Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
Sziasztok! Itt egy leírás hogyan lehet megcsinálni mindent. Ide értve a telepítést és az értesítések bekapcsolását Android 14-re!!!
Úgy is működik, hogy a Band5 le van rakva az asztalra és mindenről jön értesítés (hívás, sms, facebook messenger, email stb.)
1. Ami android 14 play store-ban van HONOR Health-t NEM jó azzal nem lehet társítani a Hondor Band 5-öt a keresés nem találja meg QR kód nincs, amit beolvashatnál.
2. Tehát a HUAWEI Health-et kell letölteni innen (a weboldalon jobb felül Install Now piros gombra kell kattintani):
https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/health/
Természetesen engedélyezni kell az androidban a telepítés során, a felugró ablakban, hogy a Crome-ból letöltött .apk-t lehet futtatni és települjön.
Ehhez a beállításhoz engem a felugró ablak vitt, engedélyeztem, telepítettem a HUAWEI Health-et, majd újra letiltottam ezt a beállítást a biztonság kedvéért.
3. A HUAWEI Health appban a készülékek menüben keresd a közeli eszközöket bekapcsolt bluetooth-al. Nekem egyből megtalálta. Ilyenkor a Band5-ön rá kell nyomni zöld pipára és társul a telefonhoz.
4. Rányomva az appban a már társított Band5-re az Értesítések menüpontban be kell kapcsolni az értesítéséket és, hogy mely appok küldhetnek értesítést (SMS, mail stb. ami neked kell).
5. NAGYON fontos az értesítések küldését engedélezni kell az androidban a HUAWEI Health számára.
A forumtárs itt rekedt meg a 649-es hozzászólásban, MERT alapból el tiltva van és mindig hibát fog dobni amikor engedélyeznéd hogy nem lehetséges, de ezt a képernyőt kell keresni majd -> ugorj az 5.1 pontra a segédletben:
https://mobilarena.hu/tema/re_honor_band_5_oxi-genhiba/hsz_649-649.html
5.1 ITT TUDOD ENGEDÉLYEZNI!
Alkalmazás információ HUAWEI Health app-ba belemenni. JOBB FELÜL 3 PONT-ra bökni -> Korlátozott beállítások engedélyezése -> Rányomni.
Ezután már menni fog az 5. pontban az értesítések engedélyezésének bekapcsolása.
Végezd el az 5. pontot!
6. Most már menni fog ha a kezeden van az óra, de te mondjuk azt is szeretnéd, hogy ha az asztalra le van rakva akkor is menjen.
Huaawei Egészség app megnyitása. Belemész a Honor Band5-be és legörgetsz a lap aljára "Egyéb" szekciónál -> Készülékbeállítások -> Ne zavarj (Holdacsa ikon)-ra nyomj rá ->
-"Ne zavarj egész nap" - legyen kikapcsolva (ha bekapcsold semmilyen értesítés nem érkezik). Sokan kérdezik ezt, az órán ilyenkor megjelenik a holdacsa ikon ha olyan az órán a választott felületed lásd 365. hozzászólás:
https://mobilarena.hu/tema/re_honor_band_5_oxi-genhiba/hsz_635-635.html
(Tehát ennek az ébresztéshez NINCS köze ez a ne zavarjanak állapotot jelzi ha színes aktív ha szürke inaktív.)
-"Ne zavarjon, mikor nincs viselve" - ezt is kapcsold ki (ha kikapcsolod lerakva is jönnek az értesítések nem csak akkor ha viseled az órát)
Tehát ha mindent kikapcsolsz itt akkor éred el a kívánt funkcionalitást.Remélem segítek valakinek mert én egy fél napig szenvedtem vele informatikusként...
Tesztelve, működik Motorola G54 telefonon - Android 14-en.Üdv:
Ch4r0n -
margithid
veterán
Kodot hol talalok band 5ón, amit elvileg az alkalmazással be tudok olvasni?
-
margithid
veterán
Honor band 5öt szeretnék csatlakoztatni honor egészség alkalmazáshoz.
Gps és Bluetooth bekapcsolva, de nem találja.
Esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a hiba? -
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok! Egy kis infóval szeretnék szolgálni annak, aki ugyanúgy szereti ezt a kis kütyüt, mint én és szeretné még mindig használni!
Realme telóm van, ezért az android 14 érkezéséig megelégedéssel használtam a band 5-öm valami 10. valahányas egészség appal, viszont a teló factory reset-e után már biztonsági problémára hivatkozva nem tudtam az egészség appnak(a legfrissebbnek sem) hozzáférést adni az értesítésekhez(ahogy többőtöktől olvastam itt). Elvándoroltam az okosórák világába, de hegesztőként nekem túl nagyok...
Pár nap keresgélés után rájöttem, hogy a Huawei cécó elején, még 2021-ben a Cég készített egy Petal Healt nevű appot(gyakorlatilag ugyanaz, mint a Huawei Health), amelyre, mint nem Huawei termékre, nem vonatkoztak a szankciók. Viszont, gondolom a kevés érdeklődésre való tekintettel(pl nálam is évekkel később jött elő a probléma), ezt a vonalat mára elvágták és újra Huawei Health néven van jelen az app, sajna a korlátozásokkal együtt. Sikerült megtalálnom egy alternatív áruházban, az APKPure-ben. Itt még fennt van a Petal Health. Sajna telepíteni kell az áruház appját, amitől kicsit óckodtam, de minden gond nélkül lejött és az "új" Egészség app is, amivel nincs gondja a Google-nek
[Honorblog cikk] -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Meg tudnátok erősíteni, hogy ezt az aranyos kis okoskarkötőt csak egyetlen telefonkészülékkel lehet egyszerre használni, párosítani, vagy netán több telefonnal is lehetséges összekötni?
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
kaptam egy Band5-öt azzal hogy nem működik. A képernyőn csak ennyi látszik, semmi más:
Gugliztam factory reset-et keresve, de nem találtam olyat amihez nem kellene egy eleve működő eszköz. Ötlet?
-
e72pali
tag
Szia!Nem okoskodni akarok,de pont így jártam én is....újratlepítés után sehogy sem engedett be a rendszer,így a fiamnak kellett szólnom hogy valamit csináljon mert sem jelszó sem mail módosítással nem engedett be!Terveztem hogy részletesen megkérem magyarázza el és leírnám ide a megoldást,de nem vettem még rá magam.....sokaknak nagy segítség lenne gondolom akiknek nem honor vagy huawei telefonja van....
-
Joker88
őstag
jó fél évig használtam a band5-öt.. azonban a telefonra megjelent a droid13.. mivel főverzió váltás, lementettem minden adatot,majd alaphelyzetbe raktam a telefont..
most viszont ha feltelepítem a honor appot, nem találja meg a karperecet,de még a telefon bluetotth kapcsolata sem érzékeli.. mintha eltűnt volna a karperec..
valaki volt már hasonló szituban ? mi lehet rá a megoldás? -
e72pali
tag
Sziasztok!VALAMI MEGOLDÁST tud valaki a problémámra esetleg?Nagy nehezen sikerült újra regisztrálnom,működött is az óra a telefonnal,de rosszalkodott a telefon térereje így újra raktam...erre megint új regisztráció kellett a Healt-nak amit a telefon számmal már nem lehetett mert azt írja hogy túl sok az erre vonatkoztató regisztráció erre a telefonszámra!Próbáltam mindent ami tőlem telhető,de azt hiszem meghalt az óra kompatibilitás ezzel a telefonszámmal!Esetleg jobb ötlete valakinek?Samsung márkát használom,lehet Honorral működne de nem akarok váltani most készüléket!Előre is köszönöm a segítséget!
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Páromnak van ilyen most állítgatom mert nem tudja, hogy amikor jött üzenet akkor csak rezgett vagy fel is villant...
Tudna ebben vki segíteni?
Köszi
Sfefe -
e72pali
tag
Üdv mindenkinek ebben a hideg nyári napokban
Kérdésem lenne hogy frissült az app és egy SAMSUNG A 71 készülékkel használom a karpántot.... A problémám az hogy bármit állítani akarok egyből a Huawei-azonosítási oldalra küld..... ami nem is lenne baj ha elfigadná a jelszavakat vagy az email bejelentkezést, de még a telefon számra visszaküldött sms-re sem reagál..... Gondolom a változtatások csak a saját telefontípusaira nem vonatkoznak más mindenre korlátozva vannak.... Valaki ebben meg tud erősíteni, mert több ötletem nincs, emiatt az appot nem merem kitörölni újra raki mert lehet nem enged tovább és kuka lesz a karpánt.... Előre is köszönöm az építőjellegű ötleteket!
-
rbelme85
csendes tag
Üdv!
Szuper kis kütyü ez a HBD5.
-
ben11
őstag
válasz
rendesadam #636 üzenetére
Köszi! Így van, kipróbáltam.
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném.. adott egy Honor Band 5 okoskarkötő, és egy Xiaomi Redmi Note 5G telefon. Hiába telepítettem az Egészség appot, illetve mellé a HMS-t, dobálja a bluetooth kapcsolatot. Illetve van mikor jelzi az értesítéseket, de sokszor van, hogy nem!
Tapasztalt valaki hasonlót? Van esetleg vmi megoldás rá?Köszönöm előre is a segítséget!
-
papaineagota
újonc
Sziasztok, vásároltam egy Honor band 5 aktivitásmérőt Samsung A30-as telefonhoz. Telepítettem és működik is de! Amikor kilép a bluetooth hatótávolságból, akkor nem csatlakozik automatikusan vissza és ez nagyon nagy gond nálam. Hogyan lehet elérni, hogy csatlakozzon magától? csak akkor csatlakozik ha az egészség alkalmazást megnyitom. Van másik aktivitásmérőm is, az automatikusan csatlakozik, semmit sem kell tennem. Ez ajándék lenne és akinek adnám, az nem ért a telefonokhoz és nem tudja állandóan ki-be kapcsolni az alkalmazást. Köszi ha tudtok segíteni
-
Robertó79
tag
Sziasztok
Adott egy honor band 5 okoskarkötő, de nem villog alul a zöld visszajelző az miért lehet? -
JostiHun
friss újonc
Sziasztok egy kérdésem lenne!? Van egy honor band 5 okos óra és és honor play telefon!! Az össze párosítás és a óra frissítés meg történt de egy hiba!? Az óra nem jelzi ha a telón hívás történik pdl messenger vagy viber annak ellenére hogy az engedély kérés is be van állítva az egészség appba!!! Nem tudom hogy esetleg az véget nem működik e hogy a telón a sím kártya le van járva aktiválni kell!!
-
gimis
tag
Helló. Honor band 5ben használható már a veroxigen szint mérés?
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Anyósomnak vettünk egy ilyen eszközt, viszont a lépésszámot nem teljesen méri jól.
Ha csak ül és hadonászik a kezével azt is lépésnek veszi, így nap végére elég fals adatot mutat nekiEz "természetes" dolog vagy másnál nincs ilyen? Esetleg másik okosóra jobb lehet?
Köszi!
-
mszabolcs
csendes tag
Nem tudom, mi volt a megoldás, kb egy hetet pihent a perec, utána egyből pàrosodott, és azóta is hibátlan.
-
mszabolcs
csendes tag
Sziasztok! Kb másfél éve használom a Band 5-öt egy honor 10 társaságában. Az utóbbi időben (kb egy hónapja) elkezdett szivatni. Nem rezeg ébresztéskor, értesítések nem jönnek. Eddig az volt a megoldás, hogy az app-ban eltávolítottam, majd újra párosítottam. De most már párosodni sem akar. Az app látja, hogy ott van, mondja is, hogy erősítsem meg a párosítást a viselhető eszközön, de a perecen nem jelenik meg semmi.
Van valami ötlet? -
fudi2002
veterán
Hi
Új vagyok honor (band5)karkötőben, normális dolog hogy a telefon és sms értesítés csak akkor működik, ha a kezemen van? Meló közben mibandnél alap volt, hogy asztalra kidobom magam elé és mutatja ha valami történik. Ez nem csinál semmit, már azt hittem hogy nem lőttem be az értesítések részen valamit, aztán rájöttem hogy hordani kéne
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Honor Band 4-ről váltottam 6-ra. Sajnos azt tapasztalom, hogy az okosóra nem küld értesítéseket edzés alatt. Ez nálam elég nagy negatívum, amit sajnos sehol nem hangúlyoztak. Most azon gondolkozom, hogy visszaviszem a 6-ot, és 5-re váltok.
Tudtok nekem abban segíteni, hogy az 5-nél működnek-e az értesítések workout alatt?
Köszönöm! -
TomBond
aktív tag
Van egy ilyen karkötőm, amit már nem használok! Szeretném elajándékozni, de akinek adnám annak Samsung S10 telefonja van.
Használja valaki ilyen telefonnal?
Vélemények? -
Findzs
addikt
Elképzelhető hogy android verziótól függ a dolog.
Nekem sem mutatja mi van csatlakozva csak hogy be van kapcsolva. -
Fall-N
veterán
válasz
rendesadam #609 üzenetére
Nem is fogja. Sok BT eszköz alkalmazáson keresztül kapcsolódik a telefonhoz, így ha az alkalmazás nem fut akkor ha be is van kapcsolva a BT a telefonon akkor sem kapcsolódnak össze. Ez így jó.
Az oka az hogy a sima BT protokoll hívásra és hangátvitelre és fájl cserélésre van, így a többihez kell valamilyen alkalmazás.
-
rendesadam
tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg, eddig minden rendben, egy érdekességet kivéve: a telefon (motorola one zoom) nem mutatja a bluetooth-nál csatlakoztatva, ez így normális működés? Az adatok szinkronizálódnak, az értesítések is átmennek.
Emellett próbáltam még a smart locknál hozzáadni, de ott sem listázza a telefon az órát, de ez lehet a fentivel függ össze.
Köszi -
MacEdm
tag
Sziasztok!
Mamámnak kellene egy ilyen okos karkötő, hogy óránként rezegjen, hogy pl. igyon vizet. Nincs neki okostelefonja. Úgy meglehetne oldani, hogy a saját telefonommal összepárosítanám, beállítanám az óránkénti riasztást.
Megjegyezné ezt a beállítást az okoskarkötő amikor a telefonom nincs a közelben?
Bocsi a hülye kérdésért -
nagysandor79
aktív tag
vajon honnan lehet ingyen letölteni ezt az új szívritmusos számlapot?(nem a 130ft zavar)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor Band 5 ránézésre nem sok újdonságot hoz a Band 4-hez képest, bár az értesítéskezelés eggyel jobb lett. Az igazi újdonság viszont a véroxigénszint mérés.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest