- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztiviii
tag
Sziasztok! Frissítettem én is oreora, és eltűnt a Huawei swype billentyűzet. Más is járt így?
-
sztiviii
tag
Napi újdonság a drága Honor 8-tól: lassított kamerafelvételt csináltam, majd azután bármelyik másik kameramód használható volt kivéve az alap/normál. Egyszerűen nem váltott át rá sehogy. Wipe cache, stb semmi nem használt csak a factory reset. Annyira nem örültem tekintve, hogy egy héttel ezelőtt nyomtam rollbacket aztán szépen frissítettem fel 399-re. Annyi apró egyedi kis szarsága van a telefonnak, egyre kevésbé érzem azt amit tavaly februári vásárlásakor, hogy mekkora király vétel volt ez....
-
sztiviii
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy itt találkoztatok már olyannal akinek az értesítési led elhalványult? Alapból sem volt erős, de a napokban vettünk páromnak egy H8-at. Egymás mellé rakva a két készüléket iszonyatos különbség van. Szerintem az övében nagyobb, illetve fényerőben biztosan erősebb az újabb készülékben a led. Nyilván nem egy túl komoly probléma, csak érdekelne, hogy az újabb készülékek esetleg nagyobb fényesebb ledet kaptak vagy február óta ennyit halványult az enyém?
-
sztiviii
tag
válasz 1976ramones #24755 üzenetére
Ez már nem az első tok amivel ráfázok sajnos... elsőként egy Nillkin Super Frosted-et vettem speedshopról. Ez egy jó darabig bevált aztán az egyik sarkánál elrepedt, pedig soha nem esett le. A második egy Ipaky tok volt, ezért refundot kértem, mert a műanyag keret lötyögött rajta. Majd jött egy MSVII ami meg szépen begyűjtötte a port, majd leszedte a festést pontokban a fémkeretről, ezen felhúztam magam, mert eddig hibátlan volt a külseje. Így most rendeltem múlt héten Spigen tokot, ami az összefoglalóban van linkelve, ez is lötyög így visszaküldöm nekik. Nagyon nem tudom már mit kéne venni.
@Sanki egy linket kérhetnék az ebay spigen tokhoz?
@ADAM1337 melyik neo hybridre gondolsz? Spigenből, csak ezt az egyfélét látom a hivatalos honlapon amit én is rendeltem Rugged Armor.
@1976ramones tiedhez is kérhetnék egy linket? Megnéztem amit linkeltél, de a hivatalos honlapon már írják, hogy megszüntették az eredetiség ellenőrző rendszert. Amúgy itt vannak képek én nem láttam semmi gyanúsat.
[ Szerkesztve ]
-
sztiviii
tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban linkelt magyar oldalról rendeltem Spigen tokot. Pénteken ideért, de tegnap óta észre vettem, hogy lötyög benne a telefon. Lehetséges, hogy copy-t kaptam csak? Érdemes ezzel reklamálni? Azért vettem ezt mert ráuntam a sok ilyen olyan problémás kínai tokokra, de ez így csak árban drágább, minőségben nem jobb...
-
sztiviii
tag
válasz #16820480 #16662 üzenetére
Nekem is ota-n jött a 381 meg előtte a 360 is és mégis vannak vele gondok, szóval ez annyira nem egységes ahogy nézem hozzászólások alapján. Pedig én toltam fr-t mindkét update után mivel merült nagyon. Most talán kezd beállni de azért még bőven nem olyan mint 360-on volt.
-
sztiviii
tag
Én tegnap frissítettem 381-re, ment utána egy factory reset...azóta az android rendszer a fogyasztási szintnél 23,45%-ot mutat...nem vagyok boldog.
-
sztiviii
tag
Sziasztok!
Ilyen [tokot] rendelt már valaki? Szimpatikusabb mint a sok szilikon, vagy műanyag. Jelenleg egy nillkin super frosted-et használok.
-
sztiviii
tag
Sziasztok!
Éppen 3.hete nyúzom a telefont, Telekomnál vett gyári B131-el használom. Kérdésem: használja valaki a közelség szenzort hívás fogadásra? Nálam elég hektikusan működik. Kb minden 4.hívást tudom már csak így felvenni. Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest