Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Most nézem az árát, 45 ezer FT.
Nem tudom mennyit keresnek rajta, hogy megérte a nevet lejáratni, de ők tudják.
Nekem még mindig bőven jó a Honor8-as, de az akksi kezdi megadni magát.
Nézegettem már pár telefont, de tepsit meg nem akartam, mert nem tudom kényelmesen eltenni.Az viszont pozitív, hogy az újabb telefonok közül jópár 2SIM+microSD foglalattal jön ki megint.
-
Azie
őstag
azért, mert az ostoba olasz turista is inkább megkérdez engem a fővámnál a papírját mutogatva, amin #16 és Királyi vár felirat szerepel, hogy hogy hol szálljon fel. Elmondom neki, hogy az épp közeleledő 49-es villamossal menjen a végállomásig és ott kérdezzen meg valakit, hogy hol a 16os indulóhelye. Erre elindul a másik irányba a fogyatékos. Na az ILYENnek igenis hasznos lenne, ha nem az értelmes emberek idejét rabolná, hanem beírná a mapsba és követné a női hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest