-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EndR
tag
Ha nagyon bele kell(ene) kötnöm a H9-be, akkor szerintem is a kamera a leggyengébb pontja, de ez is csak nézőpont kérdése. Alapvetően tűrhető képeket csinál (a középkategória felső részében van kb.), de nekem picit több az elvárásom.
Ettől függetlenül messze az egyik legjobb választás, főleg ha ki tudsz fogni valamilyen akciót! (ahogy én is )
Kifejezetten meg vagyok elégedve vele!!(Bár írtad, hogy szolgáltatótól veszed, a spanyol vmall.eu-n most 429€ tripoddal és Band3-mal)
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
Aryon87
félisten
Frissebb hardver és szoftver (+támogatottság) miatt a H9-et javaslom, viszont a régiek közül a H8 nálam kimagaslóan ajánlott. Volt 3 hónapig, a legjobb telefon számomra. Van P9 is, de az előbbi sokkal jobb. Mindenben.
P széria a prémium garancia miatt jobb, mert 2+1 év van rá.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos autók - motorok
- PayPal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Samsung Galaxy S23 FE LILA 8/128Gb
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával