Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Petykemano #100 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem nincs ilyesmire rálátásom, nem vagyok ennyire kütyümániás. Ezt a Q8 swimet még eddig nem is hallottam, így nem tudok róla nyilatkozni.
Én nagyjából mindent elolvastam a Mi band 4 és a Honor band 5-ről, amit fórumokon felhasználók leírnak, és eszerint döntöttem ez mellett. Meg kicsit bejátszott, hogy a mi band3-at is azért kellett lecserélni, mert nem bírt egy évet, és a Cor-t is ezért kellett lecserélnem, mert nem bírt ki 8 hónapot sem. Ezen az áron ehhez a kütyühöz van támogatás, és nem valami noname vacak. Sokat kell keresgélned külföldi fórumokon, hogy minden ilyen ketyeréhez legyen valamilyen véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor Band 5 ránézésre nem sok újdonságot hoz a Band 4-hez képest, bár az értesítéskezelés eggyel jobb lett. Az igazi újdonság viszont a véroxigénszint mérés.
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Series 3 42mm Szürke
- Eladó/cserélhető gyönyörű Apple Watch S9 rozsdamentes acél, 45mm, ezüst, 96% akksi
- Apple watch 7 45mm eladó
- Galaxy Watch 4 Classic 46mm ezüst, Wifi, BT (SM-R890) ajándék 13db szíjjal
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch Series 10 46mm Alu GPS+ Spigen Rugged Armor Pro tok (2év gari)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest