Új hozzászólás Aktív témák

• Pali_982

újonc

válasz bodicsaba #2682 üzenetére

Köszönöm az együttérzésedet! :)

Sajnos nagyon vibrál a scrollozás, ami főleg nagyobb terjedelmű szöveges webtartalmaknál érezhető. Azon gondolkodom hogy a nejem P9 Lite telefonjával levideózom,felteszem valahová és közzéteszem ide hogy más is lássa hogy ez egyedi hiba,vagy csak engem zavar. A szemem nagyon fáj néhány perces olvasás után, ezen a neonfényben végzett gyári munka sem javít. Van szemüvegem,nem ez a gond. Erősen gondolkodok a szerződéstől való elállás jogán, én nem kívánok hosszabb távon ezzel kínlódni.

Megszokni azért is nehéz, mert praktikus dolgok hiányoznak belőle,pl a névjegyzékből nem tudok sms-t küldeni-persze lehet hogy én bénázok és ahhoz hogy a 30mp-es képernyőidőt meghosszabbítsam,át kell menni az akku menübe hogy ott kikapcsoljam az energiatakarékos módot. Ezt nem lehetett volna egyszerűbben,mint más telefonoknál?
    A kinézete csillagos 5-ös, nagyon elegáns, a szoftware és a kijelző szerintem nem üti meg a felső kategória színvonalát. Ez a kijelző egy olcsó kategóriás telefonba való szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák