- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolson
senior tag
-
dobolson
senior tag
Mi az a VoLTE és VoWifi amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz slayernick66 #595 üzenetére
Mostanában sokat játszom, ezért friss infóval nem tudok szolgálni, de nálam játék nélkül, egy-két sorozat vagy film megnézése mellett kb 24 óra alatt szokott kijönni 6-7 óra SOT. Én egy simmel használom, szerintem átlag használattal, játék nélkül kijön simán a 6 óra SOT 24 órára.
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz Szabcsizz #465 üzenetére
Én hasonlítottam össze pár benti kép alapján a nexusszal a honort. Én azt gondolom, hogy a benti képek nem túl jók ezeken a fotókon sem, de lelki szemeim előtt még a nexus 5x fotói vannak, amik ezt a szintet verik simán. Azonban a kinti képekkel, jó fényviszonyok közötti képekkel nincs gond szerintem. Már eladtam a nexust, így nem tudom összehasonlítani nektek a videós képességeket, de én azt mondom, h a videók szebbek voltak a nexuson, ügyesebben fókuszált, illetve a lassított felvételek is jobbak nexus esetében. Ettől függetlenül biztos, h nem cserélném vissza rá, klasszisokkal jobb telefon a h9, kamerában viszont alatta van picit.
Pl ez a kép rendben van szerintem.[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz bobekmark01 #405 üzenetére
A kinti képek egész jók, nekem is ez a tapasztalatom.
-
dobolson
senior tag
Nem nagyon van/volt kapcsolatom az iphone-nal, a 7-essel pláne, ezért nem tudom, h az mit tud. Kamerában gyanítom, h jobb, mint a h9. Sebességben, kijelzőben és aksiban nem tudom, az mit nyújt, meg ugye más rendszer, de szerintem egy remek teló a h9. Akku nagyon jól bírja, minden azonnal és gyorsan történik, nem akad, nem döccen meg. Ujjlenyomat olvasó egy pillanat alatt old fel, rohadt gyors, az pedig nagyon tetszik a szenzorban, h a home-vissza-alkalmazásváltó gombok szerepét egyedül látja el. Majd biztos ír valaki olyan is véleményt, akinek több tapasztalata van az apple-lel, de egyelőre nem sokan vagyunk honor tulajok, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz brainticket #383 üzenetére
Nem volt rajta fólia, de a képek elkészülte után én is ellenőriztem.
-
dobolson
senior tag
válasz fpatrik17 #381 üzenetére
Hidd el, én is meglepődtem. És tényleg csak lekuporodtam a dög mellé és auto módban a gyári szoftverekkel lőttem pár képet. Az automata hdr+ a nexus esetén be volt kapcsolva, de ugye ez is a gyári app sajátossága. Azt azért figyelembe kell venni, h az 5x kamerája talán még jelenleg is az egyik legjobb. Bár ettől a h9 képek még tényleg bénák.
-
dobolson
senior tag
válasz 7Heads Drago #376 üzenetére
Oké, csinálok majd kinti összehasonlítós képeket is. Párat csináltam már, azokon is látszik, h nem 5x szint.
-
dobolson
senior tag
Sziasztok!
Látom, többen kíváncsiak vagytok egy tulaj véleményére, ezért leírom, hátha segítek vele.
Tegnap óta van nálam a teló, extrem digiből vettem. A dobozban nincs füles és tok sem. Nexus 5x-ről váltottam. Besz@rás milyen sebesség különbség van a honor javára. Persze ez talán nem is meglepő a hardver alapján, de az meg ugye egy kigyomlált, gyári rendszert futtató teló. A Nex 5x mondjuk megjelenésekor sem volt egy csúcs hardver, de ez tényleg fényéveket ver rá. Egyedül a fényképezőben jobb az 5x. Nem nagyon fotóztam vele, jó fényviszonyok között meg egy képet sem csináltam, de a benti képek egyértelműen szebbek a nexus esetében. Engem ez annyira nem mozgat, meg aztán hátha javul egy frissítéssel. A ház csúszós, nagyon. Olyannyira, h rohadtul kell figyelni, hova teszi az ember, mert nem viccelek, képes a sík fa asztalról lemászni tök magától! Ha van egy kis dőlése az asztalnak, garantáltan le fog csúszni, tok mindenképpen kell rá, mert szökik. Itt kb véget is ért a negatívumok sora, szerintem ez egy nagyon frankó telefon, veszett gyors. 22 órája vettem le a töltőről, 6 óra kijelző idővel jelenleg 27%-on vagyok, ami elég meggyőző. Bár nem játszottam, nem navigáltam, nem fényképeztem, csak a szokásos netezés meg egy 1 órás sorozat, de ez szerintem jónak mondható. Kb ennyi így elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest