-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
17 hónapja használom a telefont. Maximálisan elégedett vagyok, annak ellenére hogy kb. 2 hónapja garanciában cserélték az egész készüléket.
A fém keret nálam 'pöttyösödött' a tokba kerülő por miatt. Az akku kb. 13-14 hónap után erősen gyengült, de lehet összefüggésben volt a cserével.
Nem frissítettem Oreora, teljesen elégedett vagyok a rendszerrel. Stabil, nincs fagyás, nem indul újra.80-ért láttam az MM-ben, ennyit nagyon megér.
-
Sragi
őstag
Igazából most gariban elkuldtem akku cserére, mert lassan 2 éves lesz.
Ezenkívül pár apróság volt szoftveresen, de azóta ez mind javítva lett. Kb 3x raktam a rendszert újra. Ebből 2x a főverzio váltás miatti kötelező HR miatt. Az utolsó pedig a szerviz előtt volt. (az csak alapra vissza állítás). A külső hangszóróba tudok csak belekötni, mert szerintem nem elég hangos. (oke, hogy mono) Meg a rezgő jelzés erőssége gyenge.
Ettől függetlenül én a legnagyobb elégedettséggel használom lassan 2 éve. Azért is cseréltettem akkut inkább, mert nem akartam még új telefont. Majd jövőre. -
-
Zeki
nagyúr
Nézd, hogy kinek milyen telefont érdemes megvennie, az felhasználófüggő. Mindenkinek MÁS a fontos.
A telefon jó, látja már a Galilelo műholdakat is. Kamera okés, infra okés, hangerő okés, tárhely, sebesség jó, dual active, de csak akkor van 2 simed, ha nincs memóriakártyád. 9 már nem lesz rá.
Nekem teljesen lefedi az igényeimet.
-
Még mindig megállja a helyét a teló és valószínűleg egy darabig még így is lesz,persze csak ha nincsenek felsőkategóriás igényeid.
A véleményem az,hogy még most is megéri beruházni rá,főleg ha jó áron találsz valamelyik boltban hivatalos Huawei garisat.
Túl nagy szoftveres támogatást már nem várnék hozzá gyártói oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged