondom a készülékkel. Első indításkor nekem kellett manuálisan frissíteni, nem dobta fel a lehetőséget, de gond nélkül le is futott a frissítés, gondolom én mert nem volt vele semmilyen probléma. Viszont amikor újra párosítottam a telefonnal rögtön feldobta a band, hogy frissítsem. Gondoltam mi a tosz, de nem baj mefcsináljuk újra. Másodjára is szépen lefutott a frissítés gond nélkül. Viszont amikor csak belépek a Huaweies apba, rögtön kapom az üzit a bandre, hogy frissítés van a készülékre. Mi lehet a gond? Amúgy minden jó vele eddig, nem találtam eddig problémát.
-
zezoka
őstag
Sziasztok! Tegnap jött egy Honor Band 5 asszonynak. Global verziót rendeltem, és mégsem tud magyarul, miközben egy pár videóban láttam, h magyar. Van ere valami megoldás?
Ha a teló magyar, akkor a karperec német, nincsenek feliratok, és hiányos a menükbe belépve. Ha átállítjuk a telefont angolra, akkor a karperec is angol lesz, és minden felirat, és menüpont teljes. -
Bibby
addikt
Az intelligens ébresztést tudja, azonban csak és kizárólag akkor működik, ha a truesleep-et kikapcsolod. Ez egy szoftver probléma, ami az összes huawei viselhető eszközt érinti, és a gyártó látszólag nagy ívben lesz@rja (ezt onnan gondolom hogy állandóan frissül, mégsem változik).
[link]
Egy példa, de ott a fórumon van még ezer.
Ha alvás monitorozásra, ébresztésre vennéd, felejtsd el. Válaszd a miband 4-et, ahhoz van sleep as android alkalmazás. -
haypro
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen smartbandet, de lenne egy pár kérdésem vele kapcsolatban, nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni:
1. Tud vagy nem tud intelligens ébresztést? Amikor alvásfázis alapján egy megadott intervallumban akkor ébreszt, amikor a "legkevésbé mély" fázisban vagyunk. Számomra kulcsfontosságú lenne
2. Az értesítéseket el lehet rajta olvasni, vagy csak az első pár sort?
3. Az értesítéseknél kijelzi, hogy melyik appon (WhatsApp, Messenger stb) kaptam?
4. Melyek azok a funkciók, amelyek csak Huawei készülékkel elérhetőek? Nekem Xiaomi vanKöszi!
-
nagysandor79
aktív tag
11.11 re legjobb akciós honor 5 hol lesz vajon? tudnátok egy linket küldeni?
köszi -
törölt tag
válasz
tarinitorpe #108 üzenetére
Csak akkor mér véroxigént ha manuálisan mérsz.
-
tarinitorpe
csendes tag
Sziasztok, A véroxigénszint mérés az folyamatos vagy csak akkor mér egyet amikor megkéred rá a kütyüt? Alvás monitorozásba felhasznállja ezt, pl alvási apnoét tud már észlelni esetleg ez alapján? Köszi!
-
beni121
aktív tag
Rendeltem itt PH-n fóliát. Hibátlan, de csak 5db-t lehetett. 3 van feleslegbe ha valakinek kellene, 4/5-re. 250ft/db
-
törölt tag
A honor pontosabb méréseket ad és az alvás figyelője részletesebb adatot ad. Illetve vér oxigén-t is tud mérni és olcsóbb kicsivel és nem csak rápattintod a töltőre.
Mi 4-nak jobb az akkuja sokkal, több watch face lehetőség, cserélhető szíjak és egy app elég hogy működjön a cucc.
Ennyi a a különbség. Nem sok.
Magyarul ha akku fontos akkor mi, ha pontosabb mérés akkor honor. -
blue_23
senior tag
válasz
nagysandor79 #103 üzenetére
Sziasztok!
Aktivitásmérőt szeretnék venni, Honor 5 vagy MI 4.
Tudtok mondani pozitívumot és negatívumot a két készülékre, amely megkönnyítené a döntésem?
Előre is köszönöm! -
nagysandor79
aktív tag
vajon a pulzus, és véroxigénszint mérés mennyire valós adatot mutat. ?
-
Zolás
addikt
válasz
Petykemano #100 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem nincs ilyesmire rálátásom, nem vagyok ennyire kütyümániás. Ezt a Q8 swimet még eddig nem is hallottam, így nem tudok róla nyilatkozni.
Én nagyjából mindent elolvastam a Mi band 4 és a Honor band 5-ről, amit fórumokon felhasználók leírnak, és eszerint döntöttem ez mellett. Meg kicsit bejátszott, hogy a mi band3-at is azért kellett lecserélni, mert nem bírt egy évet, és a Cor-t is ezért kellett lecserélnem, mert nem bírt ki 8 hónapot sem. Ezen az áron ehhez a kütyühöz van támogatás, és nem valami noname vacak. Sokat kell keresgélned külföldi fórumokon, hogy minden ilyen ketyeréhez legyen valamilyen véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor Band 5 ránézésre nem sok újdonságot hoz a Band 4-hez képest, bár az értesítéskezelés eggyel jobb lett. Az igazi újdonság viszont a véroxigénszint mérés.
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest