Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TMexy
csendes tag
válasz
Solicidium #1818 üzenetére
Kb. én nem használom a GPS-t, de így is simán megy a perec. Nekem kicsit más a szükséges engedélyekkel a tapasztalatom.
1) Ha a telefonban az általános, minden programra érvényes "Beállítások / Rendszer és készülék - További beállítások / Adatvédelem / Tartózkodási hely / Hozzáférés a saját pozícióhoz" kapcsolót kikapcsolom, akkor lecsatlakozik a perec, és utána nem csatlakozik vissza, amíg ezt vissza nem kapcsolom.
2) Ha az Egészség apptól megvonom az "Alkalmazásengedélyek / Helyadatok" engedélyt, akkor a programba való belépéskor ezt rögtön szóvá is teszi, és feldobja az "Engedélyezi az Egészség számára a hozzáférést az eszköz földrajzi helyéhez?" kérdést. Ránézésre ez az engedély nélkül is működik, csak az Időjárás-jelentés rész nem működik (emlékeim szerint).
Ezek után én úgy használom, hogy: 1) Telefon beállításai között: Hozzáférés a saját pozícióhoz: Be; 2) Egészség appnak megadtam a helyadatokhoz való hozzáférést; valamint 1) a Hozzáférés a saját pozícióhoz kapcsoló alatt van egy "Helymeghatározási mód" rész, 3 opcióval: a) Nagyon pontos - GPS, WiFi és mobilhálózat; b) Energiatakarékos - WiFi és mobilhálózat; c) Csak a készülék - GPS; és itt b) van kiválasztva, így WiFi és mobilhálózat alapján kapja a helyadatokat.
Ezekkel a beállításokkal lecsatlakozás után is nagyon gyorsan visszacsatlakozik, és vannak időjárás adatok is a karperecen.
Szerintem akiknek a GPS ki van kapcsolva, azoknak is engedélyezve van a Helyadatokhoz való hozzáférés, csak nem a pontos GPS adatokhoz, hanem egyébhez.
(Helymeghatározási mód: Tapasztalat alapján nagy városban, sűrű mobiltorony hálózatnál ez is viszonylag pontos helyadatokat szolgáltat. Nyáron, falu mellett az erdőben ahol térerő is alig van, viszont már nem pontos, a kb.irányt eltalálta, de ennyi.) -
TMexy
csendes tag
Én jelenleg még arra használom, hogy monitorozzam, hogy milyen keveset mozgok és alszok.
Az androidos eszköz, amivel párosítva van, nincs is mindig nálam, és ha mégis, akkor a legtöbbször a gps ki van kapcsolva, így csak a perec által mért lépésszámot, és az abból kalkulált távolságot nézem.
Ez alapján a sima, egész napos mozgás esetén a távolság/lépésszám=69-72cm-re jön ki.
Ha az Outdoor walk gyakorlatot indítom, akkor olyan 15-30 perces gyaloglások alatt a Lépéshossz=69-75cm-re jön ki. -
TMexy
csendes tag
Én tegnap olvastam itt a topikban, hogy van frissítés. Előbb a karperecnek találtam meg a frissítési lehetőségét, majd az appét. Még éjszaka befrissítettem, viszont előbb az androidon futó appot, így az 9.0.4.420 lett, majd a band-et, ami 1.0.10.48.
Frissítés előtt ajánlotta, hogy a perec legyen legalább 30%-ra feltöltve, és a frissítés alatt ne nagyon használjam a telefont, és a perecet se. Közben mást is csináltam, szerintem 10-20 perc alatt végzett a frissítéssel, és ~20%-ot merült közben, szóval tényleg érdemes nem lemerülten nekiállni.
Device name: honor Band 4-EB8. Képeken láttam más változatot is. Esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a különbség, mit jelöl az utolsó 3 karakter?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest