- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
A huawei nevet nehéz lejáratni, mert a csapból is a P20/30 pro istenítése folyik, és folyamatosan nő az igény a márkára, miközben az olcsóbb készülékei világ életükben használhatatlan vackok voltak. Nekem is volt "szerencsém" egy y6 2018-hoz, finoman fogalmazva sem ajánlanám senkinek. Rendesen megszerettem még az elephone-t is mellette.
-
persil
nagyúr
Szerintem terepelem, csak eliras lehet.
Egyebkent azt nem ertem, hogy ilyen 20-30 ezer forintokert miert nem vesz valaki egy megbizhato nyomogombos telefont.
Okadek ilyet mondani es nem is szeretem, de nem kell tovabb nyujtozkodni, mint a takaro, ha nincs penz okostelora, csak ennyi, akkor csak szopatja magat szerencsetlen user, mert ezek telefonalason kivul tenyleg semmire sem jok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged